Şimdi Ara

BLUETOOTH SPEAKERLAR - teknosa outlet - sıcak - SONY LG JBL (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
17
Favori
27.752
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • JBL GO Konya da rastgele Real de kapanacak olan Teknosaya girdim sitede gözükmemesine ragmen siyah renkli olanda 99tl etiket vardı .

Kırmızı olandan 6 7 tane vardı elemana sordum fiyatını ,99 tl dedi bi bakabilirmiyiz tam fiyatına dedim siyahlar 99 kırmızılar 72 tl gözüküyor (elemanda sasırdı : )

bitane kaptım hemen
    Sesi güzel evde logitech speaker vardı minikilerden, ondan daha güzel ses veriyor ve volumu baya yuksek tabletle cok uyumlu olacagını dusunuyorum bluetooth mesafesi fena değil telefon gorusmesınde bana karsı tarafın sesı bıraz kısık geldı ama mıkrofonu guzel ,ses cok anlasılır gıdıyor karsı tarafa .
  • Uzun süredir takip ettiğim bluetooth hoparlörü Konya Real'den gönderim sağlatarak 72tl ye aldım. Kapalı kutu tarafıma bugün ulaştı.

Bu mesaja eklenen görseller:

BLUETOOTH SPEAKERLAR - teknosa outlet - sıcak - SONY LG JBL BLUETOOTH SPEAKERLAR - teknosa outlet - sıcak - SONY LG JBL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ugur_hy kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl yaptınız? Bende almayı düşünüyorum ne yapmam lazım?
  • Bu JBL GO'ları €20'ya almayanı dövüyorlardı geçen yıl amsterdam da getirmiştim 5 tane
  • caprice C kullanıcısına yanıt
    hocam bu şuanda 20 tl, alınır mı dersin ? arabaya yaşıştırıp handsfree cihazı olarak kaullanma amacındayım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

hocam bu şuanda 20 tl, alınır mı dersin ? arabaya yaşıştırıp handsfree cihazı olarak kaullanma amacındayım :)

JBL GO nerde 20tl ?
  • ender E kullanıcısına yanıt
    7000 küsür sayılı mesajı olan biri böyle basit hatalar yapmamalı :)

cevap verdiğim mesajda jbl go mu var
  • quote:

7000 küsür sayılı mesajı olan biri böyle basit hatalar yapmamalı :)

cevap verdiğim mesajda jbl go mu var

mesajınızın bir ustundeki €20 mesaja cevaben yazdıgınız gibi gorunuyor... ve ayrıca bu sayfada yogunluk olarak jbl go durumu konusuluyor... ayrıyeten sızınkıde 6000 e gelmiş... bir fark kalmamış.. :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 2 Ağustos 2016; 13:17:38 >
  • Ankarada jbl go satmak isteyen memnun olmayan varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: endero

YENİ:

Philips ve Jam marka bluetooth kulaklıkların amazon fiyatları 50'şer dolar civarı. Amazon'daki yorumlar genelde olumlu. ikisi de 5 üzerinden 4.5 civarı puan almış. teknosa'da 88 ve 85 lira. Yarı fiyat gibi duruyor.

PHILIPS SHB5500BK

JAM TRANSİT BT KULAKLIK

konunun ilk hali:

tahminim hepsinden birer ikişer adet var. çizikli bile olsa yine de iyi fiyatlar. ki benim aldığım 2 jbl sadece paket hasarlıydı. ilk gören ihtiyacı varsa yapıştırsın,

20w sony ve 119 lira... NFC var ayrıca.

teknosa sony srsx3beu8 BİTMİŞ

bu f/p olarak sony'den de iyi. 20w ve 147 lira. 3'te 1 fiyat.

lg-np7550

bu da sıcak, 58 lira. kalem pilli.

philips-bt3000w12 DİĞERLERİ SERİ SONU BU OUTLET, BENİMKİ BOL ÇİZİKLİ GELDİ, ALMAYIN!

jbl clip 3'te 1 fiyat fiyat 88 lira.

jbl-clip

bu logitech'i bilmiyorum, sitede incelemesi var, fiyat medimarkt'ta 155 burada 52 lira

logitech-x100
    dh inceleme: Logitech-X100-Test-Masamizda

tam liste:

tasinabilir-hoparlor

listede 20 liralık JAM HANGTIME var, sadece ses versin konuşma yaptırsın diyorsanız iş görür ama müzik performansı kötü. son seste çatlıyor. ama malzeme kalitesi ve çekimi iyi.

son olarak; tam listeyi favorilere ekleyin. aşağıdaki jbl bazen 60 liraya düşüyor. ses seviyesi ve kalitesi çok iyi:

jbl-go

PHILIPS İÇİN NOT:

ürün geldi; ezik, vuruk, düşme veya kırılma yok ama kozmetik facia. tükenmez kalem çiziği bile var. ben yine de iade etmeyecektim ama ses çok az çıkıyor. max 50db. halbuki o boyut ve ağırlığa ortalığı inletmesi, 100 db'i bulması gerek. hem yeni alkalin pillerle hem de kendi içinde gelen kabloyla direkt elektrikten denedim. sonuç değişmedi. tahminim uzun süre teşhirde kullanılmış. outlet kategorisi arkadaşların da dediği gibi riskli.

JBL GO - JBL CLIP - LG NP7550

benim amatör testime göre go'da ses clip'e göre açık şekilde daha temiz. mid sesler clip'te kayboluyor. clip'te baslar go'ya göre daha zayıf, ses daha boğuk. ikisinde de çekim mesafesi, max ses farkı yok. clip de go gibi son seste çatlama yapmıyor.
    lg np7550 ise ses olarak go'dan hissedilir derecede iyi. ancak 2 katı fiyat farkına değecek kadar fark yok. ayrıca go ve clip'in çekim mesafesi lg'den 2 metre kadar daha fazla. lg boşalmış pille geldi. bir bug mıdır bilmiyorum; 6 saat şarj sonunda kırmızı ışık hala sönmediği gibi cihaz ısınmıştı.

hocam bu philipsin bt kulaklığını masaüstü pcde kullanabilmek için adaptör tarzı bişey mi almamız gerekiyor

konu başlığı BLUETOOTH SPEAKERLAR - teknosa outlet - sıcak - SONY LG JBL. yani marka bağımsız bir konu. En çok jbl konuşulması başka markalar hakkında soru sorulamaz anlamına gelmiyor bildiğim kadarı ile :)

espirili cevap vermeye çalıştım ama görülüyor ki espiri yerine ulaşmamış ki sen de anlamsız bir laf sokma çabasına girmişsin.

bir üstündekine cevap vermek istedem ondan alıntı yapardım he forumu kullanma konusunda sorunlar varsa benim mesajımda **cevap verilen / alıntı yapılan mesajı gör diye bir bölüm var, ona basarsan neye cevap verdiğimi de görebilirsin.

** Ek : tam olarak şu şekilde yazıyormuş. xxxx kullanıcısının, bahsedilen mesajını gör.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 2 Ağustos 2016; 19:08:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iKD44
    hocam bu philipsin bt kulaklığını masaüstü pcde kullanabilmek için adaptör tarzı bişey mi almamız gerekiyor

doğrudur. bluetooth adaptöre ihtiyacın var:

bluetooth-dongle
  • quote:

konu başlığı BLUETOOTH SPEAKERLAR - teknosa outlet - sıcak - SONY LG JBL. yani marka bağımsız bir konu. En çok jbl konuşulması başka markalar hakkında soru sorulamaz anlamına gelmiyor bildiğim kadarı ile :)

espirili cevap vermeye çalıştım ama görülüyor ki espiri yerine ulaşmamış ki sen de anlamsız bir laf sokma çabasına girmişsin.

bir üstündekine cevap vermek istedem ondan alıntı yapardım he forumu kullanma konusunda sorunlar varsa benim mesajımda **cevap verilen / alıntı yapılan mesajı gör diye bir bölüm var, ona basarsan neye cevap verdiğimi de görebilirsin.

** Ek : tam olarak şu şekilde yazıyormuş. xxxx kullanıcısının, bahsedilen mesajını gör.

Bende espirili olarak cevaplamıştım ama ,bu seferde sen anlamsız bir cevap vermişsin. Neyse uzatmanın anlamı yok . Kolay gele

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

ya brak espiriymiş :) konu jbl miş te sanki başka marka sormak yasakmış edebiyatı yapmışsın çıkıp bi de mesaj saysıına laf etmişsin :) bu mu espiri ?
  • Yaw senın dedıklerını tekrarladım . İnan uzatmayalım . Boş laf kalabalığı yapıyoruz . :))

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Logitech x100 aldım. Gerçekten o kadarcık şeyden çıkan ses inanılmaz benim için. Bu arada 52tl ye aldım ben.
  • Yok mu indirimli Jbl go önerecek link verecek müslüman evladı?

• Baslı en f/p speaker hangisi

• quote:

Orijinalden alıntı: samsunum55

Logitech x100 aldım. Gerçekten o kadarcık şeyden çıkan ses inanılmaz benim için. Bu arada 52tl ye aldım ben.

52'ye nerden aldınız hocam
  • İnternet üzerinden kırmızı rengi o paraya veriliyordu bir aralar.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.