Şimdi Ara

Blue Ezreal Neden Moda Oldu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler anlayamıyorum bu karakter neden moda oldu? Neredeyse her maç alınıyor. Ezreal buff falan mı yedi acaba bilmediğim? Tek bildiğim E'sine ad vermişlerdi. O da zaten blue ezrealın çok başvurduğu bir hasar kaynağı değil.

Sezon 5'te çok oynardım blue ez. Ancak benden başka oynayan pek görmedim TR'de. Smite metasında bir dönem ap moda oldu. Orman eşyası değişince bir daha görünmedi. Ki sezon 6'da can biçen değişince artık blue build iş yapmaz diye düşünüyordum. Çünkü blue ez için olmazsa olmazdı. Muramana buzdoğan, can biçen core itemlerdi. Muramananın adeta emdiği manayı can biçen sayesinde geri alıyorduk. Ayrıca iyi bir hasarı ve can çalması ile sustaini de vardı. Ancak ne hikmetse sezon 6'da moda oldu karakter.

Ben bu forumda bile kaç kere tartıştım blue ez mevzuunu. Kimileri üçlü buildini önerdi kimileri ap. Blue vurmuyo yea modundaydı herkes. Şimdi ne oldu da bu kadar moda oldu?
    İşin kötüsü bu kadar oynandığı için buzdoğan yada muramanaya nerf geleceğini düşünüyorum.

• PBE'de ultisi nerf yedi. CD 120 sn olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • q 1.5 sn cdr düşündüğünden tuttuğu gibi bidaha q spamliyorlar hareket edemez oluyorsun

• Blue ad ve ap nazaran vurmadığı doğrudur fakat Q'nun Buzdoğan eldiveni ile vurduğu alan hasarı + Slow ile rakibi çok sağlam rahatsız ediyor. Üçlü yerine Buzdoğan eldiveni tercih edilmesinin sebebide budur.
  • Arkadaşlar derdimi anlatamadım sanırım. :)

Neden moda oldu? Yukarıda da yazdığım gibi sezon 5'te daha güçlüydü. O zaman benden başka oynayan görmemiştim. Şimdi ne oldu da can biçen değiştiği halde moda oldu?

Yoksa buzdoğanın alan yavaşlatmasını da, q tutturunca cd düşürdüğünü de biliyorum. :) Bunlar sezon 5'te de aynıydı. Şimdi ne değişti?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by-ko -- 14 Şubat 2016; 18:07:35 >
  • Poke metası çünkü. Dürtme kompozisyonları kuruyorlar. Ayrıca S5'te de oynanıyordu Blue olsun, AD olsun, midde AP olsun. Sana denk gelmemiş sadece.

• komik konu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Q'nun cd düşürme süresine buff geldi,buzdoğan ile tanky oluyor ve güzel hasar çıkarıyor buzdoğan+manaverenle,üstelik safe karakter.
  • hi im gosu nun yüzünden
  • pekde moda olduğu söylenemez aslında. çok denk gelmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: by-ko

Arkadaşlar derdimi anlatamadım sanırım. :)

Neden moda oldu? Yukarıda da yazdığım gibi sezon 5'te daha güçlüydü. O zaman benden başka oynayan görmemiştim. Şimdi ne oldu da can biçen değiştiği halde moda oldu?

Yoksa buzdoğanın alan yavaşlatmasını da, q tutturunca cd düşürdüğünü de biliyorum. :) Bunlar sezon 5'te de aynıydı. Şimdi ne değişti?

Eskiden Q 1 saniye düşürüyordu 5.sezonun sonunda gelen yamayla 1.5 saniyeye çıkardılar ve buzdoğan cdsi 20ye çıktı
  • Git başka yerde kas postunu. Yorumun varsa yaz yoksa uza.
  • ne post kasacam 5k olmuş artık :D
  • Siege comp nedeniyle metaya girdi, corkininde metaya girme sebeplerinden birisi bu.
  • Belli.
    2006 üyesiyim daha 1k postum yok. Dün üye olmuşsun 5k postun var.

Cevap veren arkadaşlara teşekkürler bu arada.
  • Kesin bir yayıncı oynuyordur bir turnuvada yapilmistir falan yoksa ez hep ayni ez.

• s5de carp metasi bitinci ap ve blue ez oynayayn euwda bi ben var gibiydim 5.16 yamasi (ezergecerler)girince blue ez oynanmaya baslar dedim. cunku ezergecerleri ezmenin tek yolu kite yine olmadi fakat 6.sezibda q nun bufflanmasi buzdoganin cdrinin aetmasi ve durtme uzeeine kompozisyonlarla oynanmaya baslamasi bu arkadasi metaya soktu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Leg Sanji

ne post kasacam 5k olmuş artık :D

dimi knk :d

konu cevabı : q buff aldı buzdoğan buff aldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-77293B3E8 -- 14 Şubat 2016; 21:13:21 >
  • Blue build bence ezreal için en iyi build. Kağıt üzerinde kritik vurmadığı için diğer adclerden daha az hasar çıkarıyor gibi görünse de muramana açıldığında Q çok iyi hasar veriyor. Ancak asıl önemli kısmı perma slow.

• Okumayın Muramana+Essence Reaver

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.