Şimdi Ara

Bluetooth Hoparlör Fırsatları! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
16.201
Cevap
388
Favori
1.356.081
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FRoZeNBoDy

10 dolar ve altı önerebileceğiniz çok ta berbat olmayan bir bluetoth hoparlör var mı? Teşekkürler.

Malesef 10 dolar altına pek de iyi bir cihaz bulamazsınız, yine en iyi seçenek SC208 olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaykay88

benim blitzwolf bf4 geldi. bozuk sürekli sesi kesiliyo. pıt pıt pıt bi ses var müzik çalmasa da müzik açınca da bu pıt pıt sesleri müziği kesiyo sürekli. neden olabilir bilgisi olan var mı?

O cihazı ben de kullandım ama böyle bir soruna rastlamamıştım. Genelde bu tip sorunlar yavaş ve eski Android telefonlarla da olabiliyor. Mümkünse başka cihazla deneyin yine düzelmezse büyük ihtimalle kusurlu üründür ya da kargo da hasar almıştır

• quote:

Orijinalden alıntı: BusteID

Merhaba, bende Rolton E500'u radyosu için almayı düşünüyordum. Siz radyosunun çok iyi olmadığını söylemişsiniz. İstanbul'da kullanmak için alacaktım ama cızırtılı olacaksa hiç almayayım. Tecsun'dan bahsettiğiniz için tecrübeli olduğunuzu düşünüyorum. Bu arada Tecsun PL 310et inceleme imkanınız oldu mu?

Benim kullandığım en iyi dijital radyo diyebilirim. Normalde bulunduğum muhitte çoğu radyolu bluetooth hoparlör doğru düzgün çekmiyor, ben E500 ile çoğu radyoyu anteni açmadan net bir şekilde dinleyebiliyorum, İstanbul'da sorun olacağını hiç sanmam

• freefalcon kullanıcısına yanıt
    Hocam 5$lık hoparlör çalışıyo aynı telefonda. bunda aux ve bluetooth ikisi de sıkıntılı banggooda gönderdim video çekip. Bi de dhl ile göndermişler 9$ vergi ödedim. Banggooddan vergi ve kargo ücreti dahil bütün paranın iadesini isticem vermezlerse bankaya müracaat ederim. İncelemeniz için link :

• Merhaba arkadaşlar,

Spotify'dan direk müzik çalabilecek bi kutu var mı acaba? Wi-Fi ile ağa bağlanıcak ve telefondan kontrol edilebielecek ama bluetooth ile değil, wifi üzerinden, sonra kendi başına ben şu listeyi çal diyince çalacak.
    Amazon Echo yapıyor sanırım bunu ama o çok pahalı. Var mı bu konuda bilgisi olan?

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

quote:

10 dolar ve altı önerebileceğiniz çok ta berbat olmayan bir bluetoth hoparlör var mı? Teşekkürler.

Malesef 10 dolar altına pek de iyi bir cihaz bulamazsınız, yine en iyi seçenek SC208 olur

dodocool un bir modeli var o iş görmezmi acep youtube de baya bi incelemesi var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 200 tl civarına müzik amaçlı hem net hem de yüksek ses verecek bir cihaz arıyorum hocam ne önerirsiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam 200 tl bütçeli müzik amaçlı ne tür bir bluetooth hoparlör alabilirim?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraoca2

quote:

Orijinalden alıntı: zimilanga

Rolton e500 ayın 18 inde sipariş verdim Hollanda postasıyla istanbula gelmiş ne hız, leadstar 19 modeli istanbula yola çıkmış Malezya postası o meçhul ne zaman geleceği, NL postası harikaymış

Hocam bana en erken yakın tarih itibari ile Singapur Post ile geldi, 5 günde elimdeydi. Turkey Post ile 7-10 gün aralığında elime ulaştı. PostNL ile 10-15 gün aralığında. Chine Post ise ne zaman geleceği belli olmuyor, bakmışsınız 10 gün, bakmışsınız 40 gün. Aliexpress Standart Gönderime ise dediğiniz gibi hiç girmeyelim Malezya ayağı yüzünden Yanlız Malezya üzerinden sadece 1 ürünüm 15 günde geldi Aliexpress Standart Gönderim ile; nasıl bir şans ise

E500 için Tavsiye ettiğiniz bir satıcıdan link verebilir misin?

• _EFE_ _ kullanıcısına yanıt
    aliexpress.com
    US $16.96 15% OFF|Rolton E500 HiFi Stereo Bluetooth Speaker Portable Super Bass Sound Box Column MP3 Music Player For Computer With Radio TF Card-in MP3 Player from Consumer Electronics on AliExpress
    http://s.aliexpress.com/Mfm6FziI

(from AliExpress Android)

İki adet sipariş verdim. Her ikisi de bir haftada geldi. Üçüncü siparişimi de vermiş bulunmaktayım dün itibariyle. Satıcı mesajlara çabuk cevap veriyor. Tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: TaOcHe

http://s.aliexpress.com/Mfm6FziI

(from AliExpress Android)

İki adet sipariş verdim. Her ikisi de bir haftada geldi. Üçüncü siparişimi de vermiş bulunmaktayım dün itibariyle. Satıcı mesajlara çabuk cevap veriyor. Tavsiye ederim.

hangi kargo seçeneğini seçiyorsunuz. 1 hafta çok iyi bir süre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaykay88

Hocam 5$lık hoparlör çalışıyo aynı telefonda. bunda aux ve bluetooth ikisi de sıkıntılı banggooda gönderdim video çekip. Bi de dhl ile göndermişler 9$ vergi ödedim. Banggooddan vergi ve kargo ücreti dahil bütün paranın iadesini isticem vermezlerse bankaya müracaat ederim. İncelemeniz için link :https://youtu.be/aauvu4wERrA

Ürün kusurlu görünüyor ama yine de başka bir cihazla deneyin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Delikli Nane

quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

quote:

dodocool un bir modeli var o iş görmezmi acep youtube de baya bi incelemesi var

Hiç duymadım, model için link var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: alp.adalar

200 tl civarına müzik amaçlı hem net hem de yüksek ses verecek bir cihaz arıyorum hocam ne önerirsiniz?

Yurtiçi için bu modeller uygun seçenekler

• Somho S313 Sipariş ettim. Eğer bu fiyata 5x2 watt stereo ve radyo iyiyse yeni efsane bluetooth speaker fırsatımız olabilir

• drummer_bjk D kullanıcısına yanıt
    Seçmedim. Satıcı tercihli kargo.

• ürün bu alınabilir gibi, ne dersiniz

aliexpress.com
    US $9.99 35% OFF|dodocool Loudspeaker Bluetooth Speaker Portable Stereo Handsfree Music Square Box Mini Wireless Speaker for Compute Phone PC on AliExpress
    http://s.aliexpress.com/B73UveiA

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• buraoca2 kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba konuya yazalimda suana dek 5saat 10dk kullanim var daha pil bitmedi 1 2gundur oraya buraya gidiyorum tam bitincede yazarim siz napdiniz urunu

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.