Şimdi Ara

Bluetooth Hoparlör Fırsatları! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
16.197
Cevap
388
Favori
1.355.500
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Peki hocam o zaman direk es geçiyorum ürünü, yüksek seste bozulma oluyorsa işime yaramaz zaten, dış ortamda kullanıma uygun olmaz. Şarj sorunu ise en büyük problem, hiç gerek yok o zaman bulaşmaya Çok çok teşekkür ederim erken uyarınız için
  • Marmaratic M kullanıcısına yanıt
    Aliexpress'te 30$, ben aldım gelmesini bekliyorum. Anker offical store diye bir mağaza var.
  • HK onyx studio var mı uygun?
  • buraoca2 kullanıcısına yanıt
    aldınımı ürünü ben bugün aldım o siteden almısdım 28 tl lik saja takdım 3.5saat oldu daha olmadı 5v1amperlik bir adaptorle edıyorum bakalım dıger sajra 12v2.4a lık bir adaptörle denerim
    biraz krucaladım ve çözdüm işi ilk dedimki ses kısma tusu nerde sizde bakın abakalım bana ürün ses vs oalrak cok iyi geldi sahte olsa bile basarılı

ama su sarj oalyına kafam takıldı 3.5saat dıyordu kutuda 3.5saatı gecdı bakalım

EKLEME yapım aliexpressde ise sarj suresi 5saat kullanım suresı 8saat demıs benım kutuda 3.5sarj kullanım 6 diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 26 Mayıs 2017; 15:25:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cronaldo2

aldınımı ürünü ben bugün aldım o siteden almısdım 28 tl lik saja takdım 3.5saat oldu daha olmadı 5v1amperlik bir adaptorle edıyorum bakalım dıger sajra 12v2.4a lık bir adaptörle denerim
    biraz krucaladım ve çözdüm işi ilk dedimki ses kısma tusu nerde sizde bakın abakalım bana ürün ses vs oalrak cok iyi geldi sahte olsa bile basarılı

ama su sarj oalyına kafam takıldı 3.5saat dıyordu kutuda 3.5saatı gecdı bakalım

EKLEME yapım aliexpressde ise sarj suresi 5saat kullanım suresı 8saat demıs benım kutuda 3.5sarj kullanım 6 diyor

Hocam halen kargo getirecek ürünü Beğenmenize sevindim hocam o zaman; sahte olanlarda Şarj fazla gitmiyor diye biliyorum. Oradan da anlaşılabilir. Geldiğinde hocam hiç şarjı yok muydu ürünün?

acdım kaapdım falan calısıyormu dıye evet vardı sorna takdım dırek fullensın ugrasırım dıyede bakalım

benımde yurtıcı kargo 4 oldu runu yanlıs subeye goturuyor benım ılcede 2 sube var 2e bolmusler hepmı yanlsıa gider sabah bakdım gelmıs prosdurur geregı dıger subeye degıl adanaya gidior mersınden ordan yenı etıketle bizim subeye gelıor gıdıp gelmesını beklemedım 3km yuruyup aldım geldım beklesem pazartesıye kalırdı hemen elıdme olsun ıstedım
  • quote:

acdım kaapdım falan calısıyormu dıye evet vardı sorna takdım dırek fullensın ugrasırım dıyede bakalım

benımde yurtıcı kargo 4 oldu runu yanlıs subeye goturuyor benım ılcede 2 sube var 2e bolmusler hepmı yanlsıa gider sabah bakdım gelmıs prosdurur geregı dıger subeye degıl adanaya gidior mersınden ordan yenı etıketle bizim subeye gelıor gıdıp gelmesını beklemedım 3km yuruyup aldım geldım beklesem pazartesıye kalırdı hemen elıdme olsun ıstedım

Anladım hocam iyi yapmışsınız. Normalde dün yetiştirememiş kargo, bende bugün sabah getirirler diye bekledim açıkçası. Saat 15:30 oldu bakalım halen kargodan ses yok. Eğer içinde şarj var iken 3.5 saati geçtiyse şarj süresi biraz garip geldi. Acaba üzerinde gelen kablo ile mi denediniz yoksa kendi kablonuz ile mi? 5v ile şarj edin hocam, ürün kaç Amper istiyor bilemiyorum ama 5v'dan fazlası zarar verebilir.

aksam dagıtımda gelır bence yada yurtıcı kargonun klası ksorunu olan geldık bualamadım yalanınada maruz kalabılırsınız

içinden cıkan kablo cok kısa kutusuna gerı koydum tamam 5v ile devam ederım soledıgım hızlı sarj adaptoru 12v2.1ampermıs duzelıtıyım powerbanka da takmıyım ozaman oda 9v2.4a cıkısı var karısdırmısım ben cıkıslar :) takmıyalım ozaman bunlara
  • ulem gaza getiriyorsunuz gittik aldık mediamarkt'tan filip3'ü...

radyosu yok, usb'si yok...

napcaz, sürekli bülüğutlu cihaz bulup sarj takibi mi yapacağız??
    tamam güzel şekil bir sesi var, dolby digital ses surround falan yazdık cep telefonunun internetine bir şeyler dinledik.. baktık 2 tarafın da sarjını yiyor, kapattık..

oğlana verdim oyuncak niyetine..

bu hoparlör silsilesi tam olarak ne işe yarıyor???
    bilen yeşillendirsin, bişe denicem....
  • Degeri 250 tl olan çok az kullandığım creative bluetouth hoparlor i satıyorum. Toplasan 4 5 kullanmışımdır ist ici elden verebilirim.

https://forum.donanimhaber.com/creative-woof-2-kablosuz-bluetooth-koyu-gri-speaker-hoparlor--124960546#124960546

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

aksam dagıtımda gelır bence yada yurtıcı kargonun klası ksorunu olan geldık bualamadım yalanınada maruz kalabılırsınız

içinden cıkan kablo cok kısa kutusuna gerı koydum tamam 5v ile devam ederım soledıgım hızlı sarj adaptoru 12v2.1ampermıs duzelıtıyım powerbanka da takmıyım ozaman oda 9v2.4a cıkısı var karısdırmısım ben cıkıslar :) takmıyalım ozaman bunlara

Hocam Hızlı Şarj destekli şarj aletiyse uygun voltaj ve amperi kendisi belirliyor olması lazım, sorun çıkacağını sanmıyorum o zaman. Şarj aleti üzerinde hangi değerlerde çıkış verebildiği yazıyor? 5v var ise sorun yok. Benim kullandığım şarj aleti de QC 3.0 destekli, hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar, PS4 gamepad'i; bluetooth hoparlörü, Bilekliği bile bu porttan şarj ettim.

Aras kargoda birkaç kez başıma geldi hocam fakat Yurtiçinde ilk defa başıma geliyor bu durum. Umarım getirirler, getirmezler ise yarına kalacak.

MNG kargo'da başıma gelen ise hiçbir yerde başıma gelmedi, ürün şubeye geleli 3 gün olmasına rağmen dağıtıma çıkartmadılar. N11 sipariş olduğu için, ürün geri gitmesin diye gittim şubeden aldım kargoyu. Ne deseler beğenirsiniz; ürün daha yeni geldi yarın dağıtıma çıkartacaktık. Diyorum kargo bilgisinde 3 gündür şubede beklemede görünüyor ürün; hata vardır efendim daha yeni kargo geldi diyor hala. Kendi hatalarını salaklığa yatarak çözmeye çalışıyorlar. Adam akıllı söyle işte, haklısınız 3 gündür şubedeydi unutulmuş kusura bakmayın diye. Ama nerde...

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    2 tane Anker Soundcore var elimde, yaklasik 1 senedir kullaniyorum. hicbir sorun cikarmadi, sesi muhtesem zaten. bataryasi da oyle: 4400mah!

bu ay 2. versiyonu cikmis. (muhtemelen revize edildi)

Farklari:

IPX5 Water Resistance
    Upgraded 2x 6W drivers
    Bluetooth 4.2

tamam ozaman suan bakdım 4saat 10dk sonucu sarj olmus mh bana sarj olucna ısık yanıp sonecek dedı ama dırek ısık sönmüşdü ve ayrıca sajda durdukca kırmızı yanan ısın azalıyor içreiye güneş ısıgı tam vurdugundan artık ısıgı tam goremıyordum cok ıcne en son az önce ıste bakdı mtamamen sönmüş cekdım aldım kullanalım bkaalım kac saat goturecek

yurtıcı kargoda benım ılcede oturdugum yerde 2km sağa gidince pozcu subesı bana bakan sola dogru 3.4km gidince göçmen subesı var heğ göçmene gıdıyor ordan gerı gıdıyor sonra pozcuya aynı ılde olmasına ragmen pozcu subeye getımrıyorlar cok sacma bence 4.kezo ldu bıkeresınde pozcuya geldı oda sistem ahtası heralde o getırmeme olayı bende sürat kargoda cok oluyor 4 5 gün gelmedıgı oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 26 Mayıs 2017; 17:2:54 >
  • quote:

tamam ozaman suan bakdım 4saat 10dk sonucu sarj olmus mh bana sarj olucna ısık yanıp sonecek dedı ama dırek ısık sönmüşdü ve ayrıca sajda durdukca kırmızı yanan ısın azalıyor içreiye güneş ısıgı tam vurdugundan artık ısıgı tam goremıyordum cok ıcne en son az önce ıste bakdı mtamamen sönmüş cekdım aldım kullanalım bkaalım kac saat goturecek

yurtıcı kargoda benım ılcede oturdugum yerde 2km sağa gidince pozcu subesı bana bakan sola dogru 3.4km gidince göçmen subesı var heğ göçmene gıdıyor ordan gerı gıdıyor sonra pozcuya aynı ılde olmasına ragmen pozcu subeye getımrıyorlar cok sacma bence 4.kezo ldu bıkeresınde pozcuya geldı oda sistem ahtası heralde o getırmeme olayı bende sürat kargoda cok oluyor 4 5 gün gelmedıgı oluyor

Evet hocam eğer siz uzun süre dinliyorsanız belli olur batarya performansından. Çok da geç şarj olmamış hocam, tabi batarya boş iken ne kadar sürede şarj oluyor o önemli.

MNG kargoda aynı şekilde hocam, evin altında caddenin diğer tarafında MNG kargo şubesi var, fakat bize baya uzak şubeden geliyor kargo, o şubeden yakın 2 adet daha şube var ama. Neye bölüyorlar şehri anlam veremiyorum. O yüzden artık MNG kargo ile kargo gelecek ise Şubeden teslimat istiyorum, gidip kendim alıyorum. Aras ve yurtiçi en yakın şubeden çıkıyor teslimata neyseki. En kaliteli hizmeti Sürat Kargo'dan alıyorum bende nedense. Kaç kere ürün geldi, hepsi de sabah ve gününde geliyor. PTT Kargo bile Aras ve MNG kargodan daha iyi çalışıyor bizim bölgede.

Aynen bakalim.artık ara ara yazarim ben usb yi acamadim bunda hangi tuslara basicaksak artık

• quote:

Orijinalden alıntı: alierr

2 tane Anker Soundcore var elimde, yaklasik 1 senedir kullaniyorum. hicbir sorun cikarmadi, sesi muhtesem zaten. bataryasi da oyle: 4400mah!

bu ay 2. versiyonu cikmis. (muhtemelen revize edildi)

Farklari:

IPX5 Water Resistance
    Upgraded 2x 6W drivers
    Bluetooth 4.2
    https://www.anker.com/products/A3105011

Hangi web sitesi üzerinden almayı tavsiye edersiniz hocam?

• freefalcon kullanıcısına yanıt
    Hocam şu geçiriyor mu acaba bilginiz var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • D&R üzerinden sipariş verdiğim Jbl flip 4 siparişini bir türlü kargolayamadıkları için iptal ettim. MH aradım stokta olmayan ürünü satmışlar, tedarik aşamasındaymış. Hevesim içinde kaldı resmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayrton_SENNA

D&R üzerinden sipariş verdiğim Jbl flip 4 siparişini bir türlü kargolayamadıkları için iptal ettim. MH aradım stokta olmayan ürünü satmışlar, tedarik aşamasındaymış. Hevesim içinde kaldı resmen.

Flip 3 alın geçin hocam. Çok fark yok arada özellik olarak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turizmpsikoloğu

ulem gaza getiriyorsunuz gittik aldık mediamarkt'tan filip3'ü...

radyosu yok, usb'si yok...

napcaz, sürekli bülüğutlu cihaz bulup sarj takibi mi yapacağız??
    tamam güzel şekil bir sesi var, dolby digital ses surround falan yazdık cep telefonunun internetine bir şeyler dinledik.. baktık 2 tarafın da sarjını yiyor, kapattık..

oğlana verdim oyuncak niyetine..

bu hoparlör silsilesi tam olarak ne işe yarıyor???
    bilen yeşillendirsin, bişe denicem....

Hocam acaba almadan önce hiç bakmadınız mı özelliklerine? Şarjı biterse şarj edilir. Yoksa normal kablolu bilgisayar hoparlörü kullanın Tek şarjla 10 saat civarı gidiyor. Spotify ile keyifle kullanıyorum evde. Yazın sahile vs de götürülebilir. Dolby Digital surround ile işi yok bunun, o dediğiniz surround 5.1 kanal ev sineması için.

Alın balkondan, evde dinleyin. Gerekirse bağlı bırakın elektriğe. Evi dolduracak kadar ses veriyor Bluetooth hoparlörlerde hi-fi sesine yakın gerçekten güzel ve dengeli ses veren nadir hoparlörlerden Yok illa kullanmayacağım derseniz bana verin :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.