Şimdi Ara

Blue Mountain State (2010-2011) (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.225
Cevap
12
Favori
52.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Blue mountain state zaten başlı başına mükemmel komedi,komedi türünde macera ve komedi tütünde aksiyon. En çok sevdiğim karakter ise Alex Moran o adam çok iyi ve işini biliyor. Beni anlatmışlar o karakterde
  • Yok arkadaş bms bitti biteli yerini dolduracak dizi bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gustavodh

Yok arkadaş bms bitti biteli yerini dolduracak dizi bulamadım.

Çok boş bir diziydi ama eğlenceliydi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercann35

quote:

Yok arkadaş bms bitti biteli yerini dolduracak dizi bulamadım.

Çok boş bir diziydi ama eğlenceliydi...

Bana kahkaha attırıyorsa haddinden fazla doludur benim için
  • Gustavodh kullanıcısına yanıt
    inbetweeners a göz at (ingiliz versiyonu ) oda 18bölüm malesef böyle eğlenceli diziler hep kısa sürüyo bende s2e3 teyim bitince yeri dolmucak muhtemelen
  • Bu dizi aslında tam çerezlik.Yani izlerken öyle geliyor.Ama bitince insan bir garip oluyor nedense.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusei

inbetweeners a göz at (ingiliz versiyonu ) oda 18bölüm malesef böyle eğlenceli diziler hep kısa sürüyo bende s2e3 teyim bitince yeri dolmucak muhtemelen

Onuda izledim oda güzeldi hatta filmide var. Yokmu başka ikisine benzer dizi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yusei

Onuda izledim oda güzeldi hatta filmide var. Yokmu başka ikisine benzer dizi?

bilmiyorum valla bende bms yi bitirdikten sonra böyle bi konu açmayı planlıyodum sen aç bi bakalım
  • Sineması falan çekilcek diyorlar inşallah doğrudur.
  • keşke sinemayı falan geçip premium kablo tv kanalında tekrar başlasalar direk
  • Muhteşem bir diziydi gerçekten keşke devam etseydi
  • Vay arkadaş 1 ay önce falan izledim bitirdim diziyi belki okadar bile olmamıştır bende yeni sezon bekliyordum rastgele gördüm konuyu gece gece üzüldüm lan
    Komedi izleyecekler maceraya girmesinler Friendse başlasınlar ohh mis gibi temizinden 10 sezon en kaliteli komedi
  • The bing bang theoryi izliyorum simdi :D ondada gülme efektleri olmasa fena dizi değil.
  • 4. sezon nezaman cıkacak?
  • Afişi çok güzelmiş Komedi türüne bu diziyle başlayacağım sanırım
  • Wikipedia'da film çekimlerine mart ayında başlandığı yazıyor.
  • İlk bölümü izledim de nasıl dizi lan bu böyle hele o kaptanı deli mikmiş galiba nese biraz fazla iğrenç olsada beğendim çılgın bir şeydi
  • Aklıma geldi özledim lan
  • 9. bölümü izledim kesinlikle en güzel bölümdü yerlere yattım Karaktererler oturdu artık hepsi birbirinden iyi
  • İlk bölüme bakıcam birazdan
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.