slm dostlar bugun yolda gelirken arac icinde cep teleofnu kullamaktan ceza yedim ve hemen ayrin bir kulaklit alacagim BLUETOOTH KULAKLIK , bu konuda tavsiyelerini nelerdir LOGITECH - MOBILE FREEDOM BLUETOOTH KULAKLIK gozume iyi gorundu , bun cihazlar nasil sarj olur , kac gun gider hic kullanmadigim icin tavisyeye ihtiyacim var... sagolun kullandigim telefon samsung e - 730
valla neden samsungun kendi kulaklığını kullanmıyorssun. samsung wep150 diye bir model var. doğubankta 75 ytl. sarjı ise bende min 2 hafta gidiyor. ve ben surekli kullandıgım halde.
dostum ben hbh-600 kullanıyorum memnunum ancak çok konusuyorum ve sarz 1 gün gidiyor ilk aldığında 8 saat sarz etmen gerekli hatta 2-3 defa daha 8 saat sarz etmen gerekli benim araştırmalarıma göre en uzun gidenler motorola kulaklıklar özellikle son çıkan bir model var netten bulabilirsin hem küçük hem sarzı uzun süre dayanıyor saygılar...
SE ve Siemens telefonun yanında hediye verince epey ucuzladı. Valla bende de var. Duruyoröyle. Kullanmıyorumda. Fiyatınıda bilmiyorum. Ucuz bulursun. H600 tavsiye edilir.