Şimdi Ara

Blue Mountain State (2010-2011) (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.225
Cevap
12
Favori
52.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler dizi bitti diyorlar aslı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustiua

beyler dizi bitti diyorlar aslı var mı?

evet bitti resmi açıklama ilkbaharda gelmişti,başlasaydı ilk bölüm eylül ayında yayınlanıyordu
  • valla üzüldüm ne yalan söyliyim neyse sağolasın boşu boşuna beklemeyeyim madem
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustiua

beyler dizi bitti diyorlar aslı var mı?

Başarı ile geçen 3 sezonun ardından Blue Mountain State yapımcıları dizinin yeni sezonu için Lionsgate'e başvurmuş ancak uzun soluklu bir bekleyişin ardından Lionsgate'den olumsuz yanıt almışlar..
    Bunun yanında dizinin hayranları bunu protesto etmek adına twitter'da #bmscancelled etiketi (hashtag) altında üzüntülerini dile getiriyorlar. Siz de tepki göstermek isterseniz bu etiketi kullanabilirsiniz.

Alıntıdır.
  • Diziye yeni başladım profesyonel olarak amerikan futbolu oynadığım için çok zevkli geliyor izlemesi fakat sosyal ortam biraz abartılmış futbol sahneleride az geldi keşke biraz daha dengeli olsaymış..

Person Of Interest den sonra ikinci favorim..
  • dizi devam edebilirmiş bir kaç yorum okudum bununla ilgili ne kadar gerçektir bilemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bir operasyon var bu gece -- 15 Ocak 2013; 18:21:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRV35

Diziye yeni başladım profesyonel olarak amerikan futbolu oynadığım için çok zevkli geliyor izlemesi fakat sosyal ortam biraz abartılmış futbol sahneleride az geldi keşke biraz daha dengeli olsaymış..

Profesyonel olarak nerede oynuyorsun?
  • Dizi bitmiş tarzı yorumlar okudum geçerliliği nedir ? 3. Sezonu suan bitirdim

edit:Tam öküzüm yukarda yazmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony John Soprano -- 21 Ocak 2013; 22:12:27 >
  • Diziyi şimdi bitirdim.Çok komikti.Keşke devam etse.

Thad
  • diziye 2 gün önce DH sayesinde basladım dün de ilk sezonunu bitirdim. lost ve heroes dan sonra bir amerikan dizisini bu kadar sevdigimi fark ettim. inşallah diziyi bitirmezler zaten imdb notu da yüksek ayrıca bu diziyi esekherif in jenerike yazıdıgı yazılarla izlemek ayrı bir keyif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antidoksan -- 1 Şubat 2013; 12:05:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçaN HoLLaDaLı

quote:

Orijinalden alıntı: BRV35

Diziye yeni başladım profesyonel olarak amerikan futbolu oynadığım için çok zevkli geliyor izlemesi fakat sosyal ortam biraz abartılmış futbol sahneleride az geldi keşke biraz daha dengeli olsaymış..

Profesyonel olarak nerede oynuyorsun?

Ben de profesyonel oyuncuyum, hangi takımdı hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: antidoksan

diziye 2 gün önce DH sayesinde basladım dün de ilk sezonunu bitirdim. lost ve heroes dan sonra bir amerikan dizisini bu kadar sevdigimi fark ettim. inşallah diziyi bitirmezler zaten imdb notu da yüksek ayrıca bu diziyi esekherif in jenerike yazıdıgı yazılarla izlemek ayrı bir keyif

Dizi ne yazık ki üçüncü sezon sonunda bitti.
  • Bende bugün bitirdim şimdi bi boşluk hissediyorum izleyecek dizi arıyorum bu tarz eğlenceli var mı tavsiyesi olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GialloRosso.

dizi devam edebilirmiş bir kaç yorum okudum bununla ilgili ne kadar gerçektir bilemem.

Keşke gerçek olsa.Thad'ın çığlıklarını Alex'in umursamaz tavırlarını Sam'ın abazalığını özledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ne[M]esis

quote:

Orijinalden alıntı: GialloRosso.

dizi devam edebilirmiş bir kaç yorum okudum bununla ilgili ne kadar gerçektir bilemem.

Keşke gerçek olsa.Thad'ın çığlıklarını Alex'in umursamaz tavırlarını Sam'ın abazalığını özledim

• Bu dizi ne oldu arkadaşlar ?
  • Komedi dizisi arıyordum, My Name is Earl'ü izleyeceğim ardından bu diziyi de izlemeyi düşünüyorum. İzleyen arkadaşlar önerirler mi bu diziyi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercann35

Komedi dizisi arıyordum, My Name is Earl'ü izleyeceğim ardından bu diziyi de izlemeyi düşünüyorum. İzleyen arkadaşlar önerirler mi bu diziyi?

İzlediğim en zevkli komediydi. Eğer karakter komedisini seviyorsan Sheldon, Barney gibi bu diziden sıkılmazsın. BMS'teki Thad karakteri bence bu ikisinden de daha komik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezio7 -- 29 Nisan 2013; 20:35:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buried Alive

quote:

Komedi dizisi arıyordum, My Name is Earl'ü izleyeceğim ardından bu diziyi de izlemeyi düşünüyorum. İzleyen arkadaşlar önerirler mi bu diziyi?

İzlediğim en zevkli komediydi. Eğer karakter komedisini seviyorsan Sheldon, Barney gibi bu diziden sıkılmazsın. BMS'teki Thad karakteri bence bu ikisinden de daha komik.

TBBT'i 3 kez, HIMYM'ı 4 kez izledim, halen arada sırada bu iki dizinin bölümlerini rastgele izlerim. O yüzden dizilerin karakterlerini severim. Bu kadar çok övmüşsün o zaman bir şanş vereceğim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Buried Alive

quote:

TBBT'i 3 kez, HIMYM'ı 4 kez izledim, halen arada sırada bu iki dizinin bölümlerini rastgele izlerim. O yüzden dizilerin karakterlerini severim. Bu kadar çok övmüşsün o zaman bir şanş vereceğim.

Kesinlikle denemelisin

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.