Şimdi Ara

blow-off yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yardım lütfen.blow-off la ilgili bi sorum war.turbo dışında ki araçlara da takılabiliyomu acaba? bide 500,...tl olan war,220,...tl olan war.aradaki fark neden kaynaklanıyo acaba.sırf sesine hastayım,onun yerine başka bişey takılabiliyosa önerilere açığım araba büyük ihtimal grande punto,henüz alınma aşamasında olduğu için net diil yani

• Turbo olmadan blow off valve olmaz. Zaten olayı turbo devreden çıktığında içindeki havayı dışarı atması ve o sırada çıkardığı ses.

Ancak elektronik blow offlarda var. Turbosuz araçlara uygulanıyor. Ben hiç ilgilenmedim bilene sormak lazım elektronikleri.

Fiyat farkına gelince. Tamamem marka ve ses bağlantılı olarak artıyor fiyat.
    Ben şu anda piyasadaki en yeni ve kaliteli blow off'u kullanıyorum ve çok memnunum. HKS SSQW
  • arabayıda sölede tam olsun bu elektronik olanları nerde bulurum peki ank.da? bu arada güle güle kullan
  • Arabanın bütün ayrıntıları imzamda var zaten

İnternetten araştırmak lazım dediğim gibi arabam turbo dizel olduğu için elektroniklerle hiç ilgilenmedim şimdiye kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: KING87

arabayıda sölede tam olsun bu elektronik olanları nerde bulurum peki ank.da? bu arada güle güle kullan

blow off'u sesi için taktıranlar birkaç ay içinde sesten sıkılıyorlar. bu blow off kitinin en önemli görevi performasa olan katkısı. bence böyle geçici bir zevkle mp3 çalan ve 2 tane hoparloru olan alete 150TL vermeye değmez. tabi bizimkisi öneri, sonuçta karar senin

blow-off yardım

• quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

quote:

arabayıda sölede tam olsun bu elektronik olanları nerde bulurum peki ank.da? bu arada güle güle kullan

blow off'u sesi için taktıranlar birkaç ay içinde sesten sıkılıyorlar. bu blow off kitinin en önemli görevi performasa olan katkısı. bence böyle geçici bir zevkle mp3 çalan ve 2 tane hoparloru olan alete 150TL vermeye değmez. tabi bizimkisi öneri, sonuçta karar senin

[image[/simage]

Blow offun performans ile ne alakası var acaba ? Blow off ayağımızı gaz pedalından çektiğimiz anda içerde kalan basınçlı havanın ters yönde baskı yapmasını engelleyip turbonun balans süresini uzatmaktadır. Ayrıca TurboLag'ı da min. seviyeye indirmektedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: FaBeRgE

quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

quote:

[image[/simage]

Blow offun performans ile ne alakası var acaba ? Blow off ayağımızı gaz pedalından çektiğimiz anda içerde kalan basınçlı havanın ters yönde baskı yapmasını engelleyip turbonun balans süresini uzatmaktadır. Ayrıca TurboLag'ı da min. seviyeye indirmektedir.

Söylediğin turbo lag'ı minimun seviyeye indirmesi dizellerde söz konusu değil, akisne arttırıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hand off kullanımı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • elektroniği geç .aracı daha almadıysan bari dizel alda orjinal bi blow off takasın..
  • blow off turbo da sıkışan havayı tahliye ederek türbininin dönmeye devam etmesini sağlamakta , bu da tekrar gaza basıldığında türbinin hızlanmasını bekleme için geçen süreyi azaltarak araç motorunun çabuk toparlamasını sağlamaktadır.
    Aracın orinalinde gelen, özellikle küçük dizel motorlardaki küçük bir turbo için bu kazanç az olabilir ama büyük hacimli turbolarda - hızlanması zaman alan turbolarda önemlidir.
  • arkadaşım bildiğim kadarıyla fiatlarda zaten turbo bulunuyor.Blow off alıcaksan hks tavsiye ederim bende albea ma takmayı düşünüyorum.ayrıca motor düşük olduğu için fazla ses vermez diyorlar.Ancak sen birde istersen bunların elektriklisimi ne varmış. ondan bak istersen.Elektrikliği bende tam bilmiyorum.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaBeRgE -- 22 Ekim 2009; 1:40:10 >
  • elektriklisi tam bir rezalet hiç bulaşmayın bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.