BluTV 12 Aylık Dijital Abonelik Kodu / E-pin Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor https://www.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/blutv-12-aylik-dijital-abonelik-kodu-e-pin_pdp_736902676 |
Blu tv 12 aylık üyelik 59.99
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Sagolun Bugun arayış içerisindeydim güzel oldu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
3 4 gün önce bu satıcıdan aldım ben de kod. Vodafone net 1 yıllık promosyon kodu olarak aktif ediliyor. Mevcut süremin üzerine eklendi. İkinci kodu alayım dedim, satıcı her hesapta 1 kod ekleyebilirsiniz dedi. Bedava resmen bu fiyata.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evrekas -- 28 Kasım 2021; 23:34:23 > -
Android tv uygulaması için içinde neler var tv var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben APPLE TV'den izliyorum. Canlı tv sekmesi aktif bunda. Zannediyorum ki ANDROID TV uygulamasında da vardır.
-
Harika Fiyat. Kaçırmayın..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler
Bedava resmen. Sırf Handmaid's Tale ve discovery belgeselleri için bile o kadar eder.
-
Teşekkürler, kaptım 1 adet
-
Fiyat artırdı
İyi fiyatmış.
Tv8 blutv de neden yok anlamış değilim tv8.5 bile varken
Canli s sport+ var mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
5 dakika evvel 59.99 dan aldım, 10 lira fiyat artırmış şimdi.
Kodu nasıl yolluyor acaba? Eposta ile mi özel mesaj yoluyla mı?
-
Ödemeniz onay icin bekliyor diyor bende
benim aldığım kod çalışmıyor
satıcıya msj atttım. yeni kod yolladı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forever eagle -- 29 Kasım 2021; 0:56:46 > -
Ssport yok
-
Vardı geçen sene. 3 4 ayda kaldırdılar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eposta ile geldi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
fiyata yine güncelleme gelmiş galiba. Kodun hammaddesi petrol olduğu için, normal bir artış olarak yorumluyor ekonomistler. |
Mesajınızı okuduğumda ATV diyince aklıma 4 tekerli motorsiklet geldi yemin ederim ..böyle bir kanalın olduğunu bile unutmuşum ..darısı tüm Türkiye'nin başına inşallah .. |
Satan eleman tam şark kurnazı anlaşılan. Nasıl elde ettiği meçhul olan kodları satıyor. Baktı talep arttı- ya da konunun farkına vardı forumdaki- fiyatı hemen arttırdı. Maliyeti aynı kalan üründe fiyat artışıda güzelmiş. Bu arada hesaplara ekliyoruz ama kodları patlamayacağının garantisi yok. |
Benim 1 yıllık abonelik yılbaşında bitiyordu, akşam konuyu görünce girdim 60 TL den aldım hemen. Satınalma, kodun gelmesi, yüklemem, vs. toplam 5 dakika sürmüştür. Açıkçası BluTV yi yenilememe kararı almıştım, ancak fiyat kararımı değiştirdi. Son 1 senede izlediğim ve beğendiğim program sayısı 10'u geçmez. Zaten SSoprt için almıştım ancak anlaşmaları çabuk bitti. Ayrıca bu satılan kodların, yasal olarak elde edildiğine pek inanmıyorum, Vodafone'un hediye ettiği kodlar olması lazım, bu kadar çok kod nasıl birilerinin eline geçiyor, ciddi soru işareti!!! Açıkçası pişmanım, bi gaza gelip aldım... :-( |
Ücretsiz elde edilen üründe rağbet görünce fiyat artışı yaptığı için raporladım şark kurnazını. |
80tl yapmış ya boyle terbiyesiz satıcı olur mu? |
Adama fiyat yükseltti diye gg'da 1 yildiz vermisler,
Adamin mali istedigi fiyattan satar, sen indirimi kaçırdın diye düşük puan vermek nedir ya¿ İnsan olun biraz. Dün 59dan aldim, haber veren arkadasa tesekkur ederim. |
Bitcoinden bile hızlı çıktı mübarek 😁adam beleşe aldığı kodları 79 dan okutuyor .ne güzel.memleket .
|
Arkadaşlar Fastpay de BluTV 12 aylık üyelik var 100 TL iade ediyor 12 ay 55 TL den alabilirsiniz alın size fırsat 😀
|
Benzer içerikler
- a101 slazenger parfüm yorum
- lcw adım at kazan nedir
- tod kampanya
- temu iade nasıl yapılır
- şok star wars figür
- letgo güvenli ödeme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X