Şimdi Ara

Bluetooth Hoparlör zaman aşımı problemi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, bilgisayarımda 2+1 ses sisteminden Bluetooth'a geçmeyi düşünüyorum. Ancak bu cihazlarda şöyle bir olay var;

Mesela bilgisayarda bir belgesel izliyorum. Belgeseli durdurup yarım saat ara verdim. Sonra devam etmek istediğimde cihaz ile bağlantı kopmuş oluyor. Tekrar aktif etmek için bir tuşa basmak gerekiyor. Ben ise videoyu devam ettirir ettirmez cihaz üzerinden tekrar ses almak istiyorum.

Ses sinyali bir süre gitmediğinde cihazlar kendilerini tasarruf moduna almak için kapatıyorlar. Bu tasarruf modu böyle bir handikapı ortaya çıakrıyor. Bu sorunu ortadan kaldırmanın bir yolu var mı?

TV'lerde kullanılan soundbardarda da bu sorun yaşanıyor mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuducuk -- 3 Nisan 2016; 15:26:10 >

• Güncel.
  • sorunun cevabını zaten sorunun içinde kendin vermişsin tüm bluetooth aygıtlar sürekli açık kalmaz bir zamandan sonra güç tasarruf moduna girerler o yüzden çok fazla yapacak birşey yok ama ayrıca bir yazılımı varsa yazılım üzerinden belki güç seçenekleri değiştirilebilir araştırman lazım
  • Lütfen gereksiz yorumlardan kaçınalım. Cevâbı bilmiyorsak susalım. Yazmış olmak için yazmayalım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.