Şimdi Ara

BLU-RAY FAN CLUB --- Pc'de En Yüksek Kalitede Mkv Nasıl İzlenir? (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
717
Cevap
3
Favori
74.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar Dolby TrueHD sesi dolby dijital e Convert etmek istiyorum varmı bilen duyan böyle bir Program basit kulanışlı
  • herkese selam... hd torrent içerikli hızı iyi olan bir site arıyorum... davetiyesi olan bir arkadaş var ise bana mail atabilir mi... 10 mbit quiknet kullanıyorum... şimdiden teşekkürler !
    argnunu@gmail.com
  • * Acer notebook aldım 1 gb ati 4650 ekran kartı T6600 2.2 işlemci hdmi ve spdif çıkış mevcut. Birkaç sorum olacak; 46" lcd ye bağladığımda full hd çözünürlük alabilir miyim, malum normal notebookun ekran çözünürlüğü daha düşük. Gom-player ile tüm formatları seyredebilir miyiz yoksa daha iyisi var mı? mkv lerde hd ses olmuyor mu, sadece 5+1 dd veya dts mi var. Teşekkürler....
  • İhtiyacınız olan programın adı MPC Home Cinema ve buradan indiriyorsunuz.İhtiyacınız olan ikinci şey MPC codec ise buradan indiriliyor. Gerekli ayarları buradaki guideı inceleyerek yapıyorsunuz.

• unknownmesenger hocam sana p.m. atmak istiyom lakin gitmiyor bi baksan p.m.
  • Arkadaşlar , Black.Hawk.Down.2001.BluRay.1080p.x264.DTS-WiKi , CCFBits seeds etmek istedim hata veriyor nedir işin özü ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

Arkadaşlar , Black.Hawk.Down.2001.BluRay.1080p.x264.DTS-WiKi , CCFBits seeds etmek istedim hata veriyor nedir işin özü ?

dostum çinceyi sökücen bu gidişle

• @unknownmesenger sağolasın bilgiler için. Bu programı indirdiğimde lcd den full hd izleyebilir miyim? Bir de sayfayı tam çözemedim. x64, x86 hangisini indireyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caution

quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

Arkadaşlar , Black.Hawk.Down.2001.BluRay.1080p.x264.DTS-WiKi , CCFBits seeds etmek istedim hata veriyor nedir işin özü ?

dostum çinceyi sökücen bu gidişle

Valla dostum bu torrent herşeyi yaptırır adama

• quote:

Orijinalden alıntı: tcmb

@unknownmesenger sağolasın bilgiler için. Bu programı indirdiğimde lcd den full hd izleyebilir miyim? Bir de sayfayı tam çözemedim. x64, x86 hangisini indireyim.

Tabi ki izleyebilirsin ,x86 olan indirin.
  • 7 tane awesome-hd davetiyem var kaliteli hd torrent site davetiyeleriyle takas yapabilirim.
  • Herkez başmış kopyayı birbirine - arena bg açık yumulun
  • Arkadaşlar hd-bits.ro için davetiye gönderebilecek varsa çok mutlu olurum.Şimdiden teşekkürler.
  • t or r entl eech,bithdtv-hd-bits.ro ve hd-torrent var bende ama bende parayla aldım sonuçta
    şu anda elimde var davetiye

msn
    pokericin2@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volvoxc60 -- 8 Ağustos 2009; 23:44:34 >
  • Konuyu tam okumadan yazıyorum önerdiğim filmler daha önce önerilmişse özür dilerim.

Afro Samurai ve Shinoby izledim ikiside indirmeye değer.

• Yanlış konudasın film değerlendirmesi yapılmıyor başlıkta

Mkv izleyebiliceğimiz player ve torrent sitelerini tartışıyoruz...
  • TL'de güncel filmler hariç fazla bluray film yok, ama divx,oyunlar,programlar konusunda arayıpta bulamadığınız şey olmaz.

Scenehd'yi kesinlikle denemeniz lazım, eskisinden günceline kadar en çok sunum yapan tracker arayıpta bulamadığım film olmadı şimdiye kadar. Üstelik paketler freelech.Seeder sorunu yok. Üyelik alımı ve davetiye dağıtımı uzun süre kapalı olduğu için TL davetiyesi ile takas yaptım, iyikide yapmışım. Bulursanız kaçırmayın. Scenehd den sonra hdbits tl hdt vb trackerlarda ya bulamıyordum yada seeder yoktu. İlaç gibi geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 10 Ağustos 2009; 23:44:32 >
  • scenehd de kim oluyor bithdtv nin hd-bits ro nun yanında:D hd torrent ve hdchinaYı söylememe gerek var mı acaba
  • :) Hepsi var bende, ona göre kıyasladım zaten.. kıyaslamadan yazmayın..
  • acaip sallıosun arkadaşım ya kandırma kendini:)
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.