Şimdi Ara

Blue Mountain State (2010-2011) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.225
Cevap
12
Favori
52.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Blue.Mountain.State.S01E12.HDTV.XviD-XII
  • Turuncu herhangi bi link verebilirmsn ismail hunt'dan cekemiorm :S pm bekliyorum dostum
  • Hemen izlemeye başlıyorum
  • Hacı nerden çektiniz nie böyle üvey arkadaş moduna soktunuz beni link pm plsss

oooo indiriyorum bende

"Blue Mountain State"
    Dizi Bölümü :1x12
    Çeviren :eşekherif
    Başlama Tarihi :2010.24.03
    Çeviri Miktarı : %30
    Son Güncelleme :24-03-2010 10:45:20
    Durumu : Aktif
    Not:2-3 saate.

Eşek kardeşim kopartıyor yine altyazıyı hadi bkalm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AprilThe1st -- 24 Mart 2010; 11:25:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: esekherif

Öğlen sürprizi olsun size:
    http://89.149.239.114/sub/s/161047/Blue-Mountain-State.html

Sen olmasan bu dizide olmucak dp'nin seni maaşa bağlaması gerek gerçekten ciddiyim eline gozune sağlk kardeşim

• 10.bölümden itibaren dizinin konseptinin değiştiğinin farkında mısınız? Ya yönetmen değişti, ya senarist, ya da reytingler kötüydü ve değişiklik yapmaya karar verdiler... Dizide iğrençlikler, çılgınlıklar vs gitti duygusallık vs geldi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

10.bölümden itibaren dizinin konseptinin değiştiğinin farkında mısınız? Ya yönetmen değişti, ya senarist, ya da reytingler kötüydü ve değişiklik yapmaya karar verdiler... Dizide iğrençlikler, çılgınlıklar vs gitti duygusallık vs geldi...

Gitti demiyelimde, azaldı ve daha kaliteli bir dizi oldu bence.

Edit: eşekherif'e saygılarla bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gianfresco -- 24 Mart 2010; 21:06:51 >
  • Son bölüm pek hoşuma gitmedi, hiç artısı yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eru ilúvatar -- 24 Mart 2010; 21:54:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eru ilúvatar

Son bölüm pek hoşuma gitmedi, hiç artısı yoktu.

Dediğin gibi boş bir bölümdü bence de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eru ilúvatar

Bizim Aquaman..

Blue Mountain State (2010-2011)

stifler a benziyo
  • Evet andırıyor biraz, Stiff'e kıyasla baya kalıplı bu.
  • Bence de bu bölüm biraz boştu ama genede eğlenceliydi..
    Craig coştu bi kere .
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkliali

Bence de bu bölüm biraz boştu ama genede eğlenceliydi..
    Craig coştu bi kere .

Durdurabilene aşk olsun herifi

Bunca yılın patlamasını yaşıyor tabi kolay değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robérto

quote:

10.bölümden itibaren dizinin konseptinin değiştiğinin farkında mısınız? Ya yönetmen değişti, ya senarist, ya da reytingler kötüydü ve değişiklik yapmaya karar verdiler... Dizide iğrençlikler, çılgınlıklar vs gitti duygusallık vs geldi...

Bence o konsept daha iyiydi... Neden dersen piyasada zaten gençlik dizileri mevcut oysa bu diziyi o dizilerden ayıran en önemli şey çılgın ve pislbik olmasıydı... Piyasanın çılgın ve pislik dizi boşluğunu çok iyi doldurmuştu Bu şekil devam ederse diğer dizilerden çokta bariz bir farkı olmaz... Eski halini geri istiyorum..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Robérto

quote:

Bence o konsept daha iyiydi... Neden dersen piyasada zaten gençlik dizileri mevcut oysa bu diziyi o dizilerden ayıran en önemli şey çılgın ve pislbik olmasıydı... Piyasanın çılgın ve pislik dizi boşluğunu çok iyi doldurmuştu Bu şekil devam ederse diğer dizilerden çokta bariz bir farkı olmaz... Eski halini geri istiyorum..

Sana demiyorum ama o zamanda çıkıyorlar ıy çok iğrençti, çok pisti, 2.sınıf ve Amerikan Pastası özentisi falan gibi şeyler yazıyorlar.

• Bende Barbar'a katılıyorum az iğrençlik olsun bu ne böyle.

Gerçi bu bölüm çubuk olayı iğrenç sayılabilir ama nerde ilk bölümde ki bisküvi olayı nerde bu.
  • Adamlar iğrençliğe öyle alıştırdılarki bizi şeylerine çubuk sokup, çıkarıyorlar falan vız geliyor
  • Diziyi dizi yapan iğrençlikleriydi zaten.
  • Haftaya sezon finali sanırım..

Son bölümden pekte bir şey beklemiyorum, zaten ne bekleyebiliriz ki anca daha fazla iğrençlik.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.