Şimdi Ara

bluetooth mouse android e bağlama-çözüldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bulunduğum ortamdan çok fazla bluetooth var:) mouseu açıyorum bir türlü android telefondan bulamadım pratik yolu yada gözden kaçırdığım bir şey olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capacitor -- 28 Ağustos 2018; 13:15:9 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bluetooth Mouse'u Android Cihazına Bağlama: Adım Adım Kılavuz

Android cihazına Bluetooth mouse bağlamak, üretkenliğini artırabilir ve kullanım kolaylığını sağlayabilir. İşte adım adım bir kılavuz:

1. Bluetooth'u Etkinleştir: Android cihazının Ayarlar menüsüne git ve Bluetooth özelliğini etkinleştir.

2. Mouse'u Eşleştirme Moduna Al: Bluetooth mouse'un genellikle alt kısmında veya yan tarafında bir eşleştirme düğmesi bulunur. Bu düğmeye basarak mouse'u eşleştirme moduna al.

3. Cihazlarını Eşleştir: Android cihazının Bluetooth ayarlarına dön. Mevcut Bluetooth cihazlarının bir listesi görünecektir. Listeden mouse'unu seç ve eşleştirme işlemini başlatmak için üzerine dokun.

4. Gerekli İzinleri Ver: Bazı durumlarda, Android cihazın mouse ile bağlantı kurmak için izinler isteyebilir. Bu izinleri verdiğinden emin ol.

Tablete Bluetooth Mouse Bağlama:

Tabletler için Bluetooth mouse bağlama süreci de benzerdir:

1. Tabletin Bluetooth özelliğini etkinleştir.
    2. Mouse'u eşleştirme moduna al.
    3. Tabletin Bluetooth ayarlarından mouse'u seç ve eşleştir.
    4. Gerekli izinleri ver.

Önemli Notlar:

• Bluetooth mouse'un Android cihazınla uyumlu olduğundan emin ol.
    • Eşleştirme işlemi sırasında cihazların yakın olduğundan emin ol.
    • Sorun yaşıyorsan, hem Bluetooth mouse'u hem de Android cihazı yeniden başlatmayı dene.
    • Bağlantı sorunları devam ediyorsa, Bluetooth mouse'un pillerinin dolu olduğundan veya şarj edildiğinden emin ol.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • androidli telefonlarda bluetoothu açtıktan sonra ayarlardan bluetooth içerisine girerk cihazı görünür kılman gerekiyor
  • StaNOnE kullanıcısına yanıt
    çözdüm hocam (dediğinizi yapmıştım)

mouse un görünebilmesi için sağ click + sol click + tekerlek tuşlarına aynı anda 1-2 sn süreyle basmak gerekiyormuş:))
    nerelerinden uyduruyorlarsa artık bu şekilde yapınca telefondan cihazı gördü sorunsuz bağlandı...

cevap için teşekkürler yinede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capacitor -- 28 Ağustos 2018; 13:14:39 >
  • capacitor C kullanıcısına yanıt
    Ustad kralsın... Neler denedim bir yıldır bt mouse bağlanmamıştı. Şimdi oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mgokmengungor kullanıcısına yanıt
    konu başlığına çözüldü ibaresi ekledim:) 4 yıl önceki konu işine yaraması sevindirici:)))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pc remote 2 telefon bağlama
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.