Şimdi Ara

Blue Mountain State (2010-2011) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.225
Cevap
12
Favori
52.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: onur*

Eşekherif bana garezin mi var hayırdır bir yanlışımı mı gördün
    Bölüm güzeldi.
    Shilo adamım.
    Sammy akar ortam bakar

ya bu sammy de takmayı akıl ediyoda başka şeyleri akıl edemiyo. az daha düşünse kendi nasiplenecek hatunlardan
  • İlk bölümde bisküvi yarışındaki çalan müzik neydi?Bir yerden hatırlıyorum ama bir türlü çıkaramadım.
  • Dizi süper gidiyor valla. Baya eğleniyorum izlerken. Helal olsun adamlara yapmışlar
  • 12. bölüm de bitti.

Vizelerin olduğu bölüm harikaydı gülmekten öldüm
  • Hangi günler oynuyor dizi
  • Çarşamba sabahı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuruncuSite

İlk bölümde bisküvi yarışındaki çalan müzik neydi?Bir yerden hatırlıyorum ama bir türlü çıkaramadım.

Hala bulamadım.Bilen yok mu?

Diziye izleyenkerin çoğalması güzel oldu.
  • Sezon finaliymiş bu hafta :(
  • Sezon finali olması kötü ya çok üzüldüm şimdi

Arkadaşlar son bölümdeki şarkılar çok güzeldi hele şu çiş testindeki şarkı varmı isimlerini bilen ?
  • Blue.Mountain.State.S01E13.REPACK.HDTV.XviD-aAF
  • ilk sezon bittiğine ve çevirmende eşekherif olduğuna göre izlemeye başlayalım.
  • Dün bir oturuşta 9.bölüme kadar geldim. Boş zamanlarda, çerez niyetine izlenebilecek bir dizi. Amerikan Pastası'nın dizi versiyonu diyebiliriz.

01x08

Altın kolun artık kolu yok. Thed araba ile çarptı, suçu Alex'in üstüne atmaya çalışıyor. Bakalım suçu kim üstlenecek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kénan -- 31 Mart 2010; 13:04:49 >
  • cougar neclayı kaç bölümdür görmüyoruz en son shilo haşat etmişti hatunu acaba finalde görebilir miyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

Dün bir oturuşta 9.bölüme kadar geldim. Boş zamanlarda, çerez niyetine izlenebilecek bir dizi. Amerikan Pastası'nın dizi versiyonu diyebiliriz.

01x08

Altın kolun artık kolu yok. Thed araba ile çarptı, suçu Alex'in üstüne atmaya çalışıyor. Bakalım suçu kim üstlenecek..

Süper bir bölümdür çok gülmüştüm bu bölümde çocuğa yazık oldu ama :D

• Sezon finalini de izleyerek ilk sezonu bitirmiş oldum, darısı önümüzdeki sezona kaldı.

01x13

BMS oyuncuları, Celementine oyuncularını zehirlediler. Onları zehirlerken takımlarının as oyun kurucusu da zehirlendi. Takımın ikinci oyun kurucusu Alex as oyun kurucu görevini üstlenecek. Maçı yeni sezonda gösterirler herhalde

Bu arada Shilo'nun Daines'den ayrılmasına sevindim. Sonunda gün yüzü görmeye başladı.

Dizide oynanan maçlar gösterilse iyi olabilir..

• Sezon finali harikaydı. Yeni sezon ne zaman başlayacak acaba? Kötü oldu ya sezon finali olması
  • Yabancıdizi HD vermiş süper akşam kesin izleyeceğim.
  • HD'sini izledim ben ama bu bölümde altyazı biraz kaymıştı.

• Koçun konuşması
    Thad'ın kızları kovması
    Julia'yı da koç kaptı.
    Bencede artık maçlardan kesitler göstermeleri gerek futbol olmadan futbol oyuncularının dizisimi olurmuş

Eşekherif 13 bölüm boyunca yağmur kar dinlemedi çevirdi sağolsun onada teşekkürler

• Güzel bölümdü ama çok çabuk bitiyo ya
    Ben maçı gösterirler sandım bi baktım bölüm bitti..

2. sezon ne zaman başlicak bilgisi olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.