Şimdi Ara

Blue Mountain State (2010-2011) (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.225
Cevap
12
Favori
52.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Önerini dikkate alacağım dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: radyasyo_N

quote:

Orijinalden alıntı: UçaN HoLLaDaLı

quote:

Orijinalden alıntı: BRV35

Diziye yeni başladım profesyonel olarak amerikan futbolu oynadığım için çok zevkli geliyor izlemesi fakat sosyal ortam biraz abartılmış futbol sahneleride az geldi keşke biraz daha dengeli olsaymış..

Person Of Interest den sonra ikinci favorim..

Profesyonel olarak nerede oynuyorsun?

Ben de profesyonel oyuncuyum, hangi takımdı hocam?

new york hav hav[alıntı:kemal sunal]

• İlk bölümü izledim. İlk bölüm itibarı ile çılgınca bir diziye benziyor. Bakalım ilerleyen bölümler neleri gösterir bilemem ancak dizinin tarzı değişmeyecek gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercann35

İlk bölümü izledim. İlk bölüm itibarı ile çılgınca bir diziye benziyor. Bakalım ilerleyen bölümler neleri gösterir bilemem ancak dizinin tarzı değişmeyecek gibi.

Amerikan Pastası'nın dizi versiyonu.Tam çerezlik dizi.İzle seveceksin.
  • Aynen öyle. Çok fazla bölümü de yok zaten. En kötü 5 güne biteririm.
  • S01E09 bitti. Şu ana kadar ki en güzel bölümdü bence.

Dizinin hemen hemen her yerinde güldüm, kahkahalar attım. Sammy, profesörün annesi, sinema sahneleri falan hepsi inanılmaz komikti. Özellikle Sammy'nin hareketleri...
  • en çılgın komedi dizisi :) 3-4 kez izlemişimdir
  • S02E09'u bitirdim, şimdi S02E10'u izleyeceğim.

S02E06'da Inglourious Basterds'tan esinlenilmiş daha doğrusu tıpa tıp kopya çekilmiş sahneler vardı. Görünce kahkaha attım.
  • Diziyi bitirdim, eğlenceli bir diziydi. Bazı bölümler çok komikti. Özellikle Thad'ın bazı hareketleri süperdi. Dizinin iptal edilmesi kötü olmuş. En azından bir sezon daha çekilip dizi bitirilebilirmiş.
  • bu diziye yeterli değer verilmiyor bence gençlik dizileri arasında en iyisi ama pek popüler değil izleyin arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keske devami gelseydi yerini doldurabilecek bu tarz bir dizi oneriniz varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rastgele bir yerde ismini görüp başladım diziye 2 günde bitirdim gerçekten müthişti keşke bitirmeselerdi. Sırf Thad'in çığlıkları için bile izlenir . Bu tarzda başka dizi öneriniz var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VocabularyTask

Rastgele bir yerde ismini görüp başladım diziye 2 günde bitirdim gerçekten müthişti keşke bitirmeselerdi. Sırf Thad'in çığlıkları için bile izlenir . Bu tarzda başka dizi öneriniz var mı ?

Bu tarzda bir dizi değil de komedi dizisi istersen benim de az önce bitirdiğim Modern Family ve New Girl'ü önerebilirim.
  • başlamalımıyım beyler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cereal Killer

başlamalımıyım beyler?

Bence başla.İzlerken hem eğlenir,hem gülersin.Zaten 3 sezon.
  • quote:

Rastgele bir yerde ismini görüp başladım diziye 2 günde bitirdim gerçekten müthişti keşke bitirmeselerdi. Sırf Thad'in çığlıkları için bile izlenir . Bu tarzda başka dizi öneriniz var mı ?

BMS'e en yakın yapım american pie.Dizi olarak shameless ve entourage'ı tavsiye ederim,yerini doldurmaz ama çok güzel dizilerdir bunlarda seversin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Big-Long-Pink-Strong

quote:

BMS'e en yakın yapım american pie.Dizi olarak shameless ve entourage'ı tavsiye ederim,yerini doldurmaz ama çok güzel dizilerdir bunlarda seversin.

Shameless ve Entourage, BMS'in yerini doldurmaz mı? Yapma dostum bence Shameless ve Entourage, BMS'ten daha iyi dizilerdir. Burada Thad varsa, Entourage'da Ari Gold, Shameless'ta Frank var. Çoğu zaman söylerim "Ari Gold" dizi piyasasında efsane karakterlerden biridir benim gözümde. Aslında Shameless'i biraz ayırmak lazım tam olarak komedi dizisi diyemeyiz, hemen hemen her türü barından bir dizidir o.Ancak Entorurage mi, BMS mi derseniz hiç düşünmeden Entourage derim. Bu yorumlarımdan BMS'in kötü bir dizi olduğu anlamı çıkmasın aksine eğlenceli, güzel bir dizidir. Ancak Entourage-BMS kıyaslamasında ki fikirlerim bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sercann35

quote:

quote:

Shameless ve Entourage, BMS'in yerini doldurmaz mı? Yapma dostum bence Shameless ve Entourage, BMS'ten daha iyi dizilerdir. Burada Thad varsa, Entourage'da Ari Gold, Shameless'ta Frank var. Çoğu zaman söylerim "Ari Gold" dizi piyasasında efsane karakterlerden biridir benim gözümde. Aslında Shameless'i biraz ayırmak lazım tam olarak komedi dizisi diyemeyiz, hemen hemen her türü barından bir dizidir o.Ancak Entorurage mi, BMS mi derseniz hiç düşünmeden Entourage derim. Bu yorumlarımdan BMS'in kötü bir dizi olduğu anlamı çıkmasın aksine eğlenceli, güzel bir dizidir. Ancak Entourage-BMS kıyaslamasında ki fikirlerim bunlar.

Cevaplar için teşekkürler, Shameless'ı zaten izliyorum o da güzel dizi gerçekten. Entourage ile yukarıda arkadaşın tavsiye ettiği dizilere bakiyim ben en iyisi.

• Sercann35 kullanıcısına yanıt
    Sen beni yanlış anladın,yerini doldurmaz derken BMS kadar iyi değil demedim.Konuları BMS ten farklı,onun verdiği duyguları vermez demek istedim.Tabi ki shameless ve entourage çok güzel dizilerdir
  • quote:

Sen beni yanlış anladın,yerini doldurmaz derken BMS kadar iyi değil demedim.Konuları BMS ten farklı,onun verdiği duyguları vermez demek istedim.Tabi ki shameless ve entourage çok güzel dizilerdir

"Yerini doldurmaz" derken bunu kastettiğini bilemezdim, yanlış anlaşılmaya çok açık bir cümle olmuş seninkisi. Neyse o kadar da önemli değil, orta yolu bulmuşuz zaten...

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.