Şimdi Ara

BLOW OFF YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar clio 4 model araca sahibim ve aracıma blow off taktırmak istiyorum aracıma her hangi bir zararı olur mu ? önere bileceğiniz bir marka var mı ? son olarak da İstanbul da hem satan hemde kurulum yapan güvenilir bir yer tavsiyesi verir misiniz şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

• Aracınızda turbo yok ise taktıramazsınız.
    Yararı vardır, turbonun daha rahat nefes almasını sağlamaktadır ve turbonun ömrünü arttırdığı söyleniyor.
    HKS markası önerilir ama fiyatları emsallerine nazaran bir tık yüksektir.
    Bostancı sanayide satış yerleri ve takan yerler mevcut fakat bu işin ustaları bildiğim kadarıyla maslak sanayide...
  • Aracında turbo var mı ? Yoksa elektronik blow off"tan mı bahsediyorsun ? Orjinal ise parça ve kurulumu 350 ile 900 e kadar var.
  • Aracımda turbo mevcut ve turbonun ömrünü uzatmak amaçlı taktırmak istiyorum. HKS markayı bir kaç kişi daha önerdi ama replikasının piyasada çok olduğunu söyledi orijinal parça bulmakta sıkıntı yaşayabileceğimi söyledi.
  • Arkadaşlar konu dikkatimi çekti biraz gezindim gittigidiyorda 130 TL'ye HKS blow off var bu çakma mı orijinal mi? Birde Maslak Atatürk Oto Sanayi'de bu cihazın montajını yapan güvenilir bir yer var mı?

Edit:http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/hks-blow-off-valfi-turbo-kit-soviii-103883332

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zapt-ı Na Mümkün -- 4 Şubat 2014; 11:55:28 >
  • Zapt-ı Na Mümkün Z kullanıcısına yanıt
    Benimde merak ettiğim sorular bunlar.
  • Ürün replika. İş görür alınabilir yani. Montajı işten anlayan herhangi bir yerde yaptırabilirsiniz. Aracınızın intake sisteminde tadilat gerekir.

http://www.hks-power.co.jp/usa/products/Pid=3720.html

Orjinalinin fiyatı bu. Üstüne kargo ve %20 vergi ekleyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hand off kullanımı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • *President* kullanıcısına yanıt
    Peki montaj işlemi zor mu? Açıkçası aracımın özellikle motor bölümüyle pek oynanmasını istemem de. Bilginiz var ise genel olarak nasıl bir işlem yapılıyor bahseder misiniz? Birde ürün hakkında sorum olacak. Sesten ziyade turbo ömrü açısından taktırmayı düşünüyorum. Sırf ses için yapılan blow off'lardan değildir umarım. Gerçekten asıl görevini bu ürün yapabilir mi? Teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zapt-ı Na Mümkün

Peki montaj işlemi zor mu? Açıkçası aracımın özellikle motor bölümüyle pek oynanmasını istemem de. Bilginiz var ise genel olarak nasıl bir işlem yapılıyor bahseder misiniz? Birde ürün hakkında sorum olacak. Sesten ziyade turbo ömrü açısından taktırmayı düşünüyorum. Sırf ses için yapılan blow off'lardan değildir umarım. Gerçekten asıl görevini bu ürün yapabilir mi? Teşekkürler..

Araç nedir?
    Seat Leon 2011 model dizel
  • Zapt-ı Na Mümkün Z kullanıcısına yanıt
    Aracınız dizel olduğu için gaz kelebeği yok. Bu yüzden bov montajı için vakum oluşturacak bir selenoid takılması ve bu selenoidin gaz pedalına bağlanan bir switch ile kontrol edilmesi gerekiyor.

http://www.peugeotteam.com/forum/4189-206-14-hdi-dizel-motor-blow-off-montaji-resim-ve-videolu-anlatim.html

Buradaki anlatımdan detaylı bilgi alabilirsiniz. Aracınızda biraz tadilat ve imalat gerekiyor. Switch ile kontrol edildiğinden tam turbonun ömrüne faydalı çalışmayabilir bu arada.

VAG grubunun bazı modellerinde TSI, TFSI dump valve gibi bir şeyler yapıyorlar onları bir araştırın derim. Belki sizin aracınıza da uygun birşeyler vardır.

Teşekkür ederim bilgi için elinize sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *President*

Aracınız dizel olduğu için gaz kelebeği yok. Bu yüzden bov montajı için vakum oluşturacak bir selenoid takılması ve bu selenoidin gaz pedalına bağlanan bir switch ile kontrol edilmesi gerekiyor.

http://www.peugeotteam.com/forum/4189-206-14-hdi-dizel-motor-blow-off-montaji-resim-ve-videolu-anlatim.html

Buradaki anlatımdan detaylı bilgi alabilirsiniz. Aracınızda biraz tadilat ve imalat gerekiyor. Switch ile kontrol edildiğinden tam turbonun ömrüne faydalı çalışmayabilir bu arada.

VAG grubunun bazı modellerinde TSI, TFSI dump valve gibi bir şeyler yapıyorlar onları bir araştırın derim. Belki sizin aracınıza da uygun birşeyler vardır.

faydalı bilgiler ...teşekkürler...forumda bilen birilerinin olması sevindirici..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.