Şimdi Ara

Bloomberg: iOS6'daki yetersiz Haritalar uygulaması bir yöneticinin daha başını yaktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  

Bloomberg tarafından yayınlanan bir habere göre, Apple'ın iOS6 ile yer verdiği haritalar uygulaması bir zamanlar Haritalar ekibinden sorumlu kişi olan Richard Wiliamson'ın kovulmasına neden olmuş. Apple'ın kıdemli başkan yardımcısı Eddy Cue tarafından kovulduğu söylenen Williamson'ın Linkedln profiline bakıldığında ise şu an iOS platform servislerinde kıdemli direktör olarak görünüyor.

Bloomberg'in belirttiğine göre, geçtiğimiz ay Apple'dan ayrılan Scott Forstall'ın bıraktığı Haritalar ve Siri'nin sorumluluğunu üstlenen Cue, haritalar uygulamasında işleri yerine koymak için ekibin başına hızlı bir şekilde bir lider atamayı düşünüyor. Ayrıca, Apple'ın harita iş ortaklarını kendi verilerindeki hataları gidermek için zorladığı da belirtiliyor.

Haritalar uygulaması için kullanıcılarından özür dileyerek, hataların en kısa zamanda giderileceğini belirten Apple, kullanıcılarına diğer sağlayıcıların uygulamalarını da önermişti. Haritalar uygulamasını ''yetersiz'' olarak tanımlayarak, kullanıcılarını diğer servislere yönlendiren Apple'ın haritalar konusundaki yetersizliği konusunda ne gibi işler yapacağını ilerleyen dönemlerde göreceğiz.

• Sadece logosu herşeyi anlatmaya yetiyor

Bloomberg: iOS6'daki yetersiz Haritalar uygulaması bir yöneticinin daha başını yaktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkaura -- 28 Kasım 2012; 13:25:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkaura

Sadece logosu herşeyi anlatmaya yetiyor

Bunu ilk farkeden sen olmalısın
  • haritada kuşkusuz en iyi google'dir.

• Hangi kafasız bu haritalar uygulamasını tamamen gelişmeden bütün ios kullanıcılarına zorunlu hale getirdiyse bence direk sorgusuz sualsiz kovulması gerekiyor. Buna onay veren ceo da dahil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

Orijinalden alıntı: darkaura

Sadece logosu herşeyi anlatmaya yetiyor

Bunu ilk farkeden sen olmalısın

motenin bana ait olmadigini ilk farkeden dehada sen olmasin.

• Apple gibi dev bir şirkette gerçekten de tolerans gösterilecek bir hata değil bu. Başkan yardımcısı "Yetersiz" olarak tanımlamış bi de. Adama demezler mi test etmeden mi sürdün piyasaya bunu. Özrü kabahatinden büyük. Tamamlanmamış yetersiz bir harita uygulamasını ios 6'ya koymak yerine o tamamlanana kadar google maps ile yola devam etmeleri gerekirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shad0w -- 28 Kasım 2012; 14:07:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • apple kalite soz konusu olursa babasını bıle tanımaz kalite her zaman esas olmustur appleda.

• quote:

Orijinalden alıntı: sparta1903

apple kalite soz konusu olursa babasını bıle tanımaz kalite her zaman esas olmustur appleda.

Sorunda burda zaten. kalitesiz bir map ile müşteriye hoş görünmeye çalışıp sonrada eşşek gibi özür dilemek. Olan oldu. apple da çatlaklar gitgide büyümeye başlıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: vamp

quote:

apple kalite soz konusu olursa babasını bıle tanımaz kalite her zaman esas olmustur appleda.

Sorunda burda zaten. kalitesiz bir map ile müşteriye hoş görünmeye çalışıp sonrada eşşek gibi özür dilemek. Olan oldu. apple da çatlaklar gitgide büyümeye başlıyor

Ne çatlağı biledel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni haritadan memnun olan yok zaten.
  • Yeni haritadan memnun olmak mümkün değil Türkiye için hiçbir işe yaramıyor. Google haritalarında bakkalına kadar her şeyi buluyordun bu harita belli başlı yerleri bile bulamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnstrdnc

quote:

Orijinalden alıntı: vamp

quote:

Ne çatlağı biledel

Tencere çatlağı... Ne olacak apple daki yönetim çatlağı.
  • Rezil Apple. Şu şirkete resmen tapanlar var bir de. Laf bile kondurmuyorlar.
    Hatta bakın şimdi o kişiler bu mesajıma nasıl eksi yağdıracak ve beni haklı çıkartacak...

• bu bence steve jobs yönetimini temizleme harekatıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: murdocklawless

bu bence steve jobs yönetimini temizleme harekatıdır.

dogru olabilir. tabi icerde gercekden neler oldugunu bilmek zor.
  • Ekrem Çukurca'nın yorumu merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

Rezil Apple. Şu şirkete resmen tapanlar var bir de. Laf bile kondurmuyorlar.Hatta bakın şimdi o kişiler bu mesajıma nasıl eksi yağdıracak ve beni haklı çıkartacak...

şimdiye kadar forumda senin çok az yorumunla aynı fikirde olmuştum ama buna katılmamak elde değil,adama "aga bu telefon 2 gün yoğun kullanımda uyanık kalabiliyor elindeki 8 saat zor duruyor" diyorum "ama bu apple" diyor,ben de kullanıyorum,biliyorum apple olduğunu ama ortada bir başarısızlık var,apple'ı apple yapan yenilikçi düşünceyi bırakıp her gün yeni bir şeyi taht'a çıkaran popülerlik akımına yöneliyorlar,bu bana göre kabul edilemez ve apple'dan soğumamın temel sebebidir.
    İnsanlar fanatik olmaya ne kadar meğilliler.

quote:

Orijinalden alıntı: murdocklawless

bu bence steve jobs yönetimini temizleme harekatıdır.

evet mantıklı bir düşünce,bu şekilde bir başarısızlığın piyasaya sürülmesine böyle bir açıklama çok mantıklı geliyor kulağa.

• Beklenen olmus . Böyle bir firmada böyle büyük hatalar olunca hesap birilerine kesilir hep.
  • Google ile rekabet edicem diyip onun uygulasını kaldırıp resmen sıçmış oldular.İşi iyi yapan varsa elini sıkacaksın, adamların mail, video ve map servisleri dünyadaki tartışılmaz en iyi servis.şimdi sana rakip işletim sistemi çıkardıysalar sende onlara rakip mail, video, maps servisi çıkartırsın tamam ama ilk dakkadan adamların ipini çekmezsin, önce servislerini geliştir yaygınlaştır düzelt değil mi.o çok laf etttiğin android bu yollardan geçti ilk çıktığında at iphone u bunu al deseler millet saçmalama derdi ama şimdi öyle değil işi ilerlettiler ios a ciddi bir alternatif oldular bazı yönleriyle ios tan daha iyiler.Tarihte birçok dönüm noktasından geçmiş ama tam adam olamamış bir firmasın apple rekabet etmeyi de unutursan halin nicedir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.