Bildirim
Bluetooth kablosuz adls modem

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
http://www.adslkur.com/urun.php burda var isimi LINKSYS ADSL MODEM -
Yanlış anlaşıldım herhalde....
ben kablosuz adsl modem arıyorum evet, ama bilgisayarımla kablosuz iletişimi WLAN kartlar ile değil, bluetooth protokolü üzerinden sağlasın istiyorum. Sonuçta bluetooth dongle'ımda network fonksiyonu var, eğer bluetooth protokolü kullanan bi adsl modem varsa ek karta gerek kalmadan internet bağlantısı sağlayayım. -
Aklıma bişey geldi. Bİ desktopa bluetooth taksam bide normal kablolu adsl taksam, laptopada blutooth taksam 2 bilgisayar arasında network kursam nasıl olur??? -
aslında teoride çalışır gibi geliyo.. desktopa kablolu adsl modem takıp birde bluetooth taksan.. laptopada blouetooth takıp desktopun dialup networking'ini kullanabilirsin gibime geliyo.. ama adsl in ayarlarında rospopoe OA yı seçmen gerek..bi denemek lazım aslında..normal 56k ile internete bağlanıyor gibi adsl bağlantısını kurman lazım ki bluetooth numara çevirsin..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X