Şimdi Ara

Bluetooth Kulaklık Alacağım (Yardım!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

cep telefonu kullanıyorum.. Konuşmalarımı gerçekleştirmek ve cep telefonundan radyo-mp3 te dinleyebileceğim bir kulaklık almak istiyorum.

Beğendiğim birkaç kulaklık modeli şunlar..

SAMSUNG Bluetooth Mono Kulaklık WEP301 =>http://tr.samsungmobile.com/aksesuar/WEP301

SAMSUNG Bluetooth Mono Kulaklık WEP750 =>http://tr.samsungmobile.com/aksesuar/WEP750

Hepsiburada'da yazan özelliklere göre bu bluetooth kulaklıklar için müzik dinleyebilme imkanı yok, ama kullanan kişilerin yazdığı yorumları okuduğumda ise müzik dinleyebildiklerini söylüyorlar.. Bunun için özel birşey mi uygulamak gerekiyor, kullanmaya başlar başlamaz müzik dinlenebilir mi? Yoksa gerçekten de müzik dinlemez midir?

Teşekkürler..

• müzik dinlenebilenleride war ama gerçekten zevkli bir müzik sunduğunu sanma aldığımda bende senin gibi düşünüp araştırmıştım
  • Kardeş kulaklık alıcaksan bunlardan birini almanı tavsiye ederim. Bende JABRA BT2015 modeli war teknosaden 40tl ye aldım gayet kullanışlı jabra BT2010, JABRA BT2015
  • Kulaklık seçimini geçtim de, benim asıl sorum, ben sık sık telefondan radyo ve mp3 dinliyorum bluetooth kulaklık ile de radyo/mp3 dinleyebilir miyim?

Diyeceksin ki :) kablolu kulaklıkla dinle ama kablolu kulaklık yanağımı ve çenemin altını alerji yapıyor o sebeple..
  • H310 ve TTN Mobilenın blutooth kulaklıklarında nokıanın butun modellerınde konusmanın harıcınde Mp3 dınleme ozellıgıde mevcut . Ama dıger modellerde Mp3 dınlerken konusma yapamıyorsunuz. H310 ve TTN kulaklıklarında ıse mp3 dınlerken nokıa modellerde konusma esnasında sarkıya kendılıgınden ara verebılıyor.ustelık fıyatalrıda hesaplı 20 tl
    mahkum0079@hotmail.com

concord 5900 = 199 tl
  • bt kulaklıktan radyo dinlendiğini ilk defa duyuyorm. teknosada jabralar var onlar baya güzel
  • bluetooth kulaklıkların yeni modellerin bazıları blutooth 2.0 ve stereo bluetooth özelliği destekliyor...
    onlarla dinlenebiliyor müzik ve radyo... diğerlerinden bazıları da dinletebilir ama tek kulaklığı bozulmuş kulaklıktan ne anlıyosanız,
    onlardan da o kadar zevk alırsınız dinlerken... blutooth ile müziği aktarmak telefonun desteklemesine de bağlı bildiğim.
    stereo bluetooth diye geçer...
    bluetooth kulaklık kolaylık gerçekten...
    telefonla uzun konuşma yapanların sağlığı için çok faydalı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum bendede var samsung wep420 müzik dinlenebiliyor evet fakat ses kalitesi gerçekten kulaklık gibi değil hani tam çekmeyen radyo frekanslarında ses biraz az gelirya aynen öyle hiç zevk vermiyor fakat konusma için inan çok kullanıslı aletler tavsiye ederim
  • Jawbone markasını tavsiye ederim. İnternette araştır istersen.
  • nokianın bi modeli var cok küçük...kulagın içindee kayboluyor nerdese....ve cok net ses alıp veriyor...satan arkadas müzik de dinlenebildiğini söyledi ama cok ugrasmadım....30 liraydı...
  • arkadaşlar ya ben jabra bt 2015 headset aldım fakat bi türlü müzik dinleyemiyorum nasıl yapabilirim tşk ederim telefonum blackberry 8320 curve

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gentilseymen -- 11 Mart 2010; 11:54:57 >
  • Çift telefon desteği zaten çok fazla alternatif yok gibi. bence alınabilir.
  • bende ense tipli model bakıyorum ama kullanan yok sanırım. yorum gelmedi.
    2 model arasında kalmıştım.Bluezen bsh25 ve soutwing sa505.

http://www.hepsiburada.com/southwing-sa505-stereo-bluetooth-kulaklik/ProductDetails.aspx?productId=telcakssounsa505&categoryId=16218
    http://www.hizlial.com/telefon/bluetooth-kulakliklar/bluezen-bsh-25-stereo-bluetooth-kulaklik_02.016.0217.0001.htm

herhengi birini kullanan var mı acaba.,,

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.