Şimdi Ara

Bluetooth Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sorun görsellerini sizlerle paylaşıyorum. Denetim masasından Bluetooth açıyorum ancak ekranın yukarısında gözükmüyor. Sonra gidiyorum ayarlar bölmesinden açmayı deniyorum ancak ekte gözüktüğü gibi Bluetooth kısmına girdiğim anda sürekli dönen bir simge var. Bu kendi kendine oluyor, bazen denetim masasından açıyorum açılıyor bazen bu bahsettiğim sorun uzun süreli olarak kalıyor. Ayrıca telefona iTunes’tan yeni format attım ancak düzelmedi.

Bluetooth Sorunu

Bluetooth Sorunu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• iTunes üzerinden DFU modunda temiz yükleme yaptığınız halde sorununuz çözülmüyorsa, bu durumun donanımsal bir arızadan kaynaklandığı anlamına geliyor. Yetkili servise götürün derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umisan -- 11 Eylül 2018; 15:30:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umisan kullanıcısına yanıt
    Yanlış bir yazım olmuş telefoncu iTunes üzerinden format attı büyük ihtimalle bahsettiğiniz şekilde yapmıştır zaten. Ancak aklıma takılan donanımsal olarak bir sorun varsa nasıl çalışabiliyor. Kendi kendine açılıyor ben fark etmiyorum mesela araca bağlanıyor. Kapatıp açamadığım için müdahale de edemiyorum.

• stezgel kullanıcısına yanıt
    Haklısınız ama bu durumda telefoncunuz bir iPhone'a yapılabilecek en ağır ve etkili yazılımsal müdahalede bulunmuş zaten, yapılabilecek daha öte bir şey yok. Hani zamanında akıllı telefonlar yokken hiç tuşa basmadığımız halde rastgele birilerini arardı ve biz buna "telefon sapıttı" derdik ya, belki öyle bir durum olabilir :)

• umisan kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevaplarınız için. Az önce sordum başka bir telefon servisine parça değişimi Bluetooth için olmuyor derdi. Bana geçmiş olsun, sizede iyi günler dilerim :)

• stezgel kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Bir çözüm çıkmamasına üzüldüm Bluetooth işlevi sizin için çok önemliyse şansınızı başka telefoncularda da deneyebilirsiniz. Olmazsa da dediğiniz gibi geçmiş olsun, canınız sağolsun. Size de iyi günler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    note 3 wifi & bluetooth problemi
    9 yıl önce açıldı
    Bluetooth Kulaklık Sorunu
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.