Şimdi Ara

Bluetooth Hoparlör Fırsatları! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (3 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
16.299
Cevap
391
Favori
1.362.217
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BusteID

Merhaba, bende Rolton E500'u radyosu için almayı düşünüyordum. Siz radyosunun çok iyi olmadığını söylemişsiniz. İstanbul'da kullanmak için alacaktım ama cızırtılı olacaksa hiç almayayım. Tecsun'dan bahsettiğiniz için tecrübeli olduğunuzu düşünüyorum. Bu arada Tecsun PL 310et inceleme imkanınız oldu mu?

6 adet Tecsun radyom var. pl 310 et ye de sahibim çok iyi bir radyo zaten tecsunun anladığım kadarıyla her ürünü kaliteli. dediğim gibi ben trabzondayım tecsun un en alt modeli olan pl 118 ile anten açmadan aldığım netliği rolton ile anten açarak alıyorum bu arada radyoda cızırtı seste sıkıntı yok ben sadece tecsun ile roltonu karşılaştırdım. bu demek değil ki rolton kötü çekiyor. hayır iyi çekiyor ama Tecsun un özelliği bu işte çekim güçleri iyi. bir tane tecsun edinmenizi tavsiye ederim pl 310 et iyi bir seçenek olacaktır. biraz daha büyük tarzda ömürlük bir şey düşünürseniz pl 600 ü tavsiye ederim fiyat olarak da benzeri modellerine göre uygundur. roltonu ben çok beğendim kullanacağım yegane ürünlerimden biri si olacak söylediklerim moralinizi bozmasın bence rolton e500 edinilmesi gereken bir model boyut ve ses oranında muhteşem bir cihaz. zamanında tividio diye bir markanın radyo mp3 ünü almıştım o tek hoparlörlü olmasına rağmen roltonun ses kalitesi onu hatırlattı bana. rolton kulaklık takınca da kaliteli ses veriyor bu arada bu da önemli. bazı cihazlar normalde güzel ses verirken kulaklıkta çuvallayabiliyorlar. imkanınız varsa Tecsun pl 310 et ve rolton edinin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zimilanga -- 31 Mayıs 2017; 16:35:2 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cronaldo2

Benim telefona da cinden typec otg getirdim bir usbyi okutamadim baska denedim oldu formattanmis ama bunda 2sindede tepki alamadim sd kart denemedim ama usb takdigim anda fm radyo aciyor

ürün sıkıntılı kardeşim bende de microsd takınca fm e geçiyor micro sd okumadı fat olayını falan da hiç denemedim açıkçası, çalıştığım okulda toplantılarda hoparlör sorunu oluyordu hayrına okula bağışladım bende :) ürün kesinlikle doyurucu değil, rolton e 500 onun yarısı kadar daha berrak ses veriyor daha iyi bass vuruyor.
  • zimilanga Z kullanıcısına yanıt
    aynen usb bolumu sıldık kafadan artık

• Sony SRSXB3 ün fiyatı güzel. Ses kalitesi için biraz yapay ve distortion veriyor dense de, 20w hoparlör için bu fiyat bence iyi.

• TaOcHe kullanıcısına yanıt
    Bende 3 dolar kâr edicem diye banggood'tan aldım, 13 gündür asya'dan çıkamadı bile

Çin içerisinde dolaştı durdu, şimdi singapurda, bir kaç aya gelir inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delikli Nane

ürün bu alınabilir gibi, ne dersiniz

http://s.aliexpress.com/B73UveiA

Yorumlara bakarsak fiyatına göre fena değil gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayrton_SENNA

Sony SRSXB3 ün fiyatı güzel. Ses kalitesi için biraz yapay ve distortion veriyor dense de, 20w hoparlör için bu fiyat bence iyi.

http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_sony-ta%C5%9F%C4%B1nabilir-kablosuz-hoparl%C3%B6r-siyah-srsxb3b-eu8-1162066.html

Geçenlerde mediamarkt mağazasında 200 TL ye görmüştüm 400 TL etmez bence.

O fiyatlara JBL Flip 3 alabilirsiniz, 16w olmasına rağmen her bakımdan daha güçlü bir ürün.

• quote:

Orijinalden alıntı: zimilanga

quote:

Benim telefona da cinden typec otg getirdim bir usbyi okutamadim baska denedim oldu formattanmis ama bunda 2sindede tepki alamadim sd kart denemedim ama usb takdigim anda fm radyo aciyor

ürün sıkıntılı kardeşim bende de microsd takınca fm e geçiyor micro sd okumadı fat olayını falan da hiç denemedim açıkçası, çalıştığım okulda toplantılarda hoparlör sorunu oluyordu hayrına okula bağışladım bende :) ürün kesinlikle doyurucu değil, rolton e 500 onun yarısı kadar daha berrak ses veriyor daha iyi bass vuruyor.

Merhaba, kaç gb lık kart kullanmıştınız ve çalışmamıştı? Ürün max 16 veya 32 gb destekliyor diye biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

quote:

Orijinalden alıntı: zimilanga

quote:

Merhaba, kaç gb lık kart kullanmıştınız ve çalışmamıştı? Ürün max 16 veya 32 gb destekliyor diye biliyorum

merhabalar.16 gb lik kullanmıştım takınca direkt fm radyoya bağlandı uyarısı veriyordu kartın formatını değiştirmedim ses hoşuma gitmediği için uğraşmadım açıkçası zaten okuluma verdim onlar törenlerde kullanacak sesi yüksek en azından.şimdi fiyat prformans ürünü sesi net berrak derin bassları olan yüksek wattlı bir ürün lazım muhtemelen sizin tavsiyelerinize göre yol alacağız bu konuda. rolton iyi çıktı. 208 çakma çıktı bizim orijinal olsa eminim ki o da iyidir ama bizde ucuz diyealdık zaten yoksa bende o tarz 3 tane var zaten.leadstar daha gelmedi onu merak ediyorum tavsiyeniz üzerine pil takılabilen 19 modelini aldım. şimdi aklımda şu var çok minyatür ama tok ses veren ve ayrı olarak yüksek wattlı 20 watt civarı başka bir model. bu ikisini alınca koleksiyonu tamamlamış olacağım. küçük boyutlu bu odocool diye bir ürün var o iyi gibi demiş millet ama emin olanıyorum. 20 watt civarı ise uygun fiyata bir ürün yok gibi artık sizin tavsiyenizi takip edeceğiz olmazsa olmazım derin basss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zimilanga -- 1 Haziran 2017; 10:59:44 >

Bu segmentde harman kardon onyx den şaşma.onyx2 yada onyx 3 al.her ihtiyacı karsılar.yukses ses alt frekans taşınabilirlk tel konferans vs vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: zanzi7575

Bu segmentde harman kardon onyx den şaşma.onyx2 yada onyx 3 al.her ihtiyacı karsılar.yukses ses alt frekans taşınabilirlk tel konferans vs vs.

tavsiyeniz için teşekkür ederim. aslında o meblağları verip ürün alabilirim ama daha çok fırsat ürünlerinin peşindeyiz. mesela 40-50 dolara da zamanında bu 700-800 tl bandında hoparlörlerin kalitesini veren ürünler satılmış. şu an stokta görülmüyor unusic soundcup gibi. max 40-50 dolar civarında maximum kaliteyi alabileceğim bir ürün arıyorum. mümkünse radyo ve diğer destekleri olan.
    JBL Charge 3 al arkana da bakma diyeceğim ama o da çok pahalı..

İlgilenirseniz sıfır ayarında Enusic Souncup var yurtdışı fiyatına olan 60 Dolar dan veririm size. Maksat yenilere yer açılsın

• quote:

Orijinalden alıntı: zanzi7575

Harman Kardon Onyx Studio 2 Mevcut bende. Hoparlör ses kalitesi, bass lar ve ses seviyesi olarak müthiş ama taşınabilirliği yok gibi bir şey...Zaten dışarda kullanmak için de tasarlanmamış. Ayrıca pildeyken daha zayıf ses veriyor, adaptördeyken baya fark ediyor sesi...Bir de şarjı son ses te baya az gidiyor yarım saat falan ancak..Bu bakımdan o taşınabilirliği çok zayıf bir ürün olması nedeniyle tavsiye etmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freefalcon -- 1 Haziran 2017; 11:36:22 >
  • freefalcon kullanıcısına yanıt
    gelince inceleme yapınca beni etiketleyebilir misin rica etsem ?
  • designr kullanıcısına yanıt
    Urun simdi elime gecti. Bu fiyata efsane resmen

Malzeme kalitesi gayet iyi. Gercekten 10 watt ve guclu stereo hoparlor. Ayrica bass radyatoru de var. Ses kalitesi gayet iyi, son seste cok az bozulma oluyor. 128gb usb taktim onu bile caliyor su an :) Radyo cekimi usb kablo takarak daha iyi ama takmadan bile pek cok kanali sorunsuz cekiyor. Bass lar ve tizler gayet iyi. Mid ler biraz zayif kalmis. Sonuc olarak tam bir F/P Urunu siddetle tavsiye ediyorum.

Bluetooth Hoparlör Fırsatları!

Bluetooth Hoparlör Fırsatları!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freefalcon -- 1 Haziran 2017; 17:36:0 >

tv ile eşleyebiliriz değil mi ? imkanın varsa deneyebilir misin ?
    Charge 3 ikinci el alicaksaniz 2016 serilerinde distorsion problemi var çoğu modelde.farkındaysan ikinci eli çok var.charge 2yada + çok yok.alırken mutlaka test edip alın.youtubeda birkaç videosuda var.3 hafta önce 400tlye düştü bir arkadas.gittim denedim yuzde 60dan sonra ses çamur oluyor.birazda ebatlarınin ustunde amfi güç yerlestirmeleri olmus sebep galiba.şuan tasinabikir en mantiklisi flip 4.çok basarili olmis arti 16watt yukselmis.yeni nesil bluetooth baglanti hızıda var.tavsiyem flip4 olur.

Bilindik günlük markalarla kıyaslarsanız hangi ürüne denk gelir dersiniz?

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.