Şimdi Ara

Bluetooth Hoparlör Fırsatları! (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.299
Cevap
391
Favori
1.362.421
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amazon un kredi kartı adresi ile fatura adresinin aynı olma zorunluluğuda yok. Dolayısıyla alışveriş yapmak çok kolay. Abd deki pek çok site buna izin vermiyor. Alışverişin gerceklesmeme ihtimali düşük.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: macro73

Amazon prime için ücretsiz deneme üyeliği yapıldıysa dikkat edin. Iptal etmez iseniz deneme süresi sonunda ciddi bir ücret keser k.kartinizdan. Mutlaka kontrol edin. Alış-veriş yapıldıktan sonra bir süre kkartinizda bekleyen işlemlerde görünür onu kontrol edin.

Valla amazon üyeliği almışım önceden haberim bile yok, googleden hoparlörün ismini tarattım, çıkınca amazon'a tıkladım, satın al dediğimde mail şifreyle giriş yaptım, ama bunu uygulama üzerinden yapmadım, sonra uygulamayı indirdim, almanca uygulama, dil seçeneğini İng yaptım ülkede İngiltere orderslara girdi, şok sipariş gözükmüyor, sonra Amerika yağtım gözüktü sipariş, kıllandım tabi ,karttan para kesilmemiş, bekleyen işlemlerde de yok, tracka tıklıyorum hatta sevk işlem tarihlerini gösteriyor, netten araştırdım kimileri yok Almanya üzerinden alışveriş yapın ücretsiz kargo açıldı türkiyeye, yoksa başka ülke seçerseniz gelmez filan yazıları iyice kıllandım bende Amerika seçili, valla cancel yaptım orderi hala gözüküyor sipariş, bu sabah baktım yokolmuş, aliexpress, dx, banggood, gearbest alışveriş yapmadığım site kalmadı ama bu amazonu beceremedim ben, almak da istiyorum bu hoparlörü ya, eğer youtubda dinlediğim Aiser markayla muadilse anker premiumdan bile iyi, video yorumları da o yönde, ne yapacağımı şaşırdım, simdi ilk olarak uygulamadan hangi dil ve ülkeyi seçmemiz lazım, ülke almanca dil İngilizce seçmeye çalışıyorum olmuyor mesela, bu hoparlörün karşısında da prime işareti var, yoksa alan otomatik yıllık 79 doları kabul mu etmiş oluyor araştırdım da prime hizmeti varmış, bu amazon sarmadı bana, iptal ettik siparişi kesilmez inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zimilanga -- 5 Haziran 2017; 6:46:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zimilanga Z kullanıcısına yanıt
    Aslında almışsiniz gibi amazon parayı ürünü kargoya verdiğinde çeker. Ödeme tamamlandiysa yeşil oluyordu yanlış hatirlamiyorsam. O ödemeyi iptal edip yeniden başlayın. Ödeme olarak mutlaka dolar seçin. Amazon un kuru cevirme oranı çok yüksek.

• quote:

Orijinalden alıntı: tarafeyn

Aslında almışsiniz gibi amazon parayı ürünü kargoya verdiğinde çeker. Ödeme tamamlandiysa yeşil oluyordu yanlış hatirlamiyorsam. O ödemeyi iptal edip yeniden başlayın. Ödeme olarak mutlaka dolar seçin. Amazon un kuru cevirme oranı çok yüksek.

cancel yaptığım için şuan ürün filan gözükmüyor orderimda heralde iptal olmuştur para çekilmez diye düşünüyorum
  • Anker soundcore almıştım Aliexpress ten, bugün yarın gelir dagiticiya verilmis.

Bu modelin başka bir versiyonu çıkmış, su ve toz geçirmeyen özellikli. Bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Prime üyeliğinde ücretsiz 2 gün içinde kargoya verilir. Prime dışında free shipping tercih ederseniz ABD içinde 7-9 günde teslim edilir. Yani avantajı kısa sürede kargo ve ücretsiz film müzik vs. Yalnız deneme süresi sonunda iptal etmezseniz senelik 100 $ civari bir ucreti hemen keserler.

• arkadaşlar jbl go, philips bt110 ve xiaomi nin

modeli arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim? bass performansı ve ses yüksekliği önemli

• arkadaşlar yardımcı olur musunuz ? amazonda İngilizce dili seçince ya Amerika ya da İngiltere seçmemize izin veriyor. ingilterede zaten 32 dolar fiyatı yok. Amerika seçip eklediğimizde 32 dolarlık sipariş görülüyor. england.uk yapıldığında başka bir mağaza galiba sepete eklediklerimiz gözükmüyor. şimdi ben amazonda hangi ülkeyi ve dili seçmeliyim telefon uygulamasına. almanya seçiyorum dili ingilzce izin vermiyor yardım lütfen. nette amazon.de den alışveriş yapın Türkçe desteği bişeler var diyor bunlar kaç ayrı mağaza arkadaş, telefondaki uygulamada Almanya ya da İngiltere seçtiğimde fiyatlar fazla mesela, sadece amerikayı seçtiğimde fiyat indirimli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zimilanga -- 5 Haziran 2017; 14:27:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zimilanga

arkadaşlar yardımcı olur musunuz ? amazonda İngilizce dili seçince ya Amerika ya da İngiltere seçmemize izin veriyor. ingilterede zaten 32 dolar fiyatı yok. Amerika seçip eklediğimizde 32 dolarlık sipariş görülüyor. england.uk yapıldığında başka bir mağaza galiba sepete eklediklerimiz gözükmüyor. şimdi ben amazonda hangi ülkeyi ve dili seçmeliyim telefon uygulamasına. almanya seçiyorum dili ingilzce izin vermiyor yardım lütfen. nette amazon.de den alışveriş yapın Türkçe desteği bişeler var diyor bunlar kaç ayrı mağaza arkadaş

Hocam Amazon.com u kullanacaksın diğer uzantılı olanlar farklı, onlarla işimiz yok

• 20w hoparlör arayan aşağıdaki ürünü de şiddetle tavsiye ederim:

aliexpress.com
    US $38.9 38% OFF|VTIN Punker Portable Wireless Bluetooth Speaker 20W Output Dual 10W Drivers Outdoor Waterproof Speaker with Mic for Smartphones-in Portable Speakers from Consumer Electronics on AliExpress - 11.11_Double 11_Singles' Day
    https://www.aliexpress.com/item/VTIN-Portable-Wireless-Bluetooth-Speaker-20W-Outputfrom-Dual-10W-Drivers-with-Passive-Radiator-and-Mic-for/32690368025.html

• Kamp'ta kullanmak için outdoor'a uygun önerebileceğiniz ürün var mı?
  • Evde arkadaşımın Jawbone Big Jambox var onu kullanıyorum, şimdiye kadar memnunum. Bilen bilir zamanının iyi bluetooth hoparlörlerinden, 36 watt gibi bir çıkışı var ve gayet güzel temiz bir ses veriyor. 15 saat gibi bir kullanım veriyor full şarjda. Üzerinde mikrofonuyla telefon görüşmesine müsade ediyor.

Birkaç kez düştü deforme oldu, sanırım bu kazalar ses kalitesini de etkiledi. Yerine almışken kaliteli daha üst düzey bir hoparlör alayım diyorum, var mıdır tavsiye, güzel fırsat ürünü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 5 Haziran 2017; 15:19:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zimilanga

arkadaşlar yardımcı olur musunuz ? amazonda İngilizce dili seçince ya Amerika ya da İngiltere seçmemize izin veriyor. ingilterede zaten 32 dolar fiyatı yok. Amerika seçip eklediğimizde 32 dolarlık sipariş görülüyor. england.uk yapıldığında başka bir mağaza galiba sepete eklediklerimiz gözükmüyor. şimdi ben amazonda hangi ülkeyi ve dili seçmeliyim telefon uygulamasına. almanya seçiyorum dili ingilzce izin vermiyor yardım lütfen. nette amazon.de den alışveriş yapın Türkçe desteği bişeler var diyor bunlar kaç ayrı mağaza arkadaş, telefondaki uygulamada Almanya ya da İngiltere seçtiğimde fiyatlar fazla mesela, sadece amerikayı seçtiğimde fiyat indirimli

senin ve amazondan alışveriş konusunda sorusu olan arkadaşların bütün cevapları
    https://forum.donanimhaber.com/sicak-firsatlar-05-06-14-20-guncellemesi-tr-nin-en-buyuk-amazon-rehberi-3-yilinda--99980530 bu konunun ilk mesajında mevcut.

şimdi gelelim cevabına

amazon mobil uygulamasında hangi dili seçersen o ülkenin amazon operasyonuna yönlendiriliyorsun. yani hepsi amazon ama her ülkenin operasyonu birbirinden ayrı.

tükçe olan almanya versiyonu sadece web için geçerli amazon.de olarak giriş yapıp ilk sayfadan sağ üst köşeden türkçe dil seçebilirsin. mobilde olmuyor.

bütün amazonlarda aynı ürünü arayıp karşılaştır en ucuz neredeyse oradan al tek bir üyelik hepsinde geçerli zaten. ama bazıları tr'ye gönderim yapmayabilir, bazıları gönderiye kargo ve verg ekleyince diğerlerini geçebilir. o yüzden ürün sayfasındaki fiyattan çok ödeme sayfasında son ekranda karşına çıkan fiyat önemlidir.

hangi ülkeden alırsan kredi kartının parabirimini o ülkenin kendi para birimini seç.

• S_O_S kullanıcısına yanıt
    Sağolasınız akşam deneyeceğim

• En son payment method updated saccesfull yazdı ürünü sipariş verip continueye basınca, şimdi bu sipariş tamam anlamına mı geliyor amazonda, hala kredi kartından para çekkilmemiş ama bekleyen işlemlerde amazon gözüküyor şimdi ve 0 TL yazıyor, bankalar kapanmadan alayım dedim, USD seçtim ama TL de seçince USD de seçince kıru 3,73 ten gösteriyor, 156 TL yazdı ,telefon uygulamasından aldım, ülke dil Amerika seçili, zaten orada 32.99 ürünün fiyatı umarım sıkıntı çıkmaz baya satmış bu ürünü satıcı

hocam amazon hemen parayı çekmez 1,2 gün sürer. Parayı çekince kargolama işlemine geçilir.
  • berker243 kullanıcısına yanıt
    148 TL çekilmiş ama haziranın 26-28 i galiba gönderilecek, eğer hemen istenirse daha pahalıya geliyor galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

20w hoparlör arayan aşağıdaki ürünü de şiddetle tavsiye ederim:

https://www.aliexpress.com/item/VTIN-Portable-Wireless-Bluetooth-Speaker-20W-Outputfrom-Dual-10W-Drivers-with-Passive-Radiator-and-Mic-for/32690368025.html

Zırhlı askeri hoparlör gibi hocam. Sanırım pili de gayet kuvvetli ve uzun gidiyor?

• d&r'dan jbl flip 4 aldım arkadaşlar. Kargolandı hemen bir arkadaş yazmıştı bekledim göndermediler iptal ettim diye. Söyleyeyim dedim

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.