Şimdi Ara

Bluetooth Kulaklık Pc de kesik kesik çalıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
15.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sony XB650BT marka bluetooth kulaklığım var pc ye bağladığımda ses kesik kesik geliyor belli bir yerde sabit durduğunda ses geliyor ama hareket etmeye başlayınca sürekli kesiliyor veya tamamen gidiyor. Kulaklığımı telefonda denediğimde ise hiç bir sorun yok. Sorun ne olabilir?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bluetooth Kulaklık PC'de Kesik Kesik Çalıyor: Sorunu Giderme Adımları

Bluetooth kulaklığınız PC'de kesik kesik çalıyorsa, bu sorunu gidermek için birkaç adım uygulayabilirsiniz:

• Bluetooth Kulaklığı Tekrar Eşleştirin: Bluetooth kulaklığınızı PC'nizle yeniden eşleştirin. Bu, genellikle bağlantı sorunlarını çözer.
    • Donanım Sorunlarını Giderin: PC'nizin ve Bluetooth kulaklığınızın donanım sorunlarını kontrol edin. Hasarlı veya gevşek kablolar, bağlantı sorunlarına neden olabilir.
    • Sürücüleri Güncelleyin: PC'nizdeki Bluetooth sürücülerini güncelleyin. Eski sürücüler bağlantı sorunlarına yol açabilir.
    • Diğer Cihazları Kaldırın: PC'nizle eşleştirilmiş diğer Bluetooth cihazlarını kaldırın. Bu, cihazlar arasındaki parazitleri azaltmaya yardımcı olabilir.
    • Arka Plan Uygulamalarını Kapatın: Çalışan arka plan uygulamalarının Bluetooth bağlantısına müdahale etmesi mümkündür. Bu uygulamaları kapatmayı deneyin.
    • Enerji Seçeneklerini Ayarlayın: PC'nizdeki güç yönetimi ayarlarını kontrol edin ve USB bağlantı noktalarının uyku modundayken kapanmadığından emin olun.
    • Farklı Bir Bluetooth Verici Deneyin: PC'nizde dahili bir Bluetooth vericisi yoksa, harici bir Bluetooth adaptörü kullanmayı deneyin.
    • Kablosuz Parazitleri Azaltın: PC'nizi ve Bluetooth kulaklığınızı kablosuz parazit kaynaklarından, örneğin mikrodalgalar veya kablosuz telefonlar gibi, uzak tutun.
    • Windows Ses Ayarlarını Kontrol Edin: Windows'un ses ayarlarını kontrol edin ve Bluetooth kulaklığınızın varsayılan cihaz olarak ayarlandığından emin olun.
    • Bluetooth Kulaklığını Sıfırlayın: Son çare olarak, Bluetooth kulaklığınızı fabrika ayarlarına sıfırlamayı deneyin. Bu işlem, kulaklıktaki tüm ayarları silecektir.

Bu adımları uyguladıktan sonra, Bluetooth kulaklığınız PC'nizde düzgün bir şekilde çalışmaya başlamalıdır. Sorun devam ederse, teknisyen yardımı almak gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bluetooth driverını sil tekrar kur pc nin. belki faydası olur. olmadı harici bir bluetooth al.
  • Çözüm bulabildiniz mi? Aynı sorunu ben de yaşıyorum. WiFi kapatınca düzeliyor. Wifi açıldığında ara ara seste kesintiler oluyor. Driver güncellemelerini de yaptım.

• quote:

Orijinalden alıntı: taco_mj

Çözüm bulabildiniz mi? Aynı sorunu ben de yaşıyorum. WiFi kapatınca düzeliyor. Wifi açıldığında ara ara seste kesintiler oluyor. Driver güncellemelerini de yaptım.

ben de bu sorundan muzdaribim.

• zamandayolculuketmişadam Z kullanıcısına yanıt

Ben çözümü bulduğumu tahmin ediyorum ama henüz uygulayamadım. WiFi modem 2.4Ghz bandında çalışıyorsa bluetooth ile çakışma yapabiliyor (bluetooth'da 2.4ghz'de çalışıyor). Bazıları wifi modemden kanal değiştirip çözebilmiş ama bende işe yaramadı.

Modem üzerinden Wifi 5Ghz'e geçince düzelebileceği yazmış birçok yerde. Bendeki modem desteklemiyor. İnternet sağlayıcıya modemi değiştirtmeye çalışıyorum, henüz beceremedim. Sizde böyle bir imkan varsa deneyebilirsiniz.

• Kesinlikle wifi ile ilgili 2.4 ghz hem modemlerin hem de bluetooth aygıtların frekansı ve çakışabiliyor. Kurtulmak için 5 ghz modeme geçmek şart.

• quote:

Orijinalden alıntı: taco_mj

Ben çözümü bulduğumu tahmin ediyorum ama henüz uygulayamadım. WiFi modem 2.4Ghz bandında çalışıyorsa bluetooth ile çakışma yapabiliyor (bluetooth'da 2.4ghz'de çalışıyor). Bazıları wifi modemden kanal değiştirip çözebilmiş ama bende işe yaramadı.

Modem üzerinden Wifi 5Ghz'e geçince düzelebileceği yazmış birçok yerde. Bendeki modem desteklemiyor. İnternet sağlayıcıya modemi değiştirtmeye çalışıyorum, henüz beceremedim. Sizde böyle bir imkan varsa deneyebilirsiniz.

hocam ben başka bir çözüm daha buldum. imkan varsa bilgisayara ethernet kablosu bağlayın ve wifiyi kapatın kablo ile bağlantı kurdunuz için herhangi bir sorun olmuyor. benim bilgisayar sürekli masada olduğu için kablolu kullanıyorum. benim için sıkıntı olmuyor. yeni modem almaktan çok daha ucuz. 500 liranın altında modem bulamadım açıkçası ben. bir kablo 20-30 lira maksimum. kablolu kullanma imkanı yoksa mecburen modem değişmeli. başka çare yok gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamandayolculuketmişadam -- 15 Şubat 2021; 22:10:14 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İşine yarayan olabilir diye yazıyorum, Huawei Matebook 14 'te bluetooth kulaklıktan kesik kesik ses geliyordu. Huawei bluetooth mouse' u kapatınca ses düzeldi. Bir çakışma söz konusu.

• Öncelikle Herkese Selamlar

Sorunu Herkesin Okuyabileceği Anlayabileceği Şekilde İfade Ediyim

Anakartım Z370 Gigabayt Dahili Wi-Fi İle Geliyor Elimde Huawei Freebuds3i Bluetooth Kulaklı Mecut

internetim Yavaş diye extra Dahili Wifi Alıcısı Satın Aldım Tplink küçük dangıl bununla internete daha hızlı erişiyorum Fakat

Kulaklığımın Sesi kesilmeye Başlıyor Tahminim Yazılım Çakışması oluyor 3 gün üzerine fark ettim tplinki çıkarıp kendi anakartın

alıcısıyla internete bağlandığımda hiçbir kesilme olmuyor bu sorunu yaşayanlara kesin Çözüm USB WİFİ ALICIYI ÇIKARIN DÜZELECEKTİR

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.