Şimdi Ara

BLUETOOTH KULAKLIK tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm dostlar bugun yolda gelirken arac icinde cep teleofnu kullamaktan ceza yedim ve hemen ayrin bir kulaklit alacagim BLUETOOTH KULAKLIK , bu konuda tavsiyelerini nelerdir LOGITECH - MOBILE FREEDOM BLUETOOTH KULAKLIK gozume iyi gorundu ,
    bun cihazlar nasil sarj olur , kac gun gider hic kullanmadigim icin tavisyeye ihtiyacim var...
    sagolun
    kullandigim telefon samsung e - 730

• valla neden samsungun kendi kulaklığını kullanmıyorssun. samsung wep150 diye bir model var. doğubankta 75 ytl. sarjı ise bende min 2 hafta gidiyor. ve ben surekli kullandıgım halde.
  • dostum ben hbh-600 kullanıyorum memnunum ancak çok konusuyorum ve sarz 1 gün gidiyor ilk aldığında 8 saat sarz etmen gerekli hatta 2-3 defa daha 8 saat sarz etmen gerekli benim araştırmalarıma göre en uzun gidenler motorola kulaklıklar özellikle son çıkan bir model var netten bulabilirsin hem küçük hem sarzı uzun süre dayanıyor saygılar...
  • SE ve Siemens telefonun yanında hediye verince epey ucuzladı. Valla bende de var. Duruyoröyle. Kullanmıyorumda. Fiyatınıda bilmiyorum. Ucuz bulursun. H600 tavsiye edilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kulaklık Tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.