Bildirim
bluetooth
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bluetooth aygıtlarını takmadan önce driver ını kur.takıp yeni donanım bulundu dedikten sonra otomatik yüklemeyi seç. -
hocam driver yerine bluesoliel diye bi program geldi onda önce aygıtı takın diyor ama ben 2 türlüde denedim ama fayde vermedi tanımıyor -
öncelikle SP2 yüklü windowslarda kesinlikle bluetooth adapterleri driver istemez ... ayrıca sen daha önce hangi usb portuna taktıysan cihazı tekrar orada çalıştırmak zorundasın,yoksa bluetooth adapter sapıtır ...
bence şimdi daha önce takmadığın bir porta takarsan olur gibime geliyor -
onları denedim hocam olmuyor -
Arkadaşlar Sub Zero bluetooth un drivarını indirebileceğim bir yer varmı alet var driveri yok yardımlarınızı bekliyorum. -
quote:
Orjinalden alıntı: oversleep
onları denedim hocam olmuyor
2 tane MSI pc2pc bluetooth kullanıyorum ve aynı yazılımı kullanıyorlar. hiçbir sorun yaratmadı (sp2li xp kullanıyorum bu arada)
yukarıda technician77 de demiş. yazılımı kurduktan sonra hangi usbdeyse adaptör yine orda çalıştırılır.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X