Şimdi Ara

Bluetooth kablosuz adls modem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bluetooth ile çalışan kablosuz adsl modem varmı. Yani kablosuz adsl modem istiyorum, ve bu modem bilgisayarıma bluetooth ile bağlansınki PCMCI kartla falan uğraşmayayım istiyorum, zaten elimde TECOM BT 3033A 200 MT BLUETOOTH DONGLE var bu sayede internet bağlantısı kurmak istiyorum.

• http://www.adslkur.com/urun.php burda var isimi LINKSYS ADSL MODEM
  • Yanlış anlaşıldım herhalde....
    ben kablosuz adsl modem arıyorum evet, ama bilgisayarımla kablosuz iletişimi WLAN kartlar ile değil, bluetooth protokolü üzerinden sağlasın istiyorum. Sonuçta bluetooth dongle'ımda network fonksiyonu var, eğer bluetooth protokolü kullanan bi adsl modem varsa ek karta gerek kalmadan internet bağlantısı sağlayayım.
  • Aklıma bişey geldi. Bİ desktopa bluetooth taksam bide normal kablolu adsl taksam, laptopada blutooth taksam 2 bilgisayar arasında network kursam nasıl olur???
  • aslında teoride çalışır gibi geliyo.. desktopa kablolu adsl modem takıp birde bluetooth taksan.. laptopada blouetooth takıp desktopun dialup networking'ini kullanabilirsin gibime geliyo.. ama adsl in ayarlarında rospopoe OA yı seçmen gerek..bi denemek lazım aslında..normal 56k ile internete bağlanıyor gibi adsl bağlantısını kurman lazım ki bluetooth numara çevirsin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.