Torrent muhabbetini benim davetiyem senin davetiyeni döver şeklindeki boyutlara getiren arkadaşı tebrik ediyorum.Bir süredir burayı takip ediyorum hep birilere laf sokma çabaları yok sende bu site varmı ,bende var sende yok.Biraz büyümek lazım yaş kaç olursa olsun.Burdaki insanlara kimse yeni torrent kullanıyormuş muamelesi yapamaz.
quote:
Orijinalden alıntı: Riazor
Torrent muhabbetini benim davetiyem senin davetiyeni döver şeklindeki boyutlara getiren arkadaşı tebrik ediyorum.Bir süredir burayı takip ediyorum hep birilere laf sokma çabaları yok sende bu site varmı ,bende var sende yok.Biraz büyümek lazım yaş kaç olursa olsun.Burdaki insanlara kimse yeni torrent kullanıyormuş muamelesi yapamaz.
Katılmamak elde değil sana. Torrentte sunum bi siteye eklenmişse aynı sunum farklı bir siteyede eklenmekte ben aynı filmleri 10 tane torrent sitesindede görüyorum.
tartışmayı bölüyorum ama bir şey sormak istiyorum. NeuView kullanıyorum izlemek için ve de çok harika ama bir türlü Filme gömülü olan altyazı ve ikinci sesleri açamıyorum. nerden seçiyoruz bileniniz var mı? her yeri karıştırdım am bir türlü bulamadım...diğer Media classic home sinema da neuview le aynı kalitede izleme imkanımız yok mu?
www.hdsource.biz; oldukça genis içerikli orjinal Blu-ray ve .x264 ağırlıklı bir alman sitesi.
Ratio kaydı tutulmayan güzel site önerilerini bekliyorum
geçen gün sony'nin tanıtım demolarını indirdim 1080p olarak internetten, daha önce de yazmıştım hani indirdiğim 1080p mkv filmlerin görüntü kaliteleri tatmin edici değil diye. Ama bu sony'nin demoları gayet güzel hatta güzel ötesi görüntü kalitesi veriyor. Bi' garip. Neden filmlerde bu formatları kullanmıyorlar ki?
Ya arkadaşlar filme gömdüğümüz altyazıları mp-hc ile nasıl açıyoruz. 2 saattir uğraşıyorum yapamadım. Deli olacam. KM Player ile sorunsuz bir şekilde hem altyazı hemde sesi açabiliyorum. Fakat görüntü iyi değil. Mp-hc görüntü mükemmel ama altyazı sorunu var. daha doğrusu gömülü altyazılarda sorun oluyor.
Twilight izleyen oldumu ?
quote:
Orijinalden alıntı: BruTaLBoY
Ya arkadaşlar filme gömdüğümüz altyazıları mp-hc ile nasıl açıyoruz. 2 saattir uğraşıyorum yapamadım. Deli olacam. KM Player ile sorunsuz bir şekilde hem altyazı hemde sesi açabiliyorum. Fakat görüntü iyi değil. Mp-hc görüntü mükemmel ama altyazı sorunu var. daha doğrusu gömülü altyazılarda sorun oluyor.
@ BruTalBoy (MPCH) Medya player HomeCinema ben çok uzun zamandır kullanıyorum gerçi son yıllarda hep yüksek filmler izlediğim için Divxleri fazla izlemiyorum fakat eski olarak elimde TR altyazısı gömülü olarak Divx'lerden bir tanesini şimdi açtım direk açıyor bir problem yok. Acaba sizin Player ayarlarınızda bir hata olmasın? kullandığınız işletim sistemi ve 32 yada 64Bit gibi fonksiyonlar ayarlarda uygun değişiklikler yapılmasını gerektiriyor. Bilginize.
quote:
Orijinalden alıntı: GedKalessin
Twilight izleyen oldumu ?
quote:
Orijinalden alıntı: Am@deus
Ratio kaydı tutulmayan güzel site önerilerini bekliyorum
Filmi bende izledim hocam mkv indirdim görüntü biraz bozuk geldi sizin riplerdede aynı sorun varmı diye sorucaktım.
Beyler BSPLAYER da altyazılarda bazen sorun oluyor.Altyazıda bazı harfler eksik çıkıyor, türkçe karakterler çıkmıyor ,altyazının başları ve sonları çıkmıyor bunlara nasıl çözüm getirebiliriz.VİSTA kullanıyorum.
Arkadaşlar Torrent-Leech üye alımını açtı! Sitedeki chats bölümüne girin, _w00t_ adlı user a mail adresinizi yazın. Davetiye anında gelmiyor fakat en geç 1 gün içinde gelir.
arkadaşlar sizler daha iyi bilirsiniz ben genelde 720p filmleri pc yi tv ye bağlayıp izliyorum acaba wd hd media player alsam arada görüntü kalitesi çok fark edermi?
sistemim core2duo 2*3.0 ghz ati hd4830 altın uçlu dvi-hdmi kablo
quote:
Orijinalden alıntı: Hıdır
arkadaşlar sizler daha iyi bilirsiniz ben genelde 720p filmleri pc yi tv ye bağlayıp izliyorum acaba wd hd media player alsam arada görüntü kalitesi çok fark edermi?
sistemim core2duo 2*3.0 ghz ati hd4830 altın uçlu dvi-hdmi kablo
kasayı taşımak zor gelmiyorsa 720p film icin wd e para vermeye değmez.
quote:
Orijinalden alıntı: Exhell
Arkadaşlar Torrent-Leech üye alımını açtı! Sitedeki chats bölümüne girin, _w00t_ adlı user a mail adresinizi yazın. Davetiye anında gelmiyor fakat en geç 1 gün içinde gelir.
w00t bahsedilen bölümde yazdım otomatik cevap geldi umarım yollar
Bana saniyesinde geldi davetiye sağol dostum.
quote:
Orijinalden alıntı: unknownmesenger
quote:
Orjinalden alıntı: QuadroFX
unknownmesenger
Sorduğum Caps almak değildi Görüntünü okadar iyi olması idi... ve nasıl o kadar iyi görüntü sonucu alınması idi. Ayarları Tarif ederseniz bende deneyecğim... Ücretli veya Ücretsiz program adlarını alabilirmiyim?
Prgramın adı MPC Home Cinema ve buradan indiriyorsunuz.İhtiyacınız olan ikinci şey MPC codec ise buradan indiriliyor. Gerekli ayarları buradaki guideı inceleyerek yapıyorsunuz.
arkadaşlar mpc codec i nasıl çalışyıtırıyoruz ayrıca mpc home cinema yı kullanmak için başak bir media player yüklü olmasına gerek var mı?