Şimdi Ara

Bluetooth Hoparlör Fırsatları! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.296
Cevap
392
Favori
1.360.662
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cronaldo2

Benim telefona da cinden typec otg getirdim bir usbyi okutamadim baska denedim oldu formattanmis ama bunda 2sindede tepki alamadim sd kart denemedim ama usb takdigim anda fm radyo aciyor

Anladım hocam ilginç bir durum. O zaman Flash Disk desteğinde sorun var gibi görünüyor. Bende denersem haber veririm.
  • buraoca2 kullanıcısına yanıt
    Tmdir bugun 3saat oldu totalda pil daha var bakalim ne kadar gidecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haber verdiğiniz için teşekkürler hocam, Pil 3 saati devirdiyse bile yeterli Bakalım toplamda ne kadar gidecek bende merak ettim
  • buraoca2 kullanıcısına yanıt
    Haklısınız y300 almak boşa olur yakın watta ne de olsa, model, fikir belirleyebilirsek burada paylaşırız, yani çakma ürün aynen usb de bile sanki takılmalar,atlamalar yapıyor,zaten bu adamlar orjinal olsa yırtdışı fiyatından aşağı satmazdı,yine de dış malzeme kalitesi şaşırttı ama youtube inceleyince farklar var ızgara, geçişlerdeki uyarı sesi filan, soundcup gerçekten tipide çok hoş keşke olsaydı da alsaydık ne diyim, ama bizi bundan sonra baya vay be diyecek bir ürün paklar

Düzeltme: aux kablosuz gelmesi çakma olduğunun belirtisi olmakla birlikte, en büyük belirti : YouTube daki incelemelerde izgaralardan içteki hoparlörlerin yerleri belli oluyor, ortadaki bass artırıcı bölgenin yeri bariz belli, ancak bizim SC208 diye aldığımızda yok, firma faturaya bile kutudaki kodu yazmis SC 208 diye ilana koyarak kandiriyorlar, onlar day sasirmistir bir anda 3 kişi bu üründen alınca :) şimdi denedim yine sesi fazla açınca zırt zırt sesler geliyor malzemesinden, radyo en kısık sesle bile fazla annem kıs şunu oğlum diyor, birkaç gün sonra köşeye atarız öyle kalır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zimilanga -- 28 Mayıs 2017; 9:4:45 >

• amazon.de deki 10 euro indirimi kullanarak alınacak bişeyler yok mu ?
  • zimilanga Z kullanıcısına yanıt
    İade et, niye köşeye atacaksın? Ben o firmadan batarya aldım, iade ettim. Beni dünya kadar uğraştırdı, bataryayı tekrar sök, kargoya git vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: cfiliz

quote:

Orijinalden alıntı: Ayrton_SENNA

D&R üzerinden sipariş verdiğim Jbl flip 4 siparişini bir türlü kargolayamadıkları için iptal ettim. MH aradım stokta olmayan ürünü satmışlar, tedarik aşamasındaymış. Hevesim içinde kaldı resmen.

Flip 3 alın geçin hocam. Çok fark yok arada özellik olarak.

Ses kalitesi olarak biraz fark var hocam. Flip 3'de midler ve tizler bassda boğuluyor gibi geldi bana. Arada da çok fazla fiyat farkı yokken Flip 4 almak daha mantıklı geliyor.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Flip 3 için iyi fiyat. Sirkeci fotoğrafçı esnafıyla macera arayanlar şansını deneyebilirler. Su geçirmez özelliği olmazsa olmaz benim için, 100 küsür daha vererek Flip 4 almayı tercih ederim.

• arkadaşlar bu hoparlörü deneyen var mı f/p olarak nasıldır. parayla almayacağım ama gokano diye bir site var onun hediyelerinde bu ürün var güzelse almaya çalışacağım.

• Arkadaşlar radyolu 500 liraya kadar guzel bi bluetooth hoparlor önerisi olan var mi acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackroon -- 29 Mayıs 2017; 1:57:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ullumanitu

http://www.ebay.co.uk/itm/Tracer-Stream-BT-Bluetooth-multimedia-portable-speaker-Black-Blue-Red-/142005184434
    arkadaşlar bu hoparlörü deneyen var mı f/p olarak nasıldır. parayla almayacağım ama gokano diye bir site var onun hediyelerinde bu ürün var güzelse almaya çalışacağım.

200 mah pili varmış 1 saat zor çalar Zaten şeklinden de dandik bir şeye benziyor, bu tarz hoparlörlerden almıştım sesi çok kötü oluyor genelde

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayrton_SENNA

Flip 3 için iyi fiyat. Sirkeci fotoğrafçı esnafıyla macera arayanlar şansını deneyebilirler. Su geçirmez özelliği olmazsa olmaz benim için, 100 küsür daha vererek Flip 4 almayı tercih ederim.

flip 3'ü 4 gün önce 340 TL'ye mediamarkt'tan aldım.. hangisi olduğunu söylemeyeyim...

379 TL'ye ise 5 yıl garantili satıyorlar....
  • merhaba arkadaşlar
    cok profesyonel kullanılmayacak sekılde
    pilleri değiştirilebilen bir mıdel var mı acaba onerebılecegınızı
    sadece tv ye bazende telefona baglanacak
    oda da sesı yeterlı olsun kafıdır.

degerlı onerılerınızı beklıyorum

tesekkurler
  • 10 dolar ve altı önerebileceğiniz çok ta berbat olmayan bir bluetoth hoparlör var mı? Teşekkürler.
  • Bende 75 lirayı aşmayacak bir tane arıyordum. 110 liraya jbl almaya kadar gittim. Bimden bir kaç şey almaya girmiştim tee mart ayında ph1 satılmış herhalde kalmış bir tane 80 liraya aldım. Ses seviyesi beni şahsen memnun etti.

• Rolton E 500 bugün geldi galiba 11 gün oldu sipariş vereli çok iyi geldi, yorumum şöyle : bana işte böyle ürünler lazım, bu ürünü gördükten sonra anladımki şu tümsarf sitesinden SC 208 diye aldığımız şey kesin sahte, rolton onun yarısı kadar ama daha güçlü, baya küçükmüş elle tutunca anlıyorsunuz, o küçük şeyden o tok ses nasıl çıkıyor işte aradığım buydu, illaki bass ağırlıklı müziklerde son ses te kırılmalar oluyor ama o kadar olacak, bass derinliği güzel fena değil, kısacası o fiyata ve özellikle o boyuta harika, arkadaşa tavsiyesi için teşekkür ederim iyiki almışım bende tavsiye ederim, yalnız radyo konusunda radyo fanatiği ve en az 10 radyosu olan bir koleksiyoner olarak diyebilirim ki, tecsun pl 118 imki tecsun markasının en dip ve küçük modelidir, anten kapalıyken trabzon gibi engebeli bir yerde çok net çekiyor istasyonları, ama rolton da o yok, belki düz ve tam şehir merkezinde sıkıntı yaşanmaz ama radyo çekimi orta seviye, anteni açmalısınız ve engebeli yerlerdeyseniz açsanız bile her frekansı net çekmeyebilir, o kadarı kadı kızında da olur, ama koleksiyonunun en iyi parçalarından biri olduğu kesin, artık bluetooth ses merakında alacak olduğum tek şey 20 watt gücünde birşey olacak, fikri olan, alan, tavsiye edecek olanlar bu başlık altına yazarsa güzel olur hem mereklılar da faydalanır, sayfa da kaybolup gitmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zimilanga -- 29 Mayıs 2017; 19:14:19 >

• FRoZeNBoDy kullanıcısına yanıt
    Enusic 001 var bende yok ama videolarda fena gözükmüyordu takipçi kargoyla banggood da 12 dolara geliyor o fiyat aralığında da mucize beklememek lazım

• benim blitzwolf bf4 geldi. bozuk sürekli sesi kesiliyo. pıt pıt pıt bi ses var müzik çalmasa da müzik açınca da bu pıt pıt sesleri müziği kesiyo sürekli. neden olabilir bilgisi olan var mı?
  • zimilanga Z kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bende Rolton E500'u radyosu için almayı düşünüyordum. Siz radyosunun çok iyi olmadığını söylemişsiniz. İstanbul'da kullanmak için alacaktım ama cızırtılı olacaksa hiç almayayım. Tecsun'dan bahsettiğiniz için tecrübeli olduğunuzu düşünüyorum. Bu arada Tecsun PL 310et inceleme imkanınız oldu mu?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.