Şimdi Ara

Blu tv 12 aylık üyelik 59.99 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
7
Favori
17.500
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Exclusive.Gamer kullanıcısına yanıt

02 – 11 Aralık arasında 100 TL’ye kadar fastPay’inle alacağın Dijital Kodların 100 TL’ye kadar olan kısmı bizden.

Bu dijital kodları nereden almamız gerekiyor? Blutv de kod satışı var mı?

• STND kullanıcısına yanıt
    Mobil uygulama indirip kayıt oluyorsun fırsatlar bölümünde dijital kod var orada blue TV x 12 ay seçiyorsun satın alıyorsun kod geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kötü tarafı 720 p yayın kalitesi çok ,alışmıştım Vodafone 4k yayın kalitesine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • edessa2017 E kullanıcısına yanıt
    Anlamadım hocam, BluTV'deki içerikler 720p mi? Bir de Vodafone 4K kalitesinden kastınız nedir?

• Düşünenadam07 kullanıcısına yanıt

Blutv TV ,TV yayınları 720 p görüntü kalitesi ile geliyor ,1080 p olarak verilen yayında kötü, ,Vodafone TV görüntü kalitesi çok iyüksek kalitede idi .Ses iyiydi .(Vodefone TV aboneliğimi sonlandırdım . 19 lira olunca )

İçerikte sıkıntı yok .Ama görüntü kalitesi ile ses tatmin etmedi.

• niyatovic kullanıcısına yanıt
    Tv+ nasil hocam memnunmusunuz ? Ben turkcel dev80 paketine geçtim tv+ üyeliğide verdi indirip bakmadim hiç. Android tv için apk kurup kullanabiliyormuyuz tv+ ve blutv yi ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Evet oldukça memnunum, 3-4 ay oldu mi box ile kullanıyorum uygulama stabil çalışıyor donma kasma hiç olmuyor, uzun yıllardır D-Smart kullanıyordum ondan pek eksiği yok sinema kanalları daha iyi...

• Samsung qled tv de görüntü kalitesinde sorun olmuyor.Görüntü kalitesini yükseltme kabiliyeti var Tv nin.Bien connect,netflix ve blu Tv izliyorum aynı tvden belirgin fark yok.Sadece netflix çok daha akıcı çalışıyor.

• Blu tv de onereceginiz guzel dizi var mi

• ` quaD. kullanıcısına yanıt

Saygı

Yeşilçam

Bonkis

ben saygı izlemek için aldım. Baktım içinde alef de var yerli olarak. Boru 2039da çok yakında diyor, onu da merak ediyordum. Yabancılardan hbo dizilerini izleyebilirsiniz. Ama digiturk sağ olsun bazılarının son sezonları dahil değil. Westworld öyle mesela.

sopranos , six feet under

• arkadaşlar bu HD SD neden seçilmiyor. Auto HD diyor ama alef izliyorum hiç HD gibi gelmyior var mı çözümü

• Link yok tüh

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tekrar gelir mi?

• tüh kaçırmışız :/

• Tv izlemek için alacağım fastpay kampanyasıyla, bein daha mantıklı gibi sadece 12 saat geri alınabiliyor blu tv de 24 saat bein de nat geo kanalları da var ve film dizi kanalları daha zengin gibi Blu TV 154.80 beinconnect 149 kararsız kaldım

• Beyler the sopranos 6. Sezon Türkçe mi acaba? Kontrol edebilir misiniz?

• Liberate L kullanıcısına yanıt

Tv ızlemek icin en mantiklisi turkcell tv 24 saat geri alma , istenilen programi kayit etme, ayni anda 5 giris hakki , film vs . 3 aylik 15tl

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.