Şimdi Ara

Blu tv 12 aylık üyelik 59.99 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
7
Favori
17.499
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Eyvallah sağolasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 79.99 olmuş

• Gerçek86 G kullanıcısına yanıt

Bilgisayardan baktım hocam. Bende ekletmiyor kod.

• johonwayni kullanıcısına yanıt

Dediğim gibi bakarak kontrol edebilirsiniz hocam. En son kod girdiğiniz için muhtemelen uzatmaya izin vermez. Kontrol etmenizde fayda var.

• Arkadaşlar GittiGidiyor'da promosyon ürün satmak yasaktır tespit edilirse üyeliği kapanıyor Eğer şikayetiniz varsa ilanı rapor edin ve canlı destekten durumu bildirin bedava kodu ücretli Satıyor diye belirtin satıcının hesabı incelemeye alınır satış kapatılır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • STND kullanıcısına yanıt

Tamamdır, sağ olun

• Ücretsiz elde edilen üründe rağbet görünce fiyat artışı yaptığı için raporladım şark kurnazını.

• laider kullanıcısına yanıt

Akıllı TV'lerde de aktif oluyor.

bluetv.com/tv-giris adresine smart TV uygulamasında görünen kodu girmek yeterli.

• serhatti S kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

• Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende aldım 59tlden fakat netfilix gibi hd 4k film yokmu netfilix ile arasında kalite farkı çok .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şubat -- 29 Kasım 2021; 21:53:6 >
  • şubat kullanıcısına yanıt

4k yi birak blutv bazi gunler ucretsiz veriyor . Para verip alanlar bile giremiyor

• Bitcoinden bile hızlı çıktı mübarek 😁adam beleşe aldığı kodları 79 dan okutuyor .ne güzel.memleket .

• Discovery kanalları blutv'ye gelmiş bu sayede öğrenmiş olduk. TV uygulaması çok güzel. Sırf discovery kanalları için aldım. Teşekkürler.

• satış sonlanmış.. kaçırdık

• Şikayetler sonrası hesabı patlamış muhtemelen. Yeni bir hesap ile tekrar yapar diye düşünüyorum. O kadar kodu bir şekilde eritmek isteyecektir.

• STND kullanıcısına yanıt
    Stok bitmiş olabilir çünkü 320 satış vardı 10 tane falan stok kalmıştı son baktığımda

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gittigidiyor
    BluTV 12 Aylık Dijital Abonelik Kodu / E-pin Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/blutv-12-aylik-dijital-abonelik-kodu-e-pin_pdp_750624814

Aktif arkadaşlar

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.