Bildirim
Bluetooth sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
ARKDAŞIM ONUN KENDİ CD Sİ OLMASI LAZIM ORDAN YÜKLE OLMASA İTHALATÇI FİRMA YADA ÜRETİCİ FİRMA BUNLARI DENİYCEN XP BAZI LARINI TANIYOR BAZILARINI TANIMIYOR ŞANS
MARKASINI VERİRSEN BELKİ ELİNDE OLAN VARDIR SÜRÜCÜ VS..VARSA ELİND CD YİNE OLMIYORSA SİTESİNİ Bİ KONTROL ET GÜNCEL YAMA FİLAN VARDIR MUHAKAK BİTEK SENDE OLMAMIŞTIR HERHALDE BU PROBLEM
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüküm -- 24 Temmuz 2005, 21:47:44 > -
hangi firmanın ürünüyse onun sitesine gir orda vardır sürücüleri -
SP2 VARSA BAZI SEYLERI DEGISTIRMEN LAZIM BI ARAT BURDA CIKAR KARSINA SOYNA UYGULA SANIRIM LISANS PROBLEMI YASIYORSUNN SONUCU DA YAZ EGER YAPAMAZSAN PM AT YARDIMCI OLALIM BEN YAPTIM OLDU -
Markası S-link. Araştırmaya başladım ama bir türlü bulamadım. -
sana pm attım !!!! -
bilgisayardan yüklü olan bluetooth driver ı kaldır, prg files ten klasörü sil. bilg. aç/kapa. cd yi tak ve driver ı yükle senden bluetooth dongle isteyene kadar takma , sonra tak ve yüklemeye ve xp nini driver ı görmesini bekle. herşey kuruldu, kullanabilirsiniz dedikten sonra. bilg. aç/kapa. cd yi tak ve bilgisayarım özellikler aygıt yönetici yolu ile bluetooth dongle kısmından sp2 nin yüklediği sürücüyü xp nin güvenlik uyarılarına bakmadan cd den yükle, gerekirse elle yükleme ile yol belirt seçeneklerden elindeki marka/model i seç. yükleme tamam ise, bluetooth un veri alıp/gönderme işlemlerini tamamla, ilgili cihaz ı arat ve şifre ile tanımla/eşleştir. forumdan takip edememe ihtimaline karşı ö.m de yolladım. -
quote:
Orjinalden alıntı: mbukalemun
bilgisayardan yüklü olan bluetooth driver ı kaldır, prg files ten klasörü sil. bilg. aç/kapa. cd yi tak ve driver ı yükle senden bluetooth dongle isteyene kadar takma , sonra tak ve yüklemeye ve xp nini driver ı görmesini bekle. herşey kuruldu, kullanabilirsiniz dedikten sonra. bilg. aç/kapa. cd yi tak ve bilgisayarım özellikler aygıt yönetici yolu ile bluetooth dongle kısmından sp2 nin yüklediği sürücüyü xp nin güvenlik uyarılarına bakmadan cd den yükle, gerekirse elle yükleme ile yol belirt seçeneklerden elindeki marka/model i seç. yükleme tamam ise, bluetooth un veri alıp/gönderme işlemlerini tamamla, ilgili cihaz ı arat ve şifre ile tanımla/eşleştir. forumdan takip edememe ihtimaline karşı ö.m de yolladım.
Eleman gayet güzel açıklamış SP2 için sürücü değişik internetten indirilen sürücü normal setupta kurulunca Bluetooth radio drivers veya USB bluetooth internet modem gibi bir aygıt tanıtıyor bunu kadırıp bluetooth adaptör olarak tanıtman gerekiyor Bunuda eleman gayet güzel açıklamış..
http://support.microsoft.com/?id=840635
Windows XP Service Pack 2 yüklendikten sonra bir Bluetooth aygıtı yüklenemiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi centerland -- 25 Temmuz 2005, 0:07:18 >
-
WINDOWS XP SP2 YÜKLÜ BİLGİSAYARA BLUETOOTH DONGLE TANITIMI
Öncelikle yüklemiş olduğunuz bluetooth dongle sürücülerini uninstall ediniz.
Daha sonra sırasıyla aşağıdaki işlemleri yapınız;
1) Başlat --> Çalıştır --> %windir%\inf --> Tamam
2)Açılan sayfada bulunan Bth.inf dosyasını Bth.bak olarak değiştirmemiz
gerekmektedir. Bunun için;
Başlat --> Çalıştır --> CMD --> ENTER yapınız.
4)Açılan CMD sayfasında sırasıyla aşağıdakileri komutları yazınız;
cd \ -->ENTER
cd \ windows --> ENTER
cd inf --> ENTER
ren bth.inf bth.bak -->ENTER
5)Bu işlem sonrasında bth.inf dosyanız Bth.bak olarak değişecektir.
6)Şimdi bluetooth dongle sürücülerini yükleyiniz.
Bu şekilde bluetooth dongle cihazınızı service pack2 de problemsiz olarak kullanabilirsiniz. -
quote:
Orijinalinden alıntı: Symmetrical
WINDOWS XP SP2 YÜKLÜ BİLGİSAYARA BLUETOOTH DONGLE TANITIMI
Öncelikle yüklemiş olduğunuz bluetooth dongle sürücülerini uninstall ediniz.
Daha sonra sırasıyla aşağıdaki işlemleri yapınız;
1) Başlat --> Çalıştır --> %windir%\inf --> Tamam
2)Açılan sayfada bulunan Bth.inf dosyasını Bth.bak olarak değiştirmemiz
gerekmektedir. Bunun için;
Başlat --> Çalıştır --> CMD --> ENTER yapınız.
4)Açılan CMD sayfasında sırasıyla aşağıdakileri komutları yazınız;
cd \ -->ENTER
cd \ windows --> ENTER
cd inf --> ENTER
ren bth.inf bth.bak -->ENTER
5)Bu işlem sonrasında bth.inf dosyanız Bth.bak olarak değişecektir.
6)Şimdi bluetooth dongle sürücülerini yükleyiniz.
Bu şekilde bluetooth dongle cihazınızı service pack2 de problemsiz olarak kullanabilirsiniz.
Dediğin ayarları yaptım. Nokia 6670 ve Ericson S700 telefonlarında denedim ve çalıştı. Herkese teşekkürler. CD'yi bulunca hallettim işi.
-
bluetooth epox sa sp2 için çözüm var
www.epoxtr.com -
Değişik bir yöntem Benim dongle Flexy Class 1
Önce sp2 yi kurmadan bluetooth driverini kuruyoruz (mutlaka önce blthdriverini kurun
yoksa olmuyor) daha sonra service pack 2 yi kurun.
Bunun İKİ şekli var.Önerilen Birinci Şayet Birincide olmaz ise ikinci yolu deneyin
1-> Başlat / Denetim Masası / sistem komutunu çalıştırın ve Donanım simgesini tıklatın
Burada Aygıt Yöneticisi bağlantısına tıklayın ve ekrana gelen Bluetooth Devices (cihazları)
başlığı altındaki "CSR USB Bluetooth Device" (Generic Bluetooth Radio) öğesine sağ tuşla
tıklayın şimdi açılan kısayol menüsündeki "Sürücüyü Güncelleştir" komutunu çalıştırın ve
takip eden pencerede (Donanım Güncelleştirme Sihirbazı) "Hayır Bu kez değil" seçeneğini
işaretleyip "ileri" düğmesine tıklayın, Daha sonra gelen ekranda Bu sihirbaz aşağıdaki
aygıtın yazılımını yüklemenizi sağlar der ve alt satıra ismi yazılıdır
(Generic Bluetooth Radio) Yazılımı Otomatik olarak yükle seçilidir ileriyi tıklayarak
devam edin ve son seçeneğini tıklatın artık Windowsun sıkıcı Bluetooth yazılımını
kullanmak zorunda değilsiniz.
2-> Başlat / Denetim Masası / sistem komutunu çalıştırın ve Donanım simgesini tıklatın
Burada Aygıt Yöneticisi bağlantısına tıklayın ve ekrana gelen Bluetooth Devices (cihazları)
başlığı altındaki "CSR USB Bluetooth Device" (Generic Bluetooth Radio) öğesine sağ tuşla
tıklayın şimdi açılan kısayol menüsündeki "Sürücüyü Güncelleştir" komutunu çalıştırın ve
takip eden pencerede (Donanım Güncelleştirme Sihirbazı) "Hayır Bu kez değil" seçeneğini
işaretleyip "ileri" düğmesine tıklayın, Daha sonra gelen ekranda Bu sihirbaz aşağıdaki
aygıtın yazılımını yüklemenizi sağlar der ve alt satıra ismi yazılıdır
(Generic Bluetooth Radio) Yazılımı Otomatik olarak yükle seçilidir Bunu "Liste yada
belirli bir konumdan yükle"yi seçin ileri dedikten sonra gelen ekranda "Bu konumlarda en
iyiyi ara" seçilidir bu şekilde bulmaz İkinci seçenek olan "Arama. Yüklenecek sürücüyü
ben seçeceğim" seçeneğini tıklatın ve ileri dedikten sonra sizin blth ismini seçip ileri
ve "son" tıklatın hayırlı olsun....
Bekir AYBAR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybay -- 22 Ocak 2006 15:16:23 >
-
evvela cd sini yüklüyorsun. yükleme bittikten sonra bluetoot cihazını usb ye tak çıkacak mesajların hepsini evet de ve restart et bu kadar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X