Şimdi Ara

Bluetooth Hoparlör Fırsatları! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (3 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
16.299
Cevap
391
Favori
1.362.217
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bu adamı takip ediyorum , bir inceleyin isterseniz.

Sony kullanan yok mu ?
  • Aliexpressten Rolton E500 sipariş etmiştim. Satıcı ürünü PTT ile göndermiş. Bu nasıl oluyor arkadaşlar.
    Bluetooth Hoparlör Fırsatları!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HknGkts -- 2 Haziran 2017; 6:44:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HknGkts kullanıcısına yanıt
    PTTnin Çin şubesinden. Konusu var yurtdışı alışveriş fırsatları başlığında.

• quote:

Orijinalden alıntı: SezerEkrem

Bilindik günlük markalarla kıyaslarsanız hangi ürüne denk gelir dersiniz?

LG P5 e yakın

• quote:

Orijinalden alıntı: designr

tv ile eşleyebiliriz değil mi ? imkanın varsa deneyebilir misin ?

TV mde bluetooth yok malesef..

• quote:

Orijinalden alıntı: zanzi7575

Charge 3 ikinci el alicaksaniz 2016 serilerinde distorsion problemi var çoğu modelde.farkındaysan ikinci eli çok var.charge 2yada + çok yok.alırken mutlaka test edip alın.youtubeda birkaç videosuda var.3 hafta önce 400tlye düştü bir arkadas.gittim denedim yuzde 60dan sonra ses çamur oluyor.birazda ebatlarınin ustunde amfi güç yerlestirmeleri olmus sebep galiba.şuan tasinabikir en mantiklisi flip 4.çok basarili olmis arti 16watt yukselmis.yeni nesil bluetooth baglanti hızıda var.tavsiyem flip4 olur.

Ben de 2016 da Bimeksten aldım Charge 3 ü ama Distortion problemi yok, sizden duydum bunu ilk defa..

Flip 3 ve Flip 4 her ikisi de 16 watt. Flip 4 ü ses ve bass olarak geliştirmişler üzerine de su geçirmezlik eklemişler. Yine Charge 3 kadar güçlü bir sese ve bass lara sahip değil ancak eşit seviye ses düzeyinde Flip 4 daha kaliteli ses veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: HknGkts

Aliexpressten Rolton E500 sipariş etmiştim. Satıcı ürünü PTT ile göndermiş. Bu nasıl oluyor arkadaşlar.

Bir kaç gün içerisinde elinizde olur. Çoğu zaman yurtiçi kargolardan daha hızlı teslim ediliyor Aldığınız linki yazarsanız almayı düşünenlere yol gösterici olur

• freefalcon kullanıcısına yanıt
    jbl go nasıldır? Bir de o xiaomi hoparlör stereo mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

jbl go nasıldır? Bir de o xiaomi hoparlör stereo mu?

JBL'in bütün ürünleri çok kaliteli ses veriyor ama JBL Go 3 watt lık bir ürün ve sesi az bence. Resimdeki Mavi Xiaomi 5x2 watt ve stereo

Evet flip4 70hz yapmışlar.bunlara ek olarak charge 3 de olmayan bluetooth 4.2 yapmışlar.çok daha net ve temz veeiyor sesi.zaten flip 4 4.2bt olduğu için diğer jbl cihazlarıyla multi baglantı yapilmiyor.yani charge3 flip 3 bootstv vs uymuyor 4.2 olduğu için..youtubeda videoları var charge3 ün.distorsion.şanslısın sana denk gelmemiş ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

Urun simdi elime gecti. Bu fiyata efsane resmen

Malzeme kalitesi gayet iyi. Gercekten 10 watt ve guclu stereo hoparlor. Ayrica bass radyatoru de var. Ses kalitesi gayet iyi, son seste cok az bozulma oluyor. 128gb usb taktim onu bile caliyor su an :) Radyo cekimi usb kablo takarak daha iyi ama takmadan bile pek cok kanali sorunsuz cekiyor. Bass lar ve tizler gayet iyi. Mid ler biraz zayif kalmis. Sonuc olarak tam bir F/P Urunu siddetle tavsiye ediyorum.

Güle güle kullan

Aldığın satıcının linkini verir misin?

• quote:

Malzeme kalitesi gayet iyi. Gercekten 10 watt ve guclu stereo hoparlor. Ayrica bass radyatoru de var. Ses kalitesi gayet iyi, son seste cok az bozulma oluyor. 128gb usb taktim onu bile caliyor su an :) Radyo cekimi usb kablo takarak daha iyi ama takmadan bile pek cok kanali sorunsuz cekiyor. Bass lar ve tizler gayet iyi. Mid ler biraz zayif kalmis. Sonuc olarak tam bir F/P Urunu siddetle tavsiye ediyorum.

Başka pahalı modelleri de var inceledim ama heralde max 2x5 watt ürünleri kaliteli çıkmasına sevindim, roltonla ilgili bir sorum olacaktı hocam, stereo olarak yazıyor satış sitelerinde, stereomudur bu cihaz, stereo ise radyo otomatik stereo mu çekiyor acaba, stereo mono tuşu bulamadım ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zimilanga -- 2 Haziran 2017; 13:1:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _EFE_

quote:

Güle güle kullan

Aldığın satıcının linkini verir misin?

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: zimilanga

quote:

Başka pahalı modelleri de var inceledim ama heralde max 2x5 watt ürünleri kaliteli çıkmasına sevindim, roltonla ilgili bir sorum olacaktı hocam, stereo olarak yazıyor satış sitelerinde, stereomudur bu cihaz, stereo ise radyo otomatik stereo mu çekiyor acaba, stereo mono tuşu bulamadım ben

2x6 watt olan modeli de var. Bana Philips taklidi gibi geldi, o da 12 watt :)

urun.n11.com
    Ses Sistemi - Bilgisayar Ses Sistemleri - n11.com
    http://urun.n11.com/ses-sistemleri/philips-bt6000-tasinabilir-bluetooth-hoparlor-P182790441

Rolton evet stereo. Yayına göre kendisi ayarlıyor onu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freefalcon -- 2 Haziran 2017; 13:47:43 >

Teşekkür ederim hocam, almayı düşünüyorum. Rica etsem bir tane link atabilir misiniz?
  • Merhaba

Taşınabilir ve outdoor kullanıma uygun bir bluetooth hoparlör bakıyorum

Sony nin srs x11, Rolton E500 ve Somho S313 modelleri arasında kaldım ama, gördüğüm kadarı ile bunlar çok outdoor kullanıma uygun değil.

Sanırım bunun için de MiFA modellerine bakmak lazım. Tavsiye edebileceğin bir Mifa Modeli var mı?

Bir de Yukarıdaki 3 hoparlör (srs x11, Rolton E500 ve Somho S313) ile varsa Tavsiye edebileceğin MiFA modelini de ekleyerek bir kıyaslama yapman mümkün mü?

@freefalcon
  • arkadaşlar mi hoparlörden sipariş eden oldu mu?
    aşağıdaki linkten sipariş vermeyi düşünüyorum ama 36 dolar yani 32 euro civarı ediyor. gümrükte takılır mı acaba?

Aynen philips taklidi bu hocam belli, rolton ürünlerini takip edeceğim LCD ekranlı ürünü var ama e500 modeli kadar özellikli değil, e500 özellikli LCD ekranlı bir model çılarırlarsa alacağım, ayrıca cihazın gövdesinin beyaz olması da benim hoşuma gitmiyor farklı ürünler çıkarırlar umarım

• quote:

Orijinalden alıntı: lorenzen

arkadaşlar mi hoparlörden sipariş eden oldu mu?
    aşağıdaki linkten sipariş vermeyi düşünüyorum ama 36 dolar yani 32 euro civarı ediyor. gümrükte takılır mı acaba?
    https://tr.aliexpress.com/item/Brand-New-Original-Mi-Portable-Bluetooth-4-0-Speaker-Built-in-Battery-Support-Hands-free-Calls/32663613112.html?isOrigTitle=true

Kardeşim yurtdışı 130 civarı geliyor, n11 de 170 TL ben olsam burdan alırım şahsen, xiaomi ürünleri pişman etmez ama şahsen dinlemedim fakat xiaominin üst model hoparlörlerinden bilen arkadaşlar daha iyi tavsiyede bulunacaktır, 40 dolara aksiyon kamera almıştım banggood dan takılmazlar diye düşünüyorum, en son 30 dolara Baofeng telsiz aldım gümrüğe takılmadan geçti, bir tane daha sipariş verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zimilanga -- 2 Haziran 2017; 19:49:44 >

• Leadstar mx-19 ile rolton E500 arasında kaldım, mx-19 nasıldır acaba

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.