Şimdi Ara

Bluetooth Hoparlör Fırsatları! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.292
Cevap
392
Favori
1.360.260
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam Dostlar, balıktayken kullanabileceğim bir hoparlör arayışındayım. 10w üzeri tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı acaba? Enusic ve Mifa baktım ama almışken iyi ses veren bir ürün alayım dedim. Fiyatından çok kaliteli ve iyi ses vermesi önemli benim için.
    Şimdiden değerli tavsiyeleriniz için teşekkür ederim
  • Usb,radyo özellikli taşınabilir hoparlör arıyorum arabaya koyacağım piknikte dağda bayırda kullanmak için tavsiyelere açığım teşekkürler
  • 3 adet JBL Xtreme satıyorum sıfır 2 yıl garabtili düşünenler pm atabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: whiteismail

fiyat-performans olarak değerlendirilebilir.

Tumsarf.com
    SC-208 Kablosuz Çift Hoparlörlü Ses Bombası
    http://www.tumsarf.com/hoparlor/sc-208-wireless-bluetooth-hoparlor.html

Buradaki yorumlara istinaden bu üründen aldım.Çok güzel bir cihaz.
    yalnız akşam saatlerinde ( 22.00 ) den sonra radyo dinlerken sesi en kısıkta bile bana çok geliyor
    Malum sitede oturuyorum.kimseyi rahatsız etmek istemem.sesi kısmanın başka bir yolu varmı.
    Cihazı tavsiye ederim..

• alierr A kullanıcısına yanıt
    Hocam Enusic 003 un sesi daha cok hosuma gitti,sarj haricinde bu urun alinmaz bana kalirsa. Ses yuksekligi iyi fakat kalitesi dusuk. Sarj suresi ihtiyaciniz var ise baska da bir alternatif yok gibi tabi.

• Sanırım Enusic Soundcup siparişi vereceğim tabi daha iyi bir tavsiyeniz yoksa. 20w gamında fiyat/ performans olarak en iyisi soundcup gibi geldi bana.. 50-70 dolar aralığında daha iyi bir ürün (20W yada üstü) tavsiyeniz varsa onu alayım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: buraoca2

quote:

Orijinalden alıntı: heavyblitzer

Hocam ürün gelince bilgilendirme yaparsanız iyi olur.

Peki hocam kısmetse yarın gelince bakarım. Sanırım içini açmadan da; ses kalitesi ve seviyesinden de anlaşılır durum.

Benim hoparlör ancak yarın elime geçer, seninki geldi mi geldiyse yorum yazarsın kardeşim illaki anlarsın ses kalitesinden orjinalmi çakma mı, anladığım kadarıyla fason filan çok üretiliyor bu model

• buraoca2 kullanıcısına yanıt
    Ben kullaniyorum. evet, bataryasi cok iyi 4400mah! sesi de cok iyi bence.

2. versiyonu cikmis urunun.

Farklari:

IPX5 Water Resistance
    Upgraded 2x 6W drivers
    Bluetooth 4.2

Hepsiburada, Anker urunlerini satiyormus:
    www.hepsiburada.com
    En Ucuz ve Kaliteli Taşınabilir Speaker Modelleri
    http://www.hepsiburada.com/anker-premium-stereo-bluetooth-20w-hoparlor-p-HBV000004UJ6H

EDIT: Anker markasi hakkinda bilgi vermek istiyorum belki birilerinin isine yarar. cunku yeni bir marka ve turkiye'ye yeni yeni satiliyor sanirim.

2009'da Google calisanlari tarafindan kurulmus.
    Urunleri kaliteli ve destek acisindan sattiklarinin arkasindalar.
    Cogu urunu Amazon'da bestseller.
    Aciklamalarina gore Amerika'da 'USB charging' isinde pazar lideri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alierr -- 25 Mayıs 2017; 15:36:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alierr

Ben kullaniyorum. evet, bataryasi cok iyi 4400mah! sesi de cok iyi bence.

2. versiyonu cikmis urunun.

Farklari:

IPX5 Water Resistance
    Upgraded 2x 6W drivers
    Bluetooth 4.2

Hepsiburada, Anker urunlerini satiyormus:
    www.hepsiburada.com
    En Ucuz ve Kaliteli Taşınabilir Speaker Modelleri
    http://www.hepsiburada.com/anker-premium-stereo-bluetooth-20w-hoparlor-p-HBV000004UJ6H

EDIT: Anker markasi hakkinda bilgi vermek istiyorum belki birilerinin isine yarar. cunku yeni bir marka ve turkiye'ye yeni yeni satiliyor sanirim.

2009'da Google calisanlari tarafindan kurulmus.
    Urunleri kaliteli ve destek acisindan sattiklarinin arkasindalar.
    Cogu urunu Amazon'da bestseller.
    Aciklamalarina gore Amerika'da 'USB charging' isinde pazar lideri.

Anker ürünlerinde bugün %18 + %10 indirim varmış HB'da.. Aldım gitti valla 220 liraya geldi :)

• F/p canavarı bluedio marka ürünlere de bakmanızı tavsiye ederim.

Bluedio BS-2

İncelemesi ve Ses Testi

Ürün Linki:
    aliexpress.com
    US $24.99 |Tüketici Elektroniği'ten Taşınabilir Hoparlörler'de Bluedio BS 2 (Deve) Mini Bluetooth hoparlör Taşınabilir Kablosuz hoparlör Ses Sistemi 3D stereo Müzik surround Aliexpress.com'da | Alibaba Grup
    https://goo.gl/c1IRgm

• SaBoTeUr kullanıcısına yanıt
    alierr A kullanıcısına yanıt
    Bende aldım teşekkürler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

Mifa M1 in üzerine ciddi fark koyabilecek bir hoparlör ancak 16-20 watt lık bir hoparlör olur. 10 wattlık Enusic 002 modelini aldım Mifa M1 den üstün diyemem hatta bass olarak baya geride. Mifa F6 bile bariz daha güçlü ses veriyor.

Aslında 10 watt lık aldığım en iyi hoparlör Earson ER-160 modeliydi. Bana 19 dolara gelmişti Black Friday zamanında şu an Bang good da 30 dolar görünüyor ve alanı kesinlikle pişman etmez. Biraz bass lar zayıf ama ses kalitesi mükemmel diyebilirim

Cok tesekkurler hocam simdi incelemeye basladim cihazi. Sarji da uzun gidiyormus 9 saat ve uzeri gittiginden bahsetmisler. 2*5 wattlik uniteymis. Briket ne ise yariyor ayrica aliniyormus, almamiza gerek var midir? Mifa M1den bu cihaza gecince bunun uzeri olarak da Enusic Soundcup a gecilmesi uygun mudur hocam o zaman sizce. Giris-Orta-Ust segment diye siralamak istiyorum cihazlari cunki. Ilginiz icin tekrar tekrar tesekkur ederim, Enusic 003e hic bakmiyorum o zaman.

Enusic sanırım üretimi durdurmuş :( Bu yüzden kalan ürünleri uygun fiyatlardan elden çıkarıyor Banggood..Büyük ihtimalle soundcup da bir daha stoğa girmez. Enusic 003 de fiyatına göre gayet iyi yani ama Mifa M1 in üzerine fark yaratmaz. Onun yerine indirimde olan Blitzwolf Bw-F3 tavsiye ederim bass ları ve ses gücü çok iyi. Üst seviye olarak bulabilirseniz Aosder Magic Mirror modelini tavsiye ederim. Basları JBL Flip 3 den bile daha iyi gerçekten çok kuvvetli bir ürün ama o da zor bulunuyor sanırım. Bunu da bulamazsanız JBL Flip 3 veya Flip 4 için indirim takip etmek en iyisi. Mediamarkt ve Bimeks te arada çok iyi indirimler oluyor. Misal ben JBL Charge 3 ü 420 ye almıştım, o zaman JBL xtreme de 640 TL idi halen onu da almadığıma pişmanım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freefalcon -- 25 Mayıs 2017; 19:47:9 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sokrateslaa

F/p canavarı bluedio marka ürünlere de bakmanızı tavsiye ederim.

Bluedio BS-2

İncelemesi ve Ses Testi

Ürün Linki:
    aliexpress.com
    US $24.99 |Tüketici Elektroniği'ten Taşınabilir Hoparlörler'de Bluedio BS 2 (Deve) Mini Bluetooth hoparlör Taşınabilir Kablosuz hoparlör Ses Sistemi 3D stereo Müzik surround AliExpress'da
    https://goo.gl/c1IRgm

Bence bu paraya Mifa M1 almak cok daha mantikli. Malzeme kalitesi olsun, bass lari ve ses kalitesi olsun daha iyi bir secenek

• quote:

Orijinalden alıntı: zimilanga

quote:

quote:

Peki hocam kısmetse yarın gelince bakarım. Sanırım içini açmadan da; ses kalitesi ve seviyesinden de anlaşılır durum.

Benim hoparlör ancak yarın elime geçer, seninki geldi mi geldiyse yorum yazarsın kardeşim illaki anlarsın ses kalitesinden orjinalmi çakma mı, anladığım kadarıyla fason filan çok üretiliyor bu model

Hocam bugün banada kargo gelmedi, yetiştirilememiş dağıtım. Banada yarın gelecek.

@freefalcon

Çok teşekkür ederim hocam değerli yorumlarınız için, Peki o zaman Enusic 003'e hiç bakmıyorum o zaman. Çok üzüldüm hocam şimdi, kendime tepe model olarak SoundCup'ı belirlemiştim. Sağolun hocam o zaman Earson Er-160'a da bakmıyorum o zaman, Blitzwolf Bw-F3'ün fiyatı daha da düşükmüş hocam indirimle birlikte; Aosder Magic Mirror Gearbest'de görebildim ürünü stok yok dediğiniz gibi; yinede kaydettim hocam. JBL Flip 3'ü uygun fiyata denk getirebilirsem o zaman seriyi de tamamlamış olurum hocam o zaman Flip 4'ü pek iyi fiyata denk getiremem diye düşünüyorum ama.

Herşey için teşekkür ederim tekrar Anker Premium Stereo için ne düşünüyorsunuz peki hocam, hepsiburada'da Amazon'dan bile uygun fiyata olunca benimde dikkatimi çekti açıkçası, 2*10 Watt olduğunu görünce de merak ettim.

@alierr

Yorumunuz için teşekkür ederim hocam, Anker'i Şarj kablolarından biliyorum, kabloları gerçekten çok kaliteli. Fiyatı gerçekten iyiymiş hocam Hepsiburada'da, 2*10 watt olduğunu görünce de merak ettim açıkçası. Haber verdiğiniz için ayrıca teşekkür ederim

• Beyler bluetooh hoparlörlerin en büyük sorunu kısa ömürlü ve küçük kapasiteli pilleri. Geçen yıl sonuna doğru Mikado almıştım, 6. Ayı görmeden bataryası nalları dikti.

Pil yani bataryası çıkarılabilir Nokia pili gibi olan veya kendinden dayanıklı pili bulunan iyi bir bluetooth hoparlör hangisi tavsiye edersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 25 Mayıs 2017; 21:46:6 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zimilanga

quote:

quote:

Hocam bugün banada kargo gelmedi, yetiştirilememiş dağıtım. Banada yarın gelecek.

@freefalcon

Çok teşekkür ederim hocam değerli yorumlarınız için, Peki o zaman Enusic 003'e hiç bakmıyorum o zaman. Çok üzüldüm hocam şimdi, kendime tepe model olarak SoundCup'ı belirlemiştim. Sağolun hocam o zaman Earson Er-160'a da bakmıyorum o zaman, Blitzwolf Bw-F3'ün fiyatı daha da düşükmüş hocam indirimle birlikte; Aosder Magic Mirror Gearbest'de görebildim ürünü stok yok dediğiniz gibi; yinede kaydettim hocam. JBL Flip 3'ü uygun fiyata denk getirebilirsem o zaman seriyi de tamamlamış olurum hocam o zaman Flip 4'ü pek iyi fiyata denk getiremem diye düşünüyorum ama.

Herşey için teşekkür ederim tekrar Anker Premium Stereo için ne düşünüyorsunuz peki hocam, hepsiburada'da Amazon'dan bile uygun fiyata olunca benimde dikkatimi çekti açıkçası, 2*10 Watt olduğunu görünce de merak ettim.

@alierr

Yorumunuz için teşekkür ederim hocam, Anker'i Şarj kablolarından biliyorum, kabloları gerçekten çok kaliteli. Fiyatı gerçekten iyiymiş hocam Hepsiburada'da, 2*10 watt olduğunu görünce de merak ettim açıkçası. Haber verdiğiniz için ayrıca teşekkür ederim

Rica ederim.

Anker premium tavsiye etmem yukarda da soylemistim bu urunde sarj almama sorunu yasayan cok insan var amazon daki yorumlara bakarsaniz. Bir de incelemelerse yuksek ses te cok bozulma oldugu ve sesi cok acinca sesin berbat oldugu soyleniyor, dusuk ses te kalite iyi deniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Beyler bluetooh hoparlörlerin en büyük sorunu kısa ömürlü ve küçük kapasiteli pilleri. Geçen yıl sonuna doğru Mikado almıştım, 6. Ayı görmeden bataryası nalları dikti.

Pil yani bataryası çıkarılabilir Nokia pili gibi olan veya kendinden dayanıklı pili bulunan iyi bir bluetooth hoparlör hangisi tavsiye edersiniz?

Bazi markalar cok dandik pil kullaniyor malesef. Xiaomi, Blitzwolf gibi markalar cok kaliteli pil kullaniyorlar, bu markalarda yillarca pil sorunu yasamazsiniz.

Nokia pili kullanan bir kac hoparlor biliyorum bunlar da cok dandik oldugundan tavsiye etmem. Bunlarin disinda silindirik 18650 pil kullanan modellere bakabilirsiniz bunlar da kolaylikla degistirilebilir ve kapasitesi 3500 mah e kadar artirilabilir.18650 pil kullanan Rolton E300, Leadstar Mx19 veya Mx20 tavsiye ederim

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.