Şimdi Ara

Bluetooth Hoparlör Fırsatları! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: opc_line Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.198
Cevap
388
Favori
1.355.866
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rolton e500 ayın 18 inde sipariş verdim Hollanda postasıyla istanbula gelmiş ne hız, leadstar 19 modeli istanbula yola çıkmış Malezya postası o meçhul ne zaman geleceği, NL postası harikaymış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mediamarktta Jbl ürünleri ile Sony hoparlörleri dinledim. Ben sony nin daha net ses verdiğini düşünüyorum . Ne dersiniz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zimilanga

Rolton e500 ayın 18 inde sipariş verdim Hollanda postasıyla istanbula gelmiş ne hız, leadstar 19 modeli istanbula yola çıkmış Malezya postası o meçhul ne zaman geleceği, NL postası harikaymış

Hocam bana en erken yakın tarih itibari ile Singapur Post ile geldi, 5 günde elimdeydi. Turkey Post ile 7-10 gün aralığında elime ulaştı. PostNL ile 10-15 gün aralığında. Chine Post ise ne zaman geleceği belli olmuyor, bakmışsınız 10 gün, bakmışsınız 40 gün. Aliexpress Standart Gönderime ise dediğiniz gibi hiç girmeyelim Malezya ayağı yüzünden Yanlız Malezya üzerinden sadece 1 ürünüm 15 günde geldi Aliexpress Standart Gönderim ile; nasıl bir şans ise

• quote:

Orijinalden alıntı: buraoca2

quote:

Rolton e500 ayın 18 inde sipariş verdim Hollanda postasıyla istanbula gelmiş ne hız, leadstar 19 modeli istanbula yola çıkmış Malezya postası o meçhul ne zaman geleceği, NL postası harikaymış

Hocam bana en erken yakın tarih itibari ile Singapur Post ile geldi, 5 günde elimdeydi. Turkey Post ile 7-10 gün aralığında elime ulaştı. PostNL ile 10-15 gün aralığında. Chine Post ise ne zaman geleceği belli olmuyor, bakmışsınız 10 gün, bakmışsınız 40 gün. Aliexpress Standart Gönderime ise dediğiniz gibi hiç girmeyelim Malezya ayağı yüzünden Yanlız Malezya üzerinden sadece 1 ürünüm 15 günde geldi Aliexpress Standart Gönderim ile; nasıl bir şans ise

Şans işi demekki şu an Singapur post ile gelecek olan Baofeng marka telsizim ancak İstanbul gümrüğe girdi, 20 güne yakın oldu, inşallah gümrüğe takılmaz, dandik takipsiz bir ıvır zıvır takipsiz postamın 6 günde geldiğini de hatırlıyorum, ama çok alışveriş yapan biri olarak Singapur ve NL farklı ve hızlı, Malezya ne bileyim ya 20 gün 1 ay, 2 ay bile :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zimilanga -- 27 Mayıs 2017; 1:2:15 >

• Tech & Go Splash Şarj Edilebilir Mavi Ses Bombası

11,57 TL

Kargo ücretsiz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cronaldo2

aldınımı ürünü ben bugün aldım o siteden almısdım 28 tl lik saja takdım 3.5saat oldu daha olmadı 5v1amperlik bir adaptorle edıyorum bakalım dıger sajra 12v2.4a lık bir adaptörle denerim
    biraz krucaladım ve çözdüm işi ilk dedimki ses kısma tusu nerde sizde bakın abakalım bana ürün ses vs oalrak cok iyi geldi sahte olsa bile basarılı

ama su sarj oalyına kafam takıldı 3.5saat dıyordu kutuda 3.5saatı gecdı bakalım

EKLEME yapım aliexpressde ise sarj suresi 5saat kullanım suresı 8saat demıs benım kutuda 3.5sarj kullanım 6 diyor

Hocam halen kargo getirecek ürünü Beğenmenize sevindim hocam o zaman; sahte olanlarda Şarj fazla gitmiyor diye biliyorum. Oradan da anlaşılabilir. Geldiğinde hocam hiç şarjı yok muydu ürünün?

Hocam ben ürünü denedim kargo facia ben aldım, ürün facia 30 tl gitti neyseki, yani şayet bu methedilen o 208 ise bilemiyorum artık, ses kötü ya teneke gibi az çıkıyor malzeme kalitesi fena görmeyince umutkanmıştım ama bendeki hoparlörlerin bırak yanından geçmeyi yaklaşamaz bile, kutuda megabass yazıyor bass yok bunda youtubdab bass test açtım ilk yırtık hoparlör gibi sesler, tam o kadar cihazdan çıkacak ses hissi, zaten kutusunda da model olarak başka bişey yazıyor. SPK-18 ama şekil olarak aynı, adamlar orjinaliyle benziyor diye o kodla satışa sunmuşlar fiyat da ucuz olunca sazan avına gittiler EE bizde methini duyunca aldık tabi, bu kesinlikle işportada satılan 30-40 TL lik ürünlerden o sesi veriyor, benim paramla 20 TL eder yazık ya birde ben gittim aldım kargodan :( ses açma kısma olmaması da cabası, ses az zaten cihazdan bulamadım bir türlü eğer yoksa ses açma kapama ses çok az

Düzeltme: herhangi bir cihaza bağlı iken orta tuşa basınca ses arttı nispeten düzelme oldu ama basslar ortalama ,ses açılıyor ancak ses kısmayı bulamadım ya da yok ,radyo modunda da tam tersi, en soldaki tuş sesi kısıyor ama sesi açmayı beceremedim,bunlar normal olsa idare eder yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zimilanga -- 27 Mayıs 2017; 16:10:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: heavyblitzer

Hocam ürün gelince bilgilendirme yaparsanız iyi olur.

Peki hocam kısmetse yarın gelince bakarım. Sanırım içini açmadan da; ses kalitesi ve seviyesinden de anlaşılır durum.

Benim hoparlör ancak yarın elime geçer, seninki geldi mi geldiyse yorum yazarsın kardeşim illaki anlarsın ses kalitesinden orjinalmi çakma mı, anladığım kadarıyla fason filan çok üretiliyor bu model

Hocam bugün banada kargo gelmedi, yetiştirilememiş dağıtım. Banada yarın gelecek.

@freefalcon

Çok teşekkür ederim hocam değerli yorumlarınız için, Peki o zaman Enusic 003'e hiç bakmıyorum o zaman. Çok üzüldüm hocam şimdi, kendime tepe model olarak SoundCup'ı belirlemiştim. Sağolun hocam o zaman Earson Er-160'a da bakmıyorum o zaman, Blitzwolf Bw-F3'ün fiyatı daha da düşükmüş hocam indirimle birlikte; Aosder Magic Mirror Gearbest'de görebildim ürünü stok yok dediğiniz gibi; yinede kaydettim hocam. JBL Flip 3'ü uygun fiyata denk getirebilirsem o zaman seriyi de tamamlamış olurum hocam o zaman Flip 4'ü pek iyi fiyata denk getiremem diye düşünüyorum ama.

Herşey için teşekkür ederim tekrar Anker Premium Stereo için ne düşünüyorsunuz peki hocam, hepsiburada'da Amazon'dan bile uygun fiyata olunca benimde dikkatimi çekti açıkçası, 2*10 Watt olduğunu görünce de merak ettim.

@alierr

Yorumunuz için teşekkür ederim hocam, Anker'i Şarj kablolarından biliyorum, kabloları gerçekten çok kaliteli. Fiyatı gerçekten iyiymiş hocam Hepsiburada'da, 2*10 watt olduğunu görünce de merak ettim açıkçası. Haber verdiğiniz için ayrıca teşekkür ederim

Rica ederim.

Anker premium tavsiye etmem yukarda da soylemistim bu urunde sarj almama sorunu yasayan cok insan var amazon daki yorumlara bakarsaniz. Bir de incelemelerse yuksek ses te cok bozulma oldugu ve sesi cok acinca sesin berbat oldugu soyleniyor, dusuk ses te kalite iyi deniyor.

Hocam bu SC 208 telle bağlı iken ya da radyo da ses açıp kısma nasıl yapıyor, telle bağlı iken soldan ikinci tuşa sürekli basınca ses açılıyor ama ses kısma nasıl? Radyo modunda da en sol taraf sesi kısıyıyor ama açma nasıl? Bendeki ürün orjinal mi anlayamadım sesi açmayı becerince nispeten düzekme oldu ama basslar pek kuvvetli gelmedi bana, son seste zaten patlama yapıyor

Düzeltme:en soldaki iki tuşla ses açma kısma yapılıyormuş, radyo çekimi hoşuma gitti, basslar harici fena değilmiş sesi açınca idare eder fena değil ama netteki incelemelerde farklı gibi ürünler mesela ön ızgara cilalı gibi parlıyor nette bir incelemede bendeki mat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zimilanga -- 27 Mayıs 2017; 16:23:59 >

• zimilanga Z kullanıcısına yanıt
    Orta tuştan kastınız nedir hocam?

• bala5252 kullanıcısına yanıt
    Soldan ikinci tuş hani durdurma tuşu :) en sol iki tuşa sürekli basınca yapıyormuş açma kısma sesini, ya o fiyatta eder ilk aldığımda ses açamayınca çok dandik gelmişti ama orjinalmi anlamadım SC 208 zaten yazmıyor başka kod var, ama bassları daha iyi bekliyordum şahsen bendeki awei, divoom çok daha kaliteli doğal olarak, artık üst sınıf ürün bulmadıktan sonra daha ürün almayacağım

• Gelen SC 208 i awei y 200 ile karşılaştırdım awei muhteşem bir ürün yapmış fersah fersah fark var gerçekten ses seviyesi yüksek bass yeterli bozma yapmıyor bence Türkiye'de 100 TL bandında aweinin eline su dökecek çok az hoparlör olduğunu düşünüyorum, malzemesinin çok altında fiyata satılıyor bence dokunmatik led ışık panelleri çok şık iyiki edinmişim, EE awei de öyle böyle 30 TL ye 3 SC 208 alıyor Türkiyeden o kadar da olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zimilanga -- 27 Mayıs 2017; 16:41:37 >
  • quote:

quote:

quote:

aldınımı ürünü ben bugün aldım o siteden almısdım 28 tl lik saja takdım 3.5saat oldu daha olmadı 5v1amperlik bir adaptorle edıyorum bakalım dıger sajra 12v2.4a lık bir adaptörle denerim
    biraz krucaladım ve çözdüm işi ilk dedimki ses kısma tusu nerde sizde bakın abakalım bana ürün ses vs oalrak cok iyi geldi sahte olsa bile basarılı

ama su sarj oalyına kafam takıldı 3.5saat dıyordu kutuda 3.5saatı gecdı bakalım

EKLEME yapım aliexpressde ise sarj suresi 5saat kullanım suresı 8saat demıs benım kutuda 3.5sarj kullanım 6 diyor

Hocam halen kargo getirecek ürünü Beğenmenize sevindim hocam o zaman; sahte olanlarda Şarj fazla gitmiyor diye biliyorum. Oradan da anlaşılabilir. Geldiğinde hocam hiç şarjı yok muydu ürünün?

Hocam ben ürünü denedim kargo facia ben aldım, ürün facia 30 tl gitti neyseki, yani şayet bu methedilen o 208 ise bilemiyorum artık, ses kötü ya teneke gibi az çıkıyor malzeme kalitesi fena görmeyince umutkanmıştım ama bendeki hoparlörlerin bırak yanından geçmeyi yaklaşamaz bile, kutuda megabass yazıyor bass yok bunda youtubdab bass test açtım ilk yırtık hoparlör gibi sesler, tam o kadar cihazdan çıkacak ses hissi, zaten kutusunda da model olarak başka bişey yazıyor. SPK-18 ama şekil olarak aynı, adamlar orjinaliyle benziyor diye o kodla satışa sunmuşlar fiyat da ucuz olunca sazan avına gittiler EE bizde methini duyunca aldık tabi, bu kesinlikle işportada satılan 30-40 TL lik ürünlerden o sesi veriyor, benim paramla 20 TL eder yazık ya birde ben gittim aldım kargodan :( ses açma kısma olmaması da cabası, ses az zaten cihazdan bulamadım bir türlü eğer yoksa ses açma kapama ses çok az

Düzeltme: herhangi bir cihaza bağlı iken orta tuşa basınca ses arttı nispeten düzelme oldu ama basslar ortalama ,ses açılıyor ancak ses kısmayı bulamadım ya da yok ,radyo modunda da tam tersi, en soldaki tuş sesi kısıyor ama sesi açmayı beceremedim,bunlar normal olsa idare eder yine

Hocam merhaba. Şimdi eve geldim bende ürün gelmiş. Hemen denedim, dediğiniz gibi Kalite olarak pek birşey beklemiyordum zaten, uygun fiyata aldığımız için. Dediğiniz gibi ses açma kısma işlevi, önceki ve sonraki şarkıya geçiş tuşlarına uzun basılarak yapılıyor, neyseki siz çözmüşsünüz. Birçok üründe bu şekilde kullanım aslında.

Ürüne gelirsek ilk olarak Dış yapısı gayet kaliteli görünüyor ürünün, ilk bakışta orjinaldir diye düşündüm açıkçası. Fakat ne zaman Bluetooth'la bağlanıp şarkı açtım, o zaman basslardaki boğulmadan (Zaten cihaz bass veremiyor, birde hoparlörler boğuluyor) anladım hemen. Ses seviyesini sona kadar yükseldim, bu sefer seste bozulma, çatlama, ne ararsanız var. Temiz ses duymak zor. Bass için ünite yok, direk bu yüzden cihazın orjinal olmadığı anlaşılıyor. Fakat böyle bir dış plastik kalitesi için neden uğraşmışlar anlamadım Çakma ürüne. Mifa M1 ile karşılaştırmaya kalkmadım bile bunları duyunca; bu kadar büyük cihazın yanında Freefalcon hocamın neden Mifa'yı bu kadar tavsiye ettiğini anladım; o boyutuyla resmen ses bombası sayılır. Mifa M1'i ilk aldığımda zaten, ürün basstan ötürü masadan hareket etmeye başlayınca çok şaşırmıştım Altına Mousepad koyunca sorun olmuyor tabi, diğer türlü masadan düşme eğiliminde Mifa M1.

Benim için cihazın en büyük avantajı, Aux girişinden kulaklık bağlayıp Radyosunu kullanabilmek oldu. Cihazın hoparlör özelliğinden çok, radyosuyla kullanacağım muhtemelen.

Bu arada cihaz Bluetooth'a rahatça bağlanıyor; ilk olarak Orjinaldir diye düşünmeme sebep olan nedenlerden biride bu olmuştu açıkçası.

Kısaca; Ürün tahmin edildiği gibi Orjinal değil. Bu yüzden şarjı ne kadar gider onuda bilemiyorum. Fakat Bass haricinde, özellikle buradaki aldığımız fiyatla karşılaştırınca; orta ses seviyesi civarında iş görecek bir ürün, tabi şarjının ne kadar gittiğini vede bataryasının ne kadar dayanacağını hesaba katmaz isek.

Hocam aslında Mifa M1'i de denemenizi tavsiye ederim, özellikle bu ürünü de gördükten sonra gerçekten anladım durumu. Bende şimdi Awei'yi merak ettim açıkçası

Radyo için Aux girişinden bozuk bir kulaklık bağlanıp kullanılabilir ama, eğer şarjı da biraz giderse uygun fiyata güzel bir radyo olur Yanlız hocam radyosunu çözemedim; play tuşuna ilk bastığımızda kanal arıyor fakat durmuyor, bir kanal ses duyup play'e tekrar basar isek son duyduğumuz kanalda duruyor. İleri geri tuşları ise bir önceki veya bir sonraki frekanstaki kanalı açıyor; Son 2 kanal arasında gezinmeye yarıyor. Açıkçası bir kere Play'e bastığımızda ilk bulduğu frekansta dursa daha rahat kullanımı olurdu. Yada başka türlü kullanımımı var acaba? Siz çözebildiniz mi radyosunu.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Arkadasim yurtdisindan getirtmisti. Anker Turkiye Distrubutorunu buldum google'da:

http://www.gegaelektronik.com/
    www.gegaelektronik.com
    Gega Elektronik Sayfa bulunamadı
    http://www.gegaelektronik.com/anker-soundcore-6w-bluetooth-hoparlor-kirmizi.html

• buraoca2 kullanıcısına yanıt
    Bu urunun hasi kac para hocam aliexpressde bu fiyatada var 59tlyede ve marka olarak hepsinde farkli yazilmis

Sahte olsa bile ben begendim.urunu suan telefondan i ternet radyosundan Kral Worldu bagladim ses seviyesi ortada evin heryerinden duyuluyor benim icin yeterli bu fiyata alinabilecek en iyi urun budur galiba iade sarjina bakicam cok kotu giderse sahte der iadeye yollarim 14gun suremiz var sarjda iyi gitsin yeterli benim icin

Radyo isini bende cozemedim pek durduramadim.istedigimde ama sevdigim radyolarda Mersinde yok zaten telefondan internetten aktariyiorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 27 Mayıs 2017; 18:25:9 >
  • quote:

Bu urunun hasi kac para hocam aliexpressde bu fiyatada var 59tlyede ve marka olarak hepsinde farkli yazilmis

Sahte olsa bile ben begendim.urunu suan telefondan i ternet radyosundan Kral Worldu bagladim ses seviyesi ortada evin heryerinden duyuluyor benim icin yeterli bu fiyata alinabilecek en iyi urun budur galiba iade sarjina bakicam cok kotu giderse sahte der iadeye yollarim 14gun suremiz var sarjda iyi gitsin yeterli benim icin

Radyo isini bende cozemedim pek durduramadim.istedigimde ama sevdigim radyolarda Mersinde yok zaten telefondan internetten aktariyiorum

Hocam sorun şu, 10-15 dolar seviyesinde geziyor Aliexpress'de fakat hangisi orjinal hangisi değil? Türkiye'de satılanların Orjinal olduklarına inanamayacağım açıkçası, biri test edip orjinal olmadığını kanıtlamadıktan sonra.

Hocam haklısınız biz fiyatını hesaba katmadan direk kaliteli ürünler ile kıyaslıyoruz. Fakat zamanında 30 lira civarına satılan Leitz'de bu üründen daha kaliteli. Bunun avantajı Çift hoparlör olması, fakat hoparlör kaliteleri de pek iyi değil. Üründe Radyo olması ile başlıbaşına bir artı.

Fakat sadece gelirsek bu ürünü 30 Liraya aldık; Eğer bataryasından ötürü şarj sorunu da yoksa, en yüksek ses seviyesinde de dinlenilmeyecekse Müzik; fiyatını hakeder diyebiliriz. Fakat daha fazlası beklenilmemeli.

Orta Ses seviyesinde kullanılır bu Hoparlör

Bu arada Aliexpress'de aşağı linkteki hoparlör orjinal olabilir, yanında Aux kablosu da geliyor. Benim aldığım cihazın yanında gelmemişti.

Link:

Ürünün yorumları da gayet iyi.

Fakat bana göre, bu ürünü sipariş verip orjinal mi değil mi diye düşünmektense; indirimleri takip edip daha iyi hoparlör çok daha mantıklı. En azından aklınızda soru işareti kalmaz ve daha iyi bir cihaza sahip olursunuz.

Aynen dedigim gibi pili iyi gidiyorsa sorun olmaz aciyorum veriden internet radyosu buna bagliyip kosede kulak doldursun diye birakiyorum is yapsrken iyi oluyor . Bunu almasam ya konudaki 57tl lik xiaomi olmadi su mediamarktaki ni alicakdim yani o fiyat bandinda bir sey lazimdi

Aliepxressde Moonbiffy Birde Zapetti galiba oyle 2marka adinda var

Birde usb ye nasil gecis olucak bulamadim

Ayni dusunuyoruz hocam benim bir radyosu hosuma gitti guzel cekiyor ses ya nasil desem bir kalite daha yukarda olsa hadi neyse ama bass yetersiz tok degil,son ses de bozulma oluyor, radyo su sekilde kardesim,soldan 3. Tus otomatik arama yapiyor, zaten bitince arama kaydediyor, ondan sonra tek tiklama yapilarak 1. ve 2. tuslarla ileri ve geri radyo istasyonlari seciliyor, ister ileri ister geri istasyonlara 1. Ve 2. tuslarla secim yapabiliyorsunuz, bendeki awei ve divoom voombox mifa kalitesindedir muhtemelen ama ikisininde basslari ortalama ve kuvvetli olmakla beraber boyle derin degil, simdimifaya 20 dolar verirsem bayabir bass kaliteli olmaliki degsin, oyle videoizlemeklede anlasilmiyor ciplak kulakla canlidinlemek lazim, simdi bu hoparlor sahte dimi kardesim bana da oyle geliyor, netteki bir incelemede adam bluetooth ,fm ve auxa gecerken farkli sinyal sesleri veriyor ve on izgara parlak cilali gibi bunlar da mat, ama kutu ayni,zaten o kalite olsa 30 a satmazdilar bence ama bu fiyati eder sirf tadyo icin kullanmayi dusunuyorum bende radyoda iyi, aweinin aliexpresste bile 40 kusur dolara satilan y 300 modeli 150 tl o aklimi celiyor ama ne olursa olsun 10w yaziyor, 30 -40 $ araliginda soyle tartismasiz bir bass canavari bulsam da kirtulsam bu bluetooth hoparlor isinden ama 20 watt olmali en az, valla aweisuan gg de bile 90 tl ye satiliyor o fiyati eder ama mifa var sizde zaten , awei alirsaniz gorsel acidan dekoratif olarak bir arti olur cunku cok şık ozellikle gold rengi ve tombulca fazla da yer kaplamiyor gece isiklari cok hoş, ve şunu diyorsun yani bu ses bu cihazdan nasil cikiyor, zaten bizim de aradigimiz ana özellik o degil mi : bu ses bundan nasil cikiyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zimilanga -- 27 Mayıs 2017; 21:10:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Ayni dusunuyoruz hocam benim bir radyosu hosuma gitti guzel cekiyor ses ya nasil desem bir kalite daha yukarda olsa hadi neyse ama bass yetersiz tok degil,son ses de bozulma oluyor, radyo su sekilde kardesim,soldan 3. Tus otomatik arama yapiyor, zaten bitince arama kaydediyor, ondan sonra tek tiklama yapilarak 1. ve 2. tuslarla ileri ve geri radyo istasyonlari seciliyor, ister ileri ister geri istasyonlara 1. Ve 2. tuslarla secim yapabiliyorsunuz, bendeki awei ve divoom voombox mifa kalitesindedir muhtemelen ama ikisininde basslari ortalama ve kuvvetli olmakla beraber boyle derin degil, simdimifaya 20 dolar verirsem bayabir bass kaliteli olmaliki degsin, oyle videoizlemeklede anlasilmiyor ciplak kulakla canlidinlemek lazim, simdi bu hoparlor sahte dimi kardesim bana da oyle geliyor, netteki bir incelemede adam bluetooth ,fm ve auxa gecerken farkli sinyal sesleri veriyor ve on izgara parlak cilali gibi bunlar da mat, ama kutu ayni,zaten o kalite olsa 30 a satmazdilar bence ama bu fiyati eder sirf tadyo icin kullanmayi dusunuyorum bende radyoda iyi, aweinin aliexpresste bile 40 kusur dolara satilan y 300 modeli 150 tl o aklimi celiyor ama ne olursa olsun 10w yaziyor, 30 -40 $ araliginda soyle tartismasiz bir bass canavari bulsam da kirtulsam bu bluetooth hoparlor isinden ama 20 watt olmali en az, valla aweisuan gg de bile 90 tl ye satiliyor o fiyati eder ama mifa var sizde zaten , awei alirsaniz gorsel acidan dekoratif olarak bir arti olur cunku cok şık ozellikle gold rengi ve tombulca fazla da yer kaplamiyor gece isiklari cok hoş, ve şunu diyorsun yani bu ses bu cihazdan nasil cikiyor, zaten bizim de aradigimiz ana özellik o degil mi : bu ses bundan nasil cikiyor :)

Çok haklısınız hocam, dediğiniz gibi aynı şeyleri düşünüyoruz. Ürün Orjinal değil; Aliexpress'deki Videolara bakınca Ses kalitesinin çok iyi olduğundan bahsedilmiş hep, illaki bizdeki gibi olduğunu belirten bir kişi olurdu. Ayrıca Aliexpress'de önceki mesajda dediğim gibi Aux kablosu da geliyor, bizim cihazların yanında çıkmadı. Ayrıca dediğiniz gibi geçişlerde farklı sesler çıkıyorsa hiç düşünmeye bile gerek yok Dış Izgara'yı tutturamamışlar o zaman hocam ürünü yaparken Siz daha çok dikkat etmişsiniz ürüne.

Evet hocam muhtemelen dediğiniz gibidir cihazların performansı , insan yinede Denemek istiyor arada fark varmı görmek için Yoksa almak için değmeyebilir. Zaten birini kullandığınızda; diğeri boşta duracak ne yazıkki. O yüzden etkileyici performans göstermedikten sonra yeni cihaz almaya gerek yok. Sizin cihazınızla Y300'ün arasında dağlar kadar fark olmadığını düşünüyorum Şahsen, zaten fiyat olarakda çok fark yok. O yüzden hiç girmeyin bence Y300 düşüncesine. 20 Watt düzgün bir cihaz gerçekten fark oluşturur hocam, dediğiniz gibi böyle bir cihaza geçmek lazım; Enusic Soundcup'ın üretiminin sonlanmasına çok üzüldüm bu yüzden işte.

Radyo kullanımında verdiğiniz bilgi içinde çok teşekkürler hocam, bende sürekli Play tuşuna basıyordum durdurmak için; cihazın Radyo frekanslarını kayıt edebileceği hiç aklıma gelmezdi Çakma üründe bunu bile düşünmüşler

@cronaldo2

Hocam siz beğendiyseniz sorun yok zaten, dediğiniz gibi fiyat odaklı ve orta ses seviyesinde kullanılabilecek bir cihaz. Umarım Bataryasıda bizi üzmez. Bu arada siz ne kadar süre kullandınız hocam, bataryası ne kadar dayanıyor? Orjinali gibi dayanıyorsa hiç sorun yok. USB'ye Flash Disk bağlamadım hocam, SD karta'da. Bu yüzden geçiş yapmadığını düşündüm ama. Siz bağladınız da yine mi geçiş yapmadı acaba? Aux'a kulaklık bağlamadan da Aux'a geçmiyor bendeki cihaz ama. Cihaza hiçbir şey bağlı değilken Fm Radyo ve Bluetooth bağlantısı arasında gidip geliyor Menü'yü tuşladıkça.

bugün falan 2saat kllandım bakalım daha nasıl gidecek usbyı dırek takınca tepkı vermedı bir yeremı basıcaz anlamadım bende peki siz sarja takdınızmı kac saatte doldu sizinkide

fm radyo ısını arkadasın yazmasıda iyi oldu suan takdım kulaklık dınlıyorum ama mersıdne cok guzel radyolar kalmadı cogu gitti nedense

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 27 Mayıs 2017; 21:47:4 >
  • Yok Hocam ben sarj etmedim hic cihazi. Bu arada Micro Sd kart takmayi denediniz mi peki? Flash diskin formati Fat32 miydi? Degilse cihaz tanimamis olabilir belki. Ben Flash diskte Micro Sd kartta takmadim daha.

Benim telefona da cinden typec otg getirdim bir usbyi okutamadim baska denedim oldu formattanmis ama bunda 2sindede tepki alamadim sd kart denemedim ama usb takdigim anda fm radyo aciyor

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.