Şimdi Ara

Bluetooth Hoparlör Fırsatları! (804. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.149
Cevap
388
Favori
1.352.633
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 802803804805806
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kinps'i hala günlük kullanıyorum tık demedi. Şarjı efsane 30 saate yakın gidiyor.

• Rosstech Soundparty Vocal 3 Pro Bluetooth Hoparlör

999 TL

app.hb.biz
    Rosstech Soundparty Vocal 3 Pro Bluetooth Hoparlör Fiyatı
    https://app.hb.biz/dBAmCspBa8ml
  • abeslank kullanıcısına yanıt

3 Yıldan fazla olmuş, halen kullanıyoruz powerbank'ı ve halen 4000 mah bataryalı telefonu 2 defa şarj edebiliyor. (Şarjda ikende kullanıldığı halde)

• DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt

Reis aldın mı ne yaptın Soundcore Glow Tr ye gelmiş 4700 TL hoşuma gitti Flare 2 nin geliştirilmiş ve daha güçlüsü gibi 30watt yazıyor.

Pulse 5 gibi bir şey bakıyorumda masada koymadık ortamı renklendirecek bir şey tam işime yarayan bir ürüne benziyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt

Yok almadım pahalı geldi fiyatı. Youtube da birisi de sesi flare 2 den yüksek değil neredeyse aynı yazmış.dedim o parayı vereceğime boom 2 alırım dedim. Onun için de 80w gibi değil 50w en fazla diyorlar.Boom için de 30w olmasına rağmen sesi çok yüksek diyolar. Kafam karıştı iyice.

-Çoğunlukla evde kullanacağım.

- Batarya performansı önemli 24 saat olanlardan istiyorum.

- Bass manyağı değilim daha çok berrak ses ve sesi dağıtması önemli.Ama yeri geldiğinde bassı da biraz hissetsem yeter.

Tüm bunları düşününce Motion boom alasım geliyor.

• HARMAN KARDON Goplay 3 Bluetooth Hoparlör Siyah

sepette 14.399 TL ye düşüyor

hatta Avantajix üzerinden alırsanız 273 TL daha uyguna gelir.

mediamarkt
    HARMAN KARDON Goplay 3 Bluetooth Hoparlör Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
    https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_harman-kardon-goplay-3-bluetooth-hoparlor-siyah-1233399.html

Jbl flip 6 tavsiye ederim. Çokkeyifli.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • rabesantrata kullanıcısına yanıt

Ses seviyesi düşük kalır gibime geliyor hocam.

Allta yazan maddelerin hepsini karşılar hocam. Kocaman boom felan taşımaya uğraşma derim. Çoğunlukla evde demişssin. Ev içinde de dışarda da yeterli👍

• rabesantrata kullanıcısına yanıt

Jbl in ses berrakligini hiçbir kabinde bulamıyorum. Taşımalı alinrbilecek tam sınır hoparlör jbl charge 5. Bass ve tiz çok dengeli. Derin bass ve viral tiz tam olsun çok taşımam dersen jbl boombox 3 . 2 cihazdıda kullanıyorum. Harman kardon onyx 8 de bile bu cihazların tadını alamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknokolik35 -- 24 Ağustos 2024; 17:35:36 >
  • teknokolik35 T kullanıcısına yanıt
    Aynen bende harman kordon onyx 8 i elden çıkardım.
    Dış mekanda çok ses gerekirse jbl partybox encore kullanıyorum.

%50-60'ten sonra ses yükselir ama bas kısılıyor kulaklara ziyan bir ses ortaya çıkıyor. Aynı durum charge 5, xtreme3/4 boombox için de geçerli. Sonuç olarak saydığım bu cihazların kaliteli son sesi en fazla %60'tır.

• selamlar, elimde sıfır ayarında 1 ay önce amazon dan aldığım full kutulu W-KİNG D320 var ilgilenen arkadaşlar dm. 2600'e geldi bana gelişinden vericem. amazon da şuan satışı durmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victerorr -- 1 Eylül 2024; 21:30:21 >

• victerorr kullanıcısına yanıt

Güzel cihaz flip6 ile çok rahat kapışır.

• amazon
    Soundcore by Anker Motion Boom Plus Kablosuz Bluetooth Hoparlör, 80W Stereo Ses, IP67 Suya Dayanıklılık, 20 Saate Varan Şarj, Siyah, A3129
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09VKZPST7/ref=ox_sc_saved_image_2?smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1

Bu fiyat bandında bence en iyisi (5.559tl)

• JBL Flip6, Bluetooth Hoparlör, IPX7, Mavi

4.454 TL

hocam bir mesajınızda sesi az çıkıyor demişssiniz d320 için. evet, uygulamasını kurduğunuz zaman telefondan sesini açsanızda kısık kalıyor cihaz. ben uygulamayı kaldırdım eko ayarı yaptıktan sonra seste ciddi artış yaşadım. malesef uygulaması sıkıntılı. ses ayarı bir süre sonra sapıtıyor ve cihaz son sese çıkamıyor telefondan sona getirsekte.

• selamlar, bana motion+ ses netliğinde basları daha doyurucu 30-40 hz dinleyenler bilir deep bass. 6 bin max cihazı cihaz önerisi verebilecek birisi var mı teşekkürler.

Telefonlarda ses koruması var genel olarak bluetooth ses cihazı bağladığında %100 değilde %70 gibi kısıyor max sesi.

Bi ayarı var onun ben yapmıştım zaten. Elimdeki flare 2 ile test etmiştim ses seviyeleri aynıydı ama sesi kaliteli ona lafım yok.Belki uygulamadan kaynaklı da sıkıntı vardır dediğin gibi sırf o yüzden iade ettim ben yüksek çıksa sesi etmezdim.

Bu frekanslar kulaklıkla anca olur gibime geliyo hocam😔
    Kağıt üzerinde jbl encore 60hz. Jbl bombox ta 50hz e kadar iniyo diye biliyorum.

• 
Sayfa: önceki 802803804805806
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.