Şimdi Ara

Blue Mountain State (2010-2011) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.225
Cevap
12
Favori
52.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neden hocam, iğrençlik yoktu diye mi, daha bir dizi gibi oldu diye mi, kız göremediniz diye mi, küfür azdı diye mi?
    Bence en güzel bölümlerden biriydi. Konusu vardı. Mühim şeyler bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esekherif

Neden hocam, iğrençlik yoktu diye mi, daha bir dizi gibi oldu diye mi, kız göremediniz diye mi, küfür azdı diye mi?

Zevkler Ve Renkler Tartışılmaz eşekherif
    Şaka bir Yana. Garip bir yerdir burası. Ortası yoktur. Ya çok kötüdür dizi yada çok iyi. O yüzden biz sana teşekkür edelimde Gerisini boşverelim.
  • quote:

Neden hocam, iğrençlik yoktu diye mi, daha bir dizi gibi oldu diye mi, kız göremediniz diye mi, küfür azdı diye mi?

Ellerine sağlık. Altyazıyı gerçekten iyi çeviriyorsun. Bölümün başında yazdığın yazılarda eğlenceli. Dediklerinin hiçbirisinin eksikliğini hissettiğimden dolayı değil. Sadece garip ve beni güldürmeyen bir bölümdü
  • Şimdi izledim.Bu bölümün konusu biraz garipti ama eğlenceliydi.
    Ayrıca eşekherifin notları geçerken çay içiyordum boğazımda kalıyordu az kalsın
    Bir de notları beğenmeyen arkadaşlar varmış, buldunuz kıllısını arıyorsunuz.

Thad'ın çığlıkları öldürdü beni

• Bölümler daha bir kalitelileşmeye başladı.

Son bölümde güzeldi Thad'in çığlıkları süperdi ve kondomu ağzından çıkarması .. "ıııyyyk"..
  • Bende merak ettim bu diziyi..Çok ilerlemeden bizde başlayalım bakalım nasılmış..İlk bölümü indiriyorum.
  • arkadaşlar nasıl bir dizi izlemeye değer bir dizimi yeni bir diziye başlamayı düşünüyorum güzelse buna başlarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zykon

arkadaşlar nasıl bir dizi izlemeye değer bir dizimi yeni bir diziye başlamayı düşünüyorum güzelse buna başlarım

Başla derim hocam
  • 7. bölümü izledim şimdi 8. iniyo..Fena değil dizi..İzlenebilir.Eğlenceli en azından..
  • Tüm bölümlerini upload ettim. Şimdiye kadar 1 haftada 389 kez indirilmiş. Bilinen bir dizi yüklesem rs puanlar coşacak demek ki...
  • İlk bölümü yayınlanır yayınlanmaz indirip izlemiştim. Eğlenceli bir yapımdı. Devam etsem mi acaba ? Ne dersiniz ?
    IMDB'den 8.2 almış..
  • Kesinlikle izle derim. İzlediğim en eğlenceli dizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

İlk bölümü yayınlanır yayınlanmaz indirip izlemiştim. Eğlenceli bir yapımdı. Devam etsem mi acaba ? Ne dersiniz ?
    IMDB'den 8.2 almış..

İzle derim.
  • Peki, çerezlik olarak izleyelim.
  • esekherif notları sahane ama çok hızlı geçiyor düzeltme şansınız var mı ?
  • Hocam nasıl hızlı geçiyor? Yavaş okuduğunuzdan olabilir mi? Daha önce böyle bir şikayet almamıştım. Ben de okuyorum yazdıktan sonra, okuyamadıklarımın sürelerini uzatıyorum vs. Daha uzun tutmaya çalışırım ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

İlk bölümü yayınlanır yayınlanmaz indirip izlemiştim. Eğlenceli bir yapımdı. Devam etsem mi acaba ? Ne dersiniz ?
    IMDB'den 8.2 almış..

İlk bölümlerde biraz iğrençlik olsada giderek eğlenceli bir hal alıyor dizi hatta şuan tam dozu tutturdular

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur* -- 21 Mart 2010; 17:23:38 >
  • quote:

Hocam nasıl hızlı geçiyor? Yavaş okuduğunuzdan olabilir mi? Daha önce böyle bir şikayet almamıştım. Ben de okuyorum yazdıktan sonra, okuyamadıklarımın sürelerini uzatıyorum vs. Daha uzun tutmaya çalışırım ama.

Sizin notları bir arkadaşa daha okuttum belki benim hızımdan kaynaklanan bir sorun vardır diye ama arkadaşımla benim ile aynı fikirde. Çok büyük bir sorun değil. Altyazılar için teşekkürler.
  • İlk bölümü izledim. Değişik bir dizi. Umarım havası dağılmaz.
    Ama biraz iğrenç
  • Az önce 11.bölümü izledim.Shilo adamım ya.

Bu bölümede sığdırdılar iğrençliği küçük bir sahnede olsa.

Thad'ın çığlıkları süperdi.

Thad'ın condomu ağzından çıkarması.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.