benim indirdiğim 720p filmler 1080p filmlerden daha hoş gözüküyor gözüme bir yerlerde ayarlarda hata mı yapıyorum sizce? Bu kış sony 46x3500 ve sistem olarak gayet iyi bilgisayarımı kullandım film izlemek için. 4870x2 ekran kartımla hdmi kablo kullandım. Acaba kaynak dvi diye mi böyle bir sorun oluyor ?
Arkadaşlar sizce en iyi WALL-E ripi hangisidir? Ben sadece siluhd nin ripini buldum onu indiriyorum. Fakat, bu ripte lanet olası 1920*800 riplerden. 16:9 ekranım var, 800 piksel ykseklik nedeniyle ekranın hemen hemen yüzde 20 si boşa gidiyor. Birçok release grubu aynı çözünürlüğü kullanıyor. Deli oluyorum, özellikle 1920/1080 rip arıyorum ancak kısıtlı sayıda filmde var. Nedeni nedir sizce? Yani ekstradan 280 pikselin filme getireceği boyut farkı 1 gb ı geçmez???
Arkadaşlar hdbits yada awesomehd davetiyesi verebilecek olan varmı? 8mbit bağlantım var ama hala ed2k ile sürünüyorum. Bağlantı boşa gidiyor, boşa gitmesini bırakalım, adam akıllı rip bulamıyorum???
@okan Maalesef 1920x800'den yukarı HD Rip yok. Baktığım Gruplar en iyileri ( EuReKA-ESiR-z@x-WiKi-CTRlHD-SiNNERS-CHD) BluRay indirmekten başka şansınız yok oda 39GB.
unknownmessenger arkadaşım buralardaysan davetiyeni yolluyorum hemen haber et bana
Burdayım dostum, yolla bekliyorum ve çok teşekkürler.
yolladım kardeşim güle güle kullan
Aldım, gerçekten iyi siteymiş,çok beğendim ve tekrar teşekkür ederim ödeştik
daha ödeşmedik:) ben sana filelist.ro sözü verdim:) bunuda iyiniyet göstergesi olarak verdim güle güle kullan Dünyanın en iyi Torrent sitesidir bence
arkadaşlar bana da herhangi bir hd film sitesine davetiye atabilir mi birisi çok rica etsem? maalesef bu konuda çok bilgili değilim, benim karşılığında verebileceğim bir şey yok. Hayrına verebilecek bir davetiyesi olan biri yollarsa çok sevinirim. Saygılar.
* Film indirmek için gece gündüz uğraşacağımıza bizim yerimize uğraşanlara harddisk dolumu yaptırsak; elektrik, bilgisayarların yıpranması, stres, internet ücreti vs vs. şeklinde kara geçsek daha mantıklı olmaz mı?
Dostum bazı sitelerde bu olay var şöyle işliyor ,
HDD alıyorsun içi dolu geliyor ama senin dediğin tabi daha mantıklı
quote:
Orijinalden alıntı: Am@deus
Ne kadar ek ücret alıyolark ki peki. Birde şu var 1 mbit internetle hd film arşivi kasmak ayrı bi his. Ha incek mi indi mi diye merak ta bırakyıo adamı.
Banada davetiye yollayabilirmisiniz.Hd film ağırlıklı olması iyi olur.Teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: the turk
quote:
Orijinalden alıntı: Am@deus
Ne kadar ek ücret alıyolark ki peki. Birde şu var 1 mbit internetle hd film arşivi kasmak ayrı bi his. Ha incek mi indi mi diye merak ta bırakyıo adamı.
Birde % 98 takılıp kalması var tabıki Ek ücret almıyorlar siz HDD satın alıyorsunuz...
TL Davetiyesi olan varsa bende alabilirmiyim. t.damage davetiyem var isteyene verebilirim.
Arkadaşlar, Lostun 1. sezon 1080p ripi torrente düştü.Sezon 1 1080p CtrlHd grubu tarafında riplenmiş ve her bölüm 5.37 gb ve 16.500 kb bitrate olarak yapılmış.Kalitesi bence süper tam arşivlik kaçırmayın derim.