Usams Şarjlı Taşınabilir RGB Renkli BT5.3 USB/AUX/SD 360 Derece Stereo Bluetooth Hoparlör YX012 279₺ amazon Usams Şarjlı Taşınabilir RGB Renkli BT5.3 USB/AUX/SD 360 Derece Stereo Bluetooth Hoparlör YX012 https://www.amazon.com.tr/%c5%9earjl%c4%b1-Ta%c5%9f%c4%b1nabilir-Renkli-Bluetooth-Hoparl%c3%b6r/dp/B0D53TG6BS |
Bluetooth Hoparlör Fırsatları! (809. sayfa)
-
-
Eskisi gibi iyi değil diyorlar ama bilemedim
-
Yinede 2binlira bedava bence. -
Yıllar nasılda akıp gitti 🙂 Kolleksiyonumun vazgeçilmezi aktif bir şekilde kullanıyorum ve aldığım Bluetooth speaker ları onunla kıyaslıyorum 🙂 zamanında 400 liraya almıştık
Yıl olmuş 2024 Addon pro t3 yerine koyulabicek tek cihaz
Tribit blast kesinlikle tavsiye ederim jbl bombox 3le aynı seviyede.
Ankerin hiç bir hoparlörü tribit blastın ses kalitesine yaklaşamıyor . Mesela boom2 plus kıyasladım boom2 plus cami megafonu gibi ses çıkartıyor .
Jbl bombox 3 le farklı ses sahnelerine sahipler ama eş değer benzer karakterdeler. Yan yana getirince farkları ve benzerlikleri anlaşılıyor.
Tribit stormbox blast indirimde yakaldığınız an alın geçin
düzgün bir ekolayzır ayarıyla pionerr kenvood sistem gibi ses veriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abeslank -- 26 Aralık 2024; 18:58:30 > -
Hocam Tribit Blast ürününü aktif kullandınız mı? Ben açıkçası bendeki Anker Soundcore Motion Plus ürünün ses kalitesinden çok memnunum ama daha güçlüsü ve daha da iyisi olabilir mi diye bakmaktayım. Boombox ile rakip olabilecek, dış atmosferde güçlü bir ürün istiyorum yani. Yoksa evin içinde Motion+ yetiyor da artıyor bile.
-
Fotoğrafta küçükten büyüğe doğru Anker motion boom, boom plus ve tribit blast büyüklüğünü anlamanıza yardımcı olur .
Bunlardan hariç boom2 ve boom2 plus ta kullandım hepsini aynı anda kullandım ben biraz hastayım böyle şeylere 🙂
Tribit blast elde taşınabilir bir cihaz değil .
Sırt çantasıyla veya araçta pikniğe giderken yanınıza alabirsiniz. Evde kısık seste motion plustan da daha iyi.
ses olarak
Doğru ekolayzer ayarıyla bass ve tiz ayrımı basın ve tizin tonlaması derinliği aşırı kaliteli seste bass istiyorsanız aynı zamanda tizi de kaliteli olsun diyorsanız kesinlikle
tiribit blast ses karakteri v şeklinde.
Güç olarak kağıt üzerinde 90 watt ama 90 watın üzerinde bir gücü var. Anker ürünleri bu cihazın yanında yetersiz kalıyor. Kısık seste , yüksek seste ses kalitesi harika tribit kendi sikletinde her alanda önde. Son seste bozulma yok, kısık seste boğulma yok
Ben 10 katlı bir binadayım sesini sonuna kadar açtığımda zemin camlar odada ne varsa sallanıyor 8. Kat ve karşıdaki siteler rahatsız oluyor . yani bu cihazla düğün nişan kına gibi organizasyonlar rahatlıkla yapılabilir. Açık alanda her türlü memnun eder.
Jbl bombox3 le sesler benzer şu iyi bu kötü diyemiyorsun
bir şarkıda jbl öne çıkıyor diğer şarkıda tribit . Ama birbirleriine çok yakınlar.
Jbl le kıyasladığımda ayrıca olaya fiyat performans gözüyle bakıyorum
Jbl bombox 22 bin üzerindeydi
Tribit blast 9 bin küsüre almıştım
Tavsiye ederim...
-
-
Aomais bile var, yaşayan tarihsin ne güzel günlerdi bu cihazları ucuz ucuz alırdık, birde Çin bas şampiyonunu gördüm, ahşap olan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 26 Aralık 2024; 23:59:27 > -
Archer a320s, Aomais go mini, doss sondbox xl , addon pro t3 ve diğerleri
Bir kaç yıl önce Çinden gümrüksüz vergisiz hatta kargo bedava iki şer tane aldığım cihazlardı...
Geçmişe özlemle ve geleceğe üzülerek bakıyorum
-
Bunun bir de ikincisi çıkmış, daha da güçlendirmişler ama fiyatı artmış. Ama yorumdan anladığım kadarıyla onu almaya gerek yok, ilk model işi çözer diyorsunuz. Kutusundan çantası çıkmıyor anladığım, buna uyumlu çanta da ayarlamak gerekir.
Edit: Reddit'te yazılan düşük seste tıslama sorunu sizin cihazda var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arandur -- 27 Aralık 2024; 8:44:35 > -
Xiaomi Mi Portable Bluetooth Speaker (16W) MDZ-36-DB Mavi
1199₺
app.hb.bizXiaomi Mi Portable Bluetooth Speaker (16W) MDZ-36-DB Mavi Fiyatıhttps://app.hb.biz/1rIN49iksdsL -
Tam olarak Düşük seste tıslama değil
- Cihazda her hangi bir şarkı çalmadığında kulağına dayadığında noise duyuluyor.
Ama Bu cihazla kulak mesafesinde olacak kadar yakından müzik dinlenmez ve Kulağa dayayınca bir çok hoparlörde bu noise sesini duyulur bu normaldir
-müzik dinlerken ses açıp kısınca anlık cıtırtı oluşuyor anlık bir şey olduğu için buda gözüme batmıyor
-ayrca tribit typc ile şarj olmuyor direkt prize takarak şarj oluyor
Tribit stormbox blast Eksi yönleri
büyük ağır taşıması zor noise ve cızırtılı 220 ile şarj olması fiyatının nispeten yüksek olması
Artı yönü kulaktan alınan zevk.
-
https://www.youtube.com/watch?si=byn5VrRYRGoe14r4&v=j_gsqfodbp8&feature=youtu.be
Bu videoda iki cihaz arasındaki ses farkı gerçek
Yorumlarda falan farkedip yazmışlar zaten
-
Xiaomi S28D 5W IP67 Taşınabilir Bluetooth Hoparlör
699₺
trendyol.com/xiaomi/s28d-5w-ip67-tasinabilir-bluetooth-hoparlor-p-824682483
-
Ultimate Ears Wonderboom 3 arıyorum uygun fiyata. Ama neredeyse tüm kurumsallar kaldırmış ürünü. Alt seviye satıcılarda var. Nereden almamı önerirsiniz?
2850ye 3 ay önce teknosadan almıştım aynısını. Şimdi yok. Stereo ses yapmak için ikincisini arıyorum şimdi -
Hocam yanıtınız için teşekkürler aynen zaman su gibi akıp gidiyor. Dediğiniz markayı inceleyim
-
Mi 16 w bu cihazın
-Kısık ve orta seviye seste canlı şıkır şıkır bir sesi var
-iki tane alıp tws modunda çok keyif verici bir hal alıyor
-akustik şarkılar sezen aksu tarzı şarkılar için nokta atışı bir cihazdır
Son seste sesi biraz bozar, son seste şarjı hızlı tükenir
Fiyat /performans ürünüdür şuan fiyatı çok ideal alın dursun bir kenarda kırmızı ve mavi renkleri kasa olarak siyaha göre daha kalitedir. Tavsiye ederim
-
S28d bu minik cihaz cebe sığan boyundan büyük sesi olan bir cihaz
-bulunduğu alanı dolduran güçlü bir sesi var (boyutuna göre)
-Tek hoparlörden bass tiz verebiliyor (boyutuna göre)
- Direkt rakibi jbl go 4 ve hemen hemen çok benzer seste
Son seste şarjı hızlı tükenir , şarjın ne kadar kaldığını belirten bir göstergesi yok.
Bu tarz minik hoparlörlerde fiyat/ performansta rakipsiz
-
Merhaba, evde kullanım için Harman Kardon Aura 4 öneren var mı? Kullanan varsa yorumlayabilir mi
-
https://app.hb.biz/7uHFT6quGt0j
200/100 kuponla 184 tl ye geldi trendyol yorumları iyi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X