Bende yeni başladım 4. bölümdeyim.Çok eğlenceli gidiyor Her bölümün 20'şer dakika olması çok iyi olmuş.
quote:Orijinalden alıntı: DarkLuck. Bende yeni başladım 4. bölümdeyim.Çok eğlenceli gidiyor Her bölümün 20'şer dakika olması çok iyi olmuş. iyi mi kötü mü anlamadım :) yeni sezon ne zaman ya bilen yok mu arkadaşlar???
quote:Orijinalden alıntı: Fîrzen quote:Orijinalden alıntı: DarkLuck. Bende yeni başladım 4. bölümdeyim.Çok eğlenceli gidiyor Her bölümün 20'şer dakika olması çok iyi olmuş. iyi mi kötü mü anlamadım :) yeni sezon ne zaman ya bilen yok mu arkadaşlar??? Yüksek ihtimal sonbaharda.
quote:Orijinalden alıntı: smd quote:Orijinalden alıntı: Fîrzen quote:Orijinalden alıntı: DarkLuck. Bende yeni başladım 4. bölümdeyim.Çok eğlenceli gidiyor Her bölümün 20'şer dakika olması çok iyi olmuş. iyi mi kötü mü anlamadım :) yeni sezon ne zaman ya bilen yok mu arkadaşlar??? Yüksek ihtimal sonbaharda. Erkenmiş :) Bir çırpıda öyle bitirirsen şimdi beklersin (kendime kızıyorum:)
quote:Orijinalden alıntı: Zykon yeni sezon ne zaman beyler Sonbaharda diye söylentiler var ama kesin değil.
bi arkadaşım bahsetti gerçekten güzel diziymiş tavsiye ediyormusunuz losttan sonra az gülelim. 1.sezon 13 bölüm dimi?
quote:Orijinalden alıntı: WHISPERZ- bi arkadaşım bahsetti gerçekten güzel diziymiş tavsiye ediyormusunuz losttan sonra az gülelim. 1.sezon 13 bölüm dimi? Ben tavsiye ederim gülmek için on numara dizi çok dalga ya :) Aynen 13 bölüm. Sabırsızlıkla bekliyorum yeni sezonu
quote:Orijinalden alıntı: Fîrzen quote:Orijinalden alıntı: WHISPERZ- bi arkadaşım bahsetti gerçekten güzel diziymiş tavsiye ediyormusunuz losttan sonra az gülelim. 1.sezon 13 bölüm dimi? Ben tavsiye ederim gülmek için on numara dizi çok dalga ya :) Aynen 13 bölüm. Sabırsızlıkla bekliyorum yeni sezonu tamamdır saol dostum listeye aldim
quote:Orijinalden alıntı: Winters Forumda ki yorumlara bakarak bugün izlemeye başladım çok güzel diziymiş O takımın kaptanı ne öyle ya daha dur Thad fena ya.
quote:Orijinalden alıntı: WHISPERZ- quote:Orijinalden alıntı: Winters Forumda ki yorumlara bakarak bugün izlemeye başladım çok güzel diziymiş O takımın kaptanı ne öyle ya daha dur Thad fena ya. Hemde ne fena :) Ama tabii ki adamım Alex Moran :)
quote:Orijinalden alıntı: Fîrzen quote:Orijinalden alıntı: WHISPERZ- quote:Orijinalden alıntı: Winters Forumda ki yorumlara bakarak bugün izlemeye başladım çok güzel diziymiş O takımın kaptanı ne öyle ya daha dur Thad fena ya. Hemde ne fena :) Ama tabii ki adamım Alex Moran :) Merakla bekliyorum. Tamda finallerin üzerine çözdüm diziyi yaa
quote:Orijinalden alıntı: Winters quote:Orijinalden alıntı: Fîrzen quote:Orijinalden alıntı: WHISPERZ- quote:Orijinalden alıntı: Winters Forumda ki yorumlara bakarak bugün izlemeye başladım çok güzel diziymiş O takımın kaptanı ne öyle ya daha dur Thad fena ya. Hemde ne fena :) Ama tabii ki adamım Alex Moran :) Merakla bekliyorum. Tamda finallerin üzerine çözdüm diziyi yaa Benim de vize zamanına denk gelmişti, olsun ama ya stres atıyordum iyi oldu yani :)
Alıntı yapmadan yazayım. İyi oluyo ya ders çalıştıkdan sonra. 20 dk bişey zatende insanın başlayınca ard arda 3-5 bölüm bakası geliyor
quote:Orijinalden alıntı: Winters Alıntı yapmadan yazayım. İyi oluyo ya ders çalıştıkdan sonra. 20 dk bişey zatende insanın başlayınca ard arda 3-5 bölüm bakası geliyor Aynen öyle :)