Şimdi Ara

Blu tv 12 aylık üyelik 59.99 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
7
Favori
17.499
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

eğer daha evvel de kod ile kullandıysanız tekrar kod ekleyemeyebilir. blutv ye giriş yapınca sağ üstten hesabınıza girip bakın kod ekleme yeri açıkmı diye. ben 3 aylık kod alarak 9 aylık açmıştım. birden fazla kod eklemeyi engellemişler sanırım. bundan sonra kart ekleyerek üyeliğinize devam edebilirsiniz yazıyor.

• GYKA G kullanıcısına yanıt
    hocam yazılımcilar artık tamamen universal oldu. herkes remote çalışıyor, evden yani. haliyle düşük maaş olursa, kaçar gider.
    yav dolara endeksli olmayan bişey yokki zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • STND kullanıcısına yanıt

Bilgisayardan deneyin dün yaptım sorun yoktu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satan eleman tam şark kurnazı anlaşılan. Nasıl elde ettiği meçhul olan kodları satıyor. Baktı talep arttı- ya da konunun farkına vardı forumdaki- fiyatı hemen arttırdı. Maliyeti aynı kalan üründe fiyat artışıda güzelmiş. Bu arada hesaplara ekliyoruz ama kodları patlamayacağının garantisi yok.

• STND kullanıcısına yanıt

Bu zamana kadar kredi kartımdan yıllık çekim yapıyordu. İlk defa bir kod ile yıllık üyeliğimi uzatmış oldum. Şimdi kod ile uzattığım için bir daha kod kullanma hakkım olmayacak mı yoksa abonelik bitimine kadar mı, bilginiz var mı acaba?

• islamzeki kullanıcısına yanıt

Ben dün girerken vodafone bişey bişey kodu dedi.

• GoT ve Westworld dışında BluTV'de farklı alınmaya değer bir içerik göremedim. Yanılıyor muyum acaba.

• Düşünenadam07 kullanıcısına yanıt
    Got için bile değer aslında..gidip sağda solda temiz sürüm aramaktansa..

• righteous@ kullanıcısına yanıt
    Netflix ve Prime Video'ya sahip olduğum için BluTV bana gereksiz geldi ama ayda 5 TL'ye değerlendirilebilir, para değil tabii.

• S sport var diye aldım, fakat kaldırılmış. Biraz boşuna almış oldum. Almayı düşünenlerin bilgisine.

• 10 aralık'ta üyelik 155 tlye yenilencekti, şimdi 80 tlye almış oldum iyi fiyat teşekkürler.

60 tlyi kaçırdık ama olsun hala iyi bence. Ayda bir bile girsem de seçenek olması güzel.

• Fiyatı 79 lira açılsaydı çok ucuzmuş der hemen alırdım. 59 u görünce biraz zoruma gitti ama, çok ucuz deyip yine aldım. :) 1 sene daha beraberiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cawrash -- 29 Kasım 2021; 14:54:28 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Ben börü 2039 için aldım. Zaten tüm içeriklere bir şekilde ulaşıyorum. 69.90 a aldım. İnşallah sıkıntı çıkmaz. Vodafone net kampanya yazıyor.

Blutv içerikleri altyazılı hepsi nedense Türkçe dublaj yok.

Prime da izlenecek 1-2 sey tavsiye edebilir misin hocam?

six feet under ,friends, the big bang theory, sopranos, true detective

• hanzele kullanıcısına yanıt

İnsanimiz cok aşağılık malesef. Özellikle bu esnaf tuccar takımı.

Durustleri tenzih ederim ama sayilari az

• Adam zaten ucuz olan bi şeyi daha az ucuza sattığı için azar yiyor.

Nerdeyse %50 indirimle blutv izleyeceksiniz hala şikayet. Anlamıyorum cidden.

• Jumaruu kullanıcısına yanıt
    1-Into the Badlands
    2-The Office
    3-Mr. Robot
    4-Upload
    5-The Boys
    6-Invincible
    7-Tom Clancy's Jack Ryan
    8-Wheel of Time
    9-Mad Men
    10-The Expanse

Sadece dizi saydım. Filmler de var ama Prime Video'da Türkçe altyazı ya da dublaj filtreleme gibi bir özellik olmadığı için(en saçma tarafı bu) film konusunda eksik buluyorum Prime Video'yu. Amazon'un kendi yapımı filmleri beğenmiyorum. Kendi yapımları dışındaki filmleri de önerebilirim: Fight Club, Edge of Tomorrow, Catch Me If You Can, Inglorius Bastards, Jason Bourne serisi, Gladiator, Indiana Jones serisi, Forrest Gump, Lucy, Heat.

Filmde saydıklarımın hepsini, dizide Özellikle ilk 7 numarayı izlemenizi öneririm. Prime Videoda izleme listesi oluşturabiliyorsunuz. Böylelikle önerdiğim güzel yapımlara daha kolay ulaşabilirsiniz.

Baya Prime Video'yu size analizledim. Umarım faydası olmuştur.

• 80 olmuş.

Akıllı TV lerde aktif olmuyordu değil mi?

• Un Kurabiyesi kullanıcısına yanıt
    Evet onlar da güzel yapımlar. Friends Netflix'e de eklendi. O yüzden ondan bahsetmemiştim ama diğer saydıklarınız da güzel diziler

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.