Şimdi Ara

Blueray satışları HD DVD' yi 3' e katladı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 23 mart' a kadar herşey güzel gidiyordu.

Sonra ne olduysa birden Blueray film satışları HD DVD satışlarının %87' sini domine etti. Bugün bu devam ediyor.
    Japonyaya gelinc...

HD DVD film alan yok. HD film medyalarının %96' sı satılan Blueray' ler.

%96!? YUH!!!

http://www.ps3fanboy.com/2007/05/21/europe-sees-blu-ray-sales-boosted-by-ps3/

• @Supernova fake almaktan ne zaman bıkacaksın acaba.
  • Olay Betamax-Vhs ye döndü tam anlamıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

@Supernova fake almaktan ne zaman bıkacaksın acaba.
    quote:

Orjinalden alıntı: TµGy

Hiçbir zaman. Bu arada neden atıldığımı bir Allahın kulu açıklarsa çok sevinirim...

Bir de şöyle bir karar aldım. Bundan sonra yalnızca haber yayınlayacağım. Bir üyeliğine olsa bile. Banlansam bile. Herşey sizin için. Siz bilgilenin yeter. Sana sinir oluyorum. Ama sen de bir oyun sever arkadaşımızsın. Sen de yararlan diye banlanmam umrumda değil artık.

Meydanı boş bulup 1.5 yıl başımızda muahaha, buhihi' lerle geçinenler artık anlasınlar bazı şeyleri. O muhaha' ları ve de buhihhi' leri 6 ay sonra kendilerine tokat gibi çarpacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ricaiçinaldığımnick -- 22 Mayıs 2007; 13:14:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ricaiçinaldığımnick

quote:

Hiçbir zaman. Bu arada neden atıldığımı bir Allahın kulu açıklarsa çok sevinirim...

Bir de şöyle bir karar aldım. Bundan sonra yalnızca haber yayınlayacağım. Bir üyeliğine olsa bile. Banlansam bile. Herşey sizin için. Siz bilgilenin yeter. Sana sinir oluyorum. Ama sen de bir oyun sever arkadaşımızsın. Sen de yararlan diye banlanmam umrumda değil artık.

Meydanı boş bulup 1.5 yıl başımızda muahaha, buhihi' lerle geçinenler artık anlasınlar bazı şeyleri. O muhaha' ları ve de buhihhi' leri 6 ay sonra kendilerine tokat gibi çarpacak...

Alıntıları Göster
    tugy bak adam sana sinir oluyormuş

• quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Alıntıları Göster
    O yüzden mi HD-DVD satışları BluRay'lerin toplamının sadece 2bin gerisinde???
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.A.N.G.A.K.A

O yüzden mi HD-DVD satışları BluRay'lerin toplamının sadece 2bin gerisinde???

Alıntıları Göster
    Katlayacak tabi. Eski nesil Beta dan VHS ye Sony ile geçmişti. Şimdi de Sony ne derse onu kabul edecekler. Çünkü güvenilir firma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sony555

Aman tanrımmmm

@supernova Allah aşkına haber verme sen verene kadr yıl oluyor zaten biz neyin ne olduğunu öğreniyoruz kendi kaynaklarmızdan. Allahım yarabbim kendi çapında haberci oldu bu şahısta

• quote:

quote:

Aman tanrımmmm

@supernova Allah aşkına haber verme sen verene kadr yıl oluyor zaten biz neyin ne olduğunu öğreniyoruz kendi kaynaklarmızdan. Allahım yarabbim kendi çapında haberci oldu bu şahısta

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

Aman tanrımmmm

Buyrun. İk sataşma geldi

Belli ne kadar güvenilir kaynaklardan haber aldığın. Google dan haber arıyorsun SS veriyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ricaiçinaldığımnick -- 22 Mayıs 2007; 14:50:22 >

• quote:

quote:

quote:

Aman tanrımmmm

Buyrun. İk sataşma geldi

Belli ne kadar güvenilir kaynaklardan haber aldığın. Google dan haber arıyorsun SS veriyorsun

Alıntıları Göster
    Sen googleın %1 i ol senin haberleri okumaya zahmet etmeyen ne olsun

• quote:

Sen googleın %1 i ol senin haberleri okumaya zahmet etmeyen ne olsun

Alıntıları Göster
    Ben senin google' ın değil, benim yüzde birim olmanı kabul edebilirdim ama neyse

Bu arada konunun başlığı Blueray satışları hakkında. Senin yazdığına bak!

'' @Supernova fake almaktan ne zaman bıkacaksın acaba. ''

Ne alaka yani!?

Okuduğunu kavrama sorunu var orası kesin artık. Dün yoktur ya bu kadar olmaziyordum. Şimdi herkes gördü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ricaiçinaldığımnick -- 22 Mayıs 2007; 14:57:17 >

• quote:

Ben senin google' ın değil, benim yüzde birim olmanı kabul edebilirdim ama neyse

Bu arada konunun başlığı Blueray satışları hakkında. Senin yazdığına bak!

'' @Supernova fake almaktan ne zaman bıkacaksın acaba. ''

Ne alaka yani!?

Okuduğunu kavrama sorunu var orası kesin artık. Dün yoktur ya bu kadar olmaziyordum. Şimdi herkes gördü

Alıntıları Göster
    E belli oluyor herşey. Daha nextgen oyun oynamamışsın gelip anca konuşuyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 22 Mayıs 2007; 14:57:13 >

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Cevaba bak

Nextgen dediğin sözde 360 nextgen oyunlarıdır kesin..

Mes efekt gibi sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ricaiçinaldığımnick -- 22 Mayıs 2007; 14:58:36 >

• quote:

quote:

Cevaba bak

Nextgen dediğin sözde 360 nextgen oyunlarıdır kesin..

Mes efekt gibi sanırım

Alıntıları Göster
    komik..

• quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

komik..

Alıntıları Göster
    değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bekapa

değil

Alıntıları Göster
    hani bu nickle bir daha mesaj atmayacaktın?Adminlere söz vermiştin.İlk mesajında bunları söylemiştin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

hani bu nickle bir daha mesaj atmayacaktın?Adminlere söz vermiştin.İlk mesajında bunları söylemiştin.

Alıntıları Göster
    ee kılavuzu ajdar olanın burnu ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

Alıntıları Göster
    Artık sözmöz verecek halim kalmadı! Güvenimi yitirdim onlara! O kadar güzel yazıdan, bana gelen aferinlerden sonra yine atılmamı açıklayamadıklarından dolayı imzama uymak sanırım en iyisi...

Ben hep düzeldim derken tamam seni affediyoruz diyenler beni bu duruma getirdiler bilsinler!

Bunu ben istemedim. Tıpkı Anakin Skywalker' a olduğu gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ricaiçinaldığımnick -- 22 Mayıs 2007; 15:35:57 >

• quote:

Artık sözmöz verecek halim kalmadı! Güvenimi yitirdim onlara! O kadar güzel yazıdan, bana gelen aferinlerden sonra yine atılmamı açıklayamadıklarından dolayı imzama uymak sanırım en iyisi...

Ben hep düzeldim derken tamam seni affediyoruz diyenler beni bu duruma getirdiler bilsinler!

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ricaiçinaldığımnick

ehehe. her yerin anakin olsa kaç yazar diye sorarlar adama.

• quote:

Orijinalden alıntı: the_cooler_king

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: the_cooler_king

quote:

Daha Starcraft 2 nin yapım aşamasına yeni başlandığını bilmeyip...

'' Bu oyunu oynadınız mı, nasıl güzel mi? ''

Diyen insanlarla işim olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ricaiçinaldığımnick -- 22 Mayıs 2007; 15:39:05 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.