Şimdi Ara

BLOW KURUSIKI ALICAM YARDIM EDİN LÜTFEN!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kurusıkı alıcam.blow f92 düşünüyorum sizce sağlammıdır. bide şu renkli şeritleri emniyettemi yapıştırıyorlar silahın yanına.sizce hangi mermiler iyidir.filmlerde hangi mermileri kullanıyorlar.örneğin kurtlar vadisi pusudahangi mermiler kullanıyorlar.belime takıp dolaşmıyıcam oyuncak değil sonuçta .lütfen yardım edin.

• hocam yaş kaç ?
    18 altıysa alamazsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • YAŞTA SORUN YOK O KANUNLARI FALAN HEPSİNİ BİLİYORUM
  • Hocam bir gecede en az 500 adet patlatirim dersen uzun zaman kullanacam dersen ZORAKI den sasma derim. Kurtlar Vadisinde kullanilanlarin cogu ZORAKI dir. Bir musterimin lafi dugunde bir gecede 1500 adet mermi harcadim dedi halada calisiyor dedi ve 10 paket mermi almisdi.
  • kardeş zoraki biraz pahalı gücüm blowa yetiyo.yoksa zorakiler bencede çom güzel ama filmde kullanılan mermilerin sesi hoş mermi ismi söylerseniz sevinirim.
  • Piyasanin en kaliteli mermileri YAV Sari dir. Blow icin saridan baska kullanma cabuk temizlemen gerekir. Imkanin olursa ilerde Zoraki alirsin Hocam.
  • kardeş aynen eğer ilerde olursa zoraki alıcaam. yav demişsin o yas olmasınmı. peki özkursanın gri mermileri var almıyımmı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yandım ben yardım edin lütfen
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • YAV da YAS da yavascalarin hocam. Bence Blowu uzun zaman kullanmak istiyorsan Yav dan veya Yas saridan vazgecme derim tabiki sizin tercih sizin.
  • blow magnum serisinden şaşma önceleri blow toplu vardı parça kırıyordu artık ondan piyasada kalmadı blow f 92 de aynı oda çok baba bi silahtır. ama olurda blow f06 blow class vb blow tabancva alırsan sorun yaşarsın sorun yaşamayacağın 2 silah var her mermiyi çalıştırabilecek :blow f 92 ve blow magnum serisi dir. büyük tip bir 14 browning taklidi olan blow magnumu şiddetle tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.