Şimdi Ara

BLUETOOTH SPEAKERLAR - teknosa outlet - sıcak - SONY LG JBL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
17
Favori
27.752
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben cepadan almıştım şu an kalmışmıdır bilmiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercinoyman

Pioneer esb2 lr c ve vks 322 anfi ve s 21w sub ile sistem 500e aldım

Arkadaşlar bu sistemi 500 e topladım teknosadan
    Anfi 270
    Kolon 150
    Sub 100
    Sizce pahalı mı iade edeyim mi tek amacım kaliteli sinema seyri ve uzun ömürlü kullanım
    Geçen yazıma yorum atmadınız bari buna atın :)

çok pahalı hocam beş para etmez amfiyi bana sat iade etme

güzel güzel güle güle kullanın amfi fiyatına set işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: alican1905

Tepe nautilus teknosadan jbl go turuncu renk satın aldım.Herkese tavsiye ederim. 82 tl ye çok iyi cihaz.

Hocam ev Sinemalar ne durumdaydı tepenatilusta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Söylev

quote:

Anfi 270
    Kolon 150
    Sub 100
    Sizce pahalı mı iade edeyim mi tek amacım kaliteli sinema seyri ve uzun ömürlü kullanım

Hocam sanırım siz konuya hakimsiniz. 300 liraya hazır ses sistemimi 1000w philips yoksa bu set mi daha iyi. Sinema için.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Söylev

quote:

Anfi 270
    Kolon 150
    Sub 100

Hocam sanırım siz konuya hakimsiniz. 300 liraya hazır ses sistemimi 1000w philips yoksa bu set mi daha iyi. Sinema için.

Bende hazır sistem var ama amfili sistem daha iyidir, keyiflidir. Gelişime müsaittir. Müzik içinde, sinama içinde amfili sistem daha iyidir.

• Bugün izmir mavibahçeden turuncusunu aldım. Aslında gri rengini arıyordum ama bulamadım. Ürünü aldıktan sonra başka ürünler bakmak için gezerken laptop standının oldugu bolumde 3 tane jbl go gördüm ve arasında gri renk de vardı. Üstelik çalışanlara sorduğumda gri bitti denmişti.

Tam o esnada son kalan turuncuyu aldığımdan dolayı bu ürünü isteyen ama bulamadığı için geri dönen bir elemanı (umarım burayı takip ediyordur) peşinden durdurarak gri renkli olanı verdim. Çocuk baya teşekkür etti malesef teknosa çalışanlarının çoğu hem bu indirimlerden habersiz hem de ürünlerin bırakın depoya bakmayı mağazanın içindekilerin bile nerede olduğunu bilmiyorlar.
  • eXPLoSioN26 kullanıcısına yanıt
    Ne kadara aldınız hocam?

• berkan 197 kullanıcısına yanıt
    82 tl. Turuncu ve grisinde indirim var sadece
  • Birkaç gün önce logitech x100 almıştım hoparlörü patlak çıktı iade ettim bidaha logitech almak istemedim jbl go nasıldır alınırmı?

• Bende logitech x100 aldım. Bakalım nasıl çıkacak.
  • trablus35 kullanıcısına yanıt
    jbl go ses olarak mükemmel. alınır.
  • Bluetooth kulaklık almak isteyenler için güzel alternatif, almayı düşünüyorum yorumlarınız neler :D
    http://www.gearbest.com/sports-fitness-headphones/pp_356162.html?vip=189889
  • FRISBY FS-P174BT

Jbl go

X100

Hangisi beyler frisby nin ses gucu 6 v diyerlerinin 3v

• Jbl go Turuncu rengi kalmış sadece aynı ürün gittigidiyor da varhttp://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/jbl-go-bluetooth-hoparlor-gri-229927122 burdanmı alsam

• ben yaklaşık 1 ay önce Jam Neutron Taşınabilir Bluetooth Hoparlör Mavi - HX-P120BL-EU aldım, alma sebeblerinden biri su geçirmez özelliği olması yapıştırılabiliyor olması,şekli vede sesi unutmadan fiyatıda 44 TL

BLUETOOTH SPEAKERLAR - teknosa outlet - sıcak - SONY LG JBL

http://www.hepsiburada.com/jam-neutron-tasinabilir-bluetooth-hoparlor-mavi-hx-p120bl-eu-pm-telmuljamneutronmv

Jam Neutron

Diğer kablosuz hoparlörlerin aksine, farklı tasarımı ile dikkat çeken Jam Neutron, su sıçramasına dayanıklı olması nedeniyle duşta müzik dinlemeyi sevenlerin denemek isteyebileceği en iyi kablosuz hoparlör olarak gösterilebilir.

Alt bölümü vantuzlu olan kablosuz hoparlör, cam ve fayans gibi düz zeminlere yapıştırılabiliyor ve bu özelliği ile taşıma ve kullanım kolaylığında, rakiplerinden bir adım önde yer alıyor.

10 metreye kadar Bluetooth bağlantısı ile kontrol edilebilen Jam Neutron, aynı zamanda üzerindeki butonlarla da kontrol edilebiliyor.

Sunduğu özelliklerle diğer kablosuz hoparlör modellerinin bir adım önünde yer alan Jam Neutron, 70 TL dolaylarındaki fiyatıyla da 100 TL altındaki en iyi kablosuz hoparlörler arasında gösterilmeyi hak ediyor.

Not : Alıntıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caprice -- 8 Temmuz 2016; 14:39:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Agulec40

FRISBY FS-P174BT

Jbl go

X100

Hangisi beyler frisby nin ses gucu 6 v diyerlerinin 3v

frisby den var hocam bende tam ayni model degil biraz yenilemisler galiba bu yazdiginiz kod numarali olani.Urun biraz agir ama basslari ses yuksekligi vs. en az jbl go kadar iyi.sarji da epey gidiyor.

• Jbl go, xiaomi 1200 mah ve xiaomi silindir(ledlii olan) den ses olarak daha mı iyidir acaba ? Xiaomi düşünüyordum ama jbl de güzel duruyor, ikisinide deneyen varsa eğer fikir verebilir mi ?
  • Bluetooth speaker alacaklara grundig gsb120 öneririm. Sesi baya yüksek ve son seste dahi çok berrak ses veriyor. Laptoptan cepten vs müzik dinlerken film iLerken hep bunu kullanıyorum. 120civarına almıştım.

• Lg om 4560 aldım demin. N11 çek ve maximum puan ile 433 tlye denk geldi 220 rms herşey içinde dahil portatif bir sistem sesi de çok iyi ve yüksek teknosada dinledim ben de Bluetooth bi sistem arıyordum bu ürüne yöneldim bahçede kullanım için ideal

• panora teknosadan turuncu jbl go aldım.

laptopa bağlamak için hangi kablodan almam lazım, yadımcı olabilir misiniz?

tek giriş tek çıkış yeterli sanırım
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.