Şimdi Ara

Blues için Gitar Tavsiyesi Bekliyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Blues icin solo atabilecegim iyi bir gitar arıyorum.Bu arada sadece blues calmayacagim, blues ogrenmeme yardimci olsun yeter.Başlangıç seviyesindeyim.Gitar önerilerinizi bekliyorum.
    Not:Elektro tavsiye etmeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fender stratocoaster dan şaşma paran yeterse amerikan malı al
    http://www.fender.com/squier/series/classic-vibe/classic-vibe-stratocaster-60s-rosewood-fingerboard-3-color-sunburst/
    bu gitarla blues tarzında rahat edersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇAYKIRDIM

fender stratocoaster dan şaşma paran yeterse amerikan malı al
    http://www.fender.com/squier/series/classic-vibe/classic-vibe-stratocaster-60s-rosewood-fingerboard-3-color-sunburst/

Hocam arkadaş hem başlangıç seviyesi demiş hem de elektro önermeyin demiş biraz dikkatli olalım lütfen

Konuyu açan arkadaşa tavsiyem ise;
    Hocam bütçene uyan sıfır ya da ikinci el bir takamine akustik gitar alman ayrıca Lag markasına da bakabilirsiniz yanlış hatırlamıyorsam Lag idi marka yani.Belki ikinci elden uygun bulursanız bütçeniz yüksekse ya da godin de bakabilirsiniz ya da takamine in yüksek modelleri de olabilir.akustik işinde en temizi takamine ama bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: recko

quote:

Hocam arkadaş hem başlangıç seviyesi demiş hem de elektro önermeyin demiş biraz dikkatli olalım lütfen

Hocam bütçene uyan sıfır ya da ikinci el bir takamine akustik gitar alman ayrıca Lag markasına da bakabilirsiniz yanlış hatırlamıyorsam Lag idi marka yani.Belki ikinci elden uygun bulursanız bütçeniz yüksekse ya da godin de bakabilirsiniz ya da takamine in yüksek modelleri de olabilir.akustik işinde en temizi takamine ama bence

ciddi anlamda elektro önermeyini görmemişim olaya bak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: recko

quote:

ciddi anlamda elektro önermeyini görmemişim olaya bak

Olur hocam öyle arada hepimizin başına geliyor

• Kafamda takamine g320 modeli var.Lag lara da iyi diyenler var fakat iki gitarı karsilastirdim ve takamine daha agir bastı.Var mı bu gitara denk önerdiğiniz başka akustik gitar?

• Akustik gitarımı almadan önce zamanında çok araştırıp bir sürü gitar denemiştim. Aralarından fiyat performans olarak en beğendiğim gitar Lag'lardı. Ben öneriyorum. Bu arada kendi akustiğimi 2. el almıştım, 2. ellere de bakabilirsin.
  • Lag lara bir kez daha bakarım o zaman.Iki gitarı yeniden karşılaştırırım, hangisine ısınırsam onu alırım.Buyuk ihtimal 0 olur aldığım gitar.Bildiğim kadariyla akustiklerin 2. ellerinde fazla fiyat farkı olmuyor.Kargo felan derken ayni hesaba geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: qowboy55

Kafamda takamine g320 modeli var.Lag lara da iyi diyenler var fakat iki gitarı karsilastirdim ve takamine daha agir bastı.Var mı bu gitara denk önerdiğiniz başka akustik gitar?

Hocam eg320 güzel gitardır aynen dediğiniz gibi lag ile bir kez daha karşılaştırın ve hangisine ısınırsanız onu alın.ayriyeten aslında yine de farkediyor ikinci elle fiyat farkı misal g320 nin yok ikinci eli sahibinden de ama g220 nin ikinci elinde 200 lira kadar farkediyor fiyat.ama içim rahat olsun derseniz sıfır alın tabi.bir de eg320 de jak girişi falan yok aslında almışken elektro akustik alırsanız ileride çok işinize yarayabilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.