Bir tane gem den iyi birşey düşme olasılığı çok azdır zaten. Daha fazla gem alıp hepsini arka arkaya kırdırırsan daha iyi bir drop alabilirsin.
para olsa
Bende Bisey Dustu Zannettim Bence Fazla Uzulme Zaten Farklı Sey dusmuyor Blue Gem den Sanslısın Shell Dusmus Enchant Duser Bol Bol:) 50 Tane AP Enchant Var KAsada:D DUsun ARtık Gerisini Gem E Para Verme BF acılınca BF itemlerine Para verirsin:)
2 Red 4-5 tane blue gerisi green ve black... son 2 ve ondan önceki 4-5 tane blue ayrıca...
Of sen benim edanadaki denemelerimi gorceksin yaklaısk 50 60 gem kırdım en iysi murky ve ii . Tabi bi kac gün icerisinde denedm bütün renkler karısık .
o kadar kırdırmış hiç güzel bir şey yok
Yaklaşık1 haftadır gem le uğraşıyorum, çöp droplardan ( oasis chd ) hariç bir tek Hero's Valor çıktı .
quote:
Orjinalden alıntı: Numan
Yaklaşık1 haftadır gem le uğraşıyorum, çöp droplardan ( oasis chd ) hariç bir tek Hero's Valor çıktı .
Acep kafanı kırsak bişe çıkarmı ki
quote:
Orjinalden alıntı: L.J
quote:
en ii çıkabilecek drop ne olabilir ??
quote:
quote:
BEYIN CIKAR NE CIKCAK
quote:
2 Red 4-5 tane blue gerisi green ve black... son 2 ve ondan önceki 4-5 tane blue ayrıca...
g.o çocuğu bağırttıramamışsınız oo master unique die
quote:
Arkada cix çıkmışım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme