Şimdi Ara

Bluetooth Hoparlör Fırsatları! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.299
Cevap
391
Favori
1.362.365
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ElectroTech

Leadstar mx-19 ile rolton E500 arasında kaldım, mx-19 nasıldır acaba

https://m.tr.aliexpress.com/item/32748619583.html#autostay

mifa f6 aldım. 102 tl ye mal oldu. cihazın her yeri kalite. en önemlisi de sesi. Fiyat performans anlamında düşünmeden alınacak bir cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EFE_

Merhaba

Taşınabilir ve outdoor kullanıma uygun bir bluetooth hoparlör bakıyorum

Sony nin srs x11, Rolton E500 ve Somho S313 modelleri arasında kaldım ama, gördüğüm kadarı ile bunlar çok outdoor kullanıma uygun değil.

Sanırım bunun için de MiFA modellerine bakmak lazım. Tavsiye edebileceğin bir Mifa Modeli var mı?

Bir de Yukarıdaki 3 hoparlör (srs x11, Rolton E500 ve Somho S313) ile varsa Tavsiye edebileceğin MiFA modelini de ekleyerek bir kıyaslama yapman mümkün mü?

@freefalcon

Mifa F6 iyi bass ve ses yuksekliği olarak, Somho S313 de iyi yine de outdoor için harikalar beklemeyin 4-5m de iş görür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ElectroTech E kullanıcısına yanıt
    Ben ikisini de sipariş verdim, farklı tarzda ürünler biraz, leadstar masaüstü saat tarzı ağırlıklı, stereo değil, rolton stereo, kullanım amacına göre seçeneğin değişir, rolton geldi benim memnunum

• _EFE_ _ kullanıcısına yanıt
    Toza, suya dayanıklı divoom voombox outdoor almıştım, 15 watt gayet kaliteli üstte 4 düğmeli olanlardan, 5 düğmeli olanlar daha üst seviyeliydi ben aldıktan sonra fakına vardım, ama kaliteli sesler bulabilirsen tavsiye ederim

• freefalcon kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de aliexpressten mifa m1 aldım. Daha önce lg p5 almıştım. Mifa buna göre daha iyi gibi. Ama yine hafif bir tatminsizlik var. Bunu satsam ne önerirsiniz maximum 150 tl'ye kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyozgurluk -- 3 Haziran 2017; 1:21:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyozgurluk

Hocam ben de aliexpressten mifa m1 aldım. Daha önce lg p5 almıştım. Mifa buna göre daha iyi gibi. Ama yine hafif bir tatminsizlik var. Bunu satsam ne önerirsiniz maximum 150 tl'ye kadar.

O fiyata kadar daha iyisi Xiaomi MDZ 15 DA olur ancak

Peki mifa m1'i satmaya değecek mi dediğiniz ürün hocam? Ses konusunda kulaklarım çok hassastır. Başka neler önerirsiniz maksimum 300 desek?
    Bir de mifa m1 oldukça iyi gibi ama tat vermiyor bazen.
  • Clavinetjunkienin Doss Traveler modeli incelemeside bayaa dikkat çekici ama Amazondan Türkiyeye gönderim yapılmıyor malesef :(
  • TaoTronics Blutooth speaker(20w) amazon da 32$ a düşmüş. 1 hafta önce 55$ idi. Bu modelin 100$ üstü modellerle rahatlıkla başedebileceğini düşünüyorum. Abd den getirtebilecekler için sıcak fırsat bence. Inceleyin.

JBL Flip 3 ile mifa m1 arasında fark çok mudur hocam ses kalitesi olarak?
  • quote:

Tabiki JBL Flip 3 çok daha üstün...

Ben yukarıdaki arkadaşın söylediği Taotronics hoparlörü sipariş geçtim şimdi. Yorumlara ve özelliklere bakarak 20w güçlü hoparlör arayan arkadaşların da kaçırmamasını tavsiye ederim. Kargo dahil yaklaşık 150 TL ye geliyor.

ürün kusurlu çıktı para iadesi aldım.cihazı açtım pilden kaynaklanıyo diye düşündüğüm için pili değiştirdim değişmedi sonuç aynı devresinde bi sıkıntı varmış.devreyi saç kurutma makinesiyle ısıttım soğuyunca tekrar denedim şimdi sıkıntısız çalışıyo temassızlıktan kaynaklanan bi sorunmuş.
    Ben 25 dolara mfi almıştım aliexpressten. Şimdi bunu alsam gelir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaykay88

ürün kusurlu çıktı para iadesi aldım.cihazı açtım pilden kaynaklanıyo diye düşündüğüm için pili değiştirdim değişmedi sonuç aynı devresinde bi sıkıntı varmış.devreyi saç kurutma makinesiyle ısıttım soğuyunca tekrar denedim şimdi sıkıntısız çalışıyo temassızlıktan kaynaklanan bi sorunmuş.

Problemin çözüldüğüne sevindim

• quote:

Ben 25 dolara mfi almıştım aliexpressten. Şimdi bunu alsam gelir mi ?

Evet gelir

Guzel bi hoparlör bakiyorum saglam bas ve ses cikaran bataryasi uzun giden fiyati iyi olan bu lgler p5 iyi mi ne alalim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByTMY -- 4 Haziran 2017; 18:35:14 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Abd den gelen arkadaşıma anker soundcore ve cambridge soundworks oontz 3 plus aldırmamış olsaydım kesinlikle bu fiyata toatronics(20w) aldırırdım. Çok iyi bir karar verdiniz. 55$ iken bile alıp almamakta kararsız kalmıştım. Testleri müthiş. Kargo ile gümrükten geçer mi emin degilim?

• quote:

Orijinalden alıntı: macro73

Abd den gelen arkadaşıma anker soundcore ve cambridge soundworks oontz 3 plus aldırmamış olsaydım kesinlikle bu fiyata toatronics(20w) aldırırdım. Çok iyi bir karar verdiniz. 55$ iken bile alıp almamakta kararsız kalmıştım. Testleri müthiş. Kargo ile gümrükten geçer mi emin degilim?

Amazon dan gelen urunler direk geciyor gumrukten. Amazon vergi siniri gecen urunlerde vergiyi pesin kesiyor cunku

• quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

quote:

Tabiki JBL Flip 3 çok daha üstün...

Ben yukarıdaki arkadaşın söylediği Taotronics hoparlörü sipariş geçtim şimdi. Yorumlara ve özelliklere bakarak 20w güçlü hoparlör arayan arkadaşların da kaçırmamasını tavsiye ederim. Kargo dahil yaklaşık 150 TL ye geliyor.

https://www.amazon.com/gp/aw/d/B013WPIGUA/ref=oh_aui_i_sh_pre_o0_img?ie=UTF8&psc=1

Tüh ya, amazon'dan hiç alışveriş yapmadım, kaydım bile yok parasıda çok uygunmuş 20 watt ve alüminyum kasa galiba bu ürünü almak isterdim şahsen n11 de 300 TL fiyat koymuşlar, aliexpreste yok maalesef napsam bilemedim :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zimilanga -- 4 Haziran 2017; 21:28:2 >

Ürün gelince flip 3 ile karşılaştırma yapabilir misiniz hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.