Şimdi Ara

RARE MAGİC LEGEND NOVA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
15.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar charı kasa kasa getirdik 100 lwle.Fakat bu novayı rare magic legend gibi itemlere dönüştürüyo muyuz yoksa bu itemler unique yaratıklardan mı düşüyor bir türlü anlayamadım bulamadım.biri bu konu hakkında detaylı bilgi verebilir mi yada bilgi bulabileceğim bi noktaya yönlendirebilir mi?

• öncelikle legendleri forgettenworldde düşüyür 4.dereceye gidip son kestin boslardan çıkıyr --rare magic tam hatıramıyorum
  • 101+7 normal item magic
    101+7 nova item rare
    101+7 power item legend oluyor.
    normal item 101+moblardan düşer, üstünde herhangi bi seal yoktur
    nova item 101+ moblardan düşer, sos gibi düşünebilirsiniz çıkması o kadar da kolay değildir
    power item için ise görev yapmanız gerekmektedir. Forgotten worlde gidip 8talismanı toplaman gerekiyor.
  • teşekkürler..
  • mesela 101+7 nova bow alsam bunu nasıl dönüştürcem?Kolay mı 12dg ye dönüştürme işlemi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fire_glavie2

mesela 101+7 nova bow alsam bunu nasıl dönüştürcem?Kolay mı 12dg ye dönüştürme işlemi?

Awaken stone ile donusturebilirsin.

Cok kolay donusturme islemi. Patlayabilir ama , 3-4 stone kullanarak donusturebilirsin ama ben genelde tekte donusturuyodum.
  • Patlamadan kastın yanması mı yoksa immortal basılı olmadığından kaybolması mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pokemon Heart Gold / Soul Silver
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fightlar da mı legend oluyor ?
  • quote:

Patlamadan kastın yanması mı yoksa immortal basılı olmadığından kaybolması mı?

Patlamak işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baronet

quote:

Patlamak işte.

Silah kayboluyo mu yani?Yoksa +0 a mı düşüyoarkadaşım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Baronet

quote:

Patlamak işte.

Silah kayboluyo mu yani?Yoksa +0 a mı düşüyoarkadaşım.

Immo kullanmazsan patlayabilir diye biliyorum ama isroyu bırakalı oldu tabii.
  • önce 101 silahı +7 yapmalısınız. +7 yaparken +5 ten sonra +6 +7 denerken immortal stone yoksa silah kaybolabilir ve stdy basmamışsanız durabilitesi düşer. yani immo ve sty mutlaka basılcak.

101+7 silahları aveken ile magic yapabiliyorsunuz. dönüştürme işleminde silah asla kaybolmaz.

101+7 novaları aveken ile rare yapabilirsiniz. yine silah kaybolmaz.

101+7 powerları averen ile legend yapabilirsiniz. yine silah kaybolmaz.

101+7=magic+0,

nova+7 =rare+0,

power+7 =legend+0 olur dönüştürünce.

eğer bir magic rare veya legend silahı + basacaksanız. magic rare legend prof taşı almalısınız.

silah+enhancer+legend prof stoneyi koyup aynı + basarsınız.

eğer + gçerse silkle aldığınız prof stone kaybolmaz. eğer geçmezse kaybolur. ve +2 ise silah +1e düşer. eğer 0 ise - değere düşmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _RAPTOR_ -- 21 Aralık 2011; 8:31:05 >
  • efsane teşekkür ederim..
  • Bana biri yardımcı olsun lütfen ben uzun zamandır girmiyordum yeni başladım sayılır ben magic rare legenden anlamıyorum ama bir sorum olacak. Bunların hangisi daha iyi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: selim7896

Bana biri yardımcı olsun lütfen ben uzun zamandır girmiyordum yeni başladım sayılır ben magic rare legenden anlamıyorum ama bir sorum olacak. Bunların hangisi daha iyi .

Magic (seal of star)
    Rare (seal of moon)
    Legend (seal of sun)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.