Şimdi Ara

Bluetooth ürünleri ile bağlantı sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • reeder a8is tabletime bluetooth mouse aldım. kullanımı sıkıntı çıkarıyor, genelde atlayarak sanki tablet donuyormuş gibi çalışıyor. aynı mouse laptop ve telefonda sıkıntısız çalışıyor.
    tableti araba teybime bağladığımdada şarkılarda atlama yapıyordu ara ara.

ya reeder hometech gibi diğer piyasa ürünleri çok kalitesiz bluetooth ürünleri kullanıyor yada ben windows 8.1 de bir sıkıntı çekiyorum. (güç ölümünden bluetooth güç tasarrufu kaldırıldı)

benim gibi sıkıntı yaşayan veya bunu çözen var mı?

• burda da benzer bir sorun var en alta bi bakın isterseniz
    http://www.eightforums.com/tablet-touch/25594-bluetooth-keyboard-problem-asus-vivotab.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandeniz -- 17 Haziran 2015; 11:13:27 >
  • ozandeniz O kullanıcısına yanıt
    keşke anlayabilseydim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

keşke anlayabilseydim

aygıt yöneticisi => ağ bağdaştırıcıları=>network adaptöre çift tıkla=> gelişmiş sekmesi
    buradaki bluetooth ile ilgili ayarlara bakmalısın burayla ilgili olabilir.
  • MetalWave kullanıcısına yanıt
    Aynı ürüne sahibim,wifi kapatarak denerseniz sorun çözülecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • falovmi kullanıcısına yanıt
    ozaman internet olmayacak :)

sorunu çözdüm
    1. realtek wifi güncllemesini eski sürüme çektim
    2. si internetten bulduğum güncellemeyi yükledim.
    Ben 3g ile kullandığım için sorun olmuyodu :) o zaman bende bahsi geçen güncellemeyi yükleyeyim,teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: falovmi

Ben 3g ile kullandığım için sorun olmuyodu :) o zaman bende bahsi geçen güncellemeyi yükleyeyim,teşekkürler.

3g performansı nasıl hangi operatör ün hangi tarifesini kullanıyorsun.
    tableti alalı 1 ay oldu vodafone arkadaşını getir kampanyası ile gelen 3 gb ve kendi 2 gb mi kullanıyodum şehirdışındaydım. çekim kalitesi gayet iyi hiçbir ayar yapmadan sadece pin kodunu girip bağlanıyosun hotspot olması da büyük artı :) şimdi wifi ile takılmaya başladım sizinle aynı sorunu yaşadım leitz hoparlöre bağlıyorum.Bu arada dediğiniz güncellemeyi bulamadım link verebilirmisiniz? biraz uzun oldu kusura bakmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: falovmi

tableti alalı 1 ay oldu vodafone arkadaşını getir kampanyası ile gelen 3 gb ve kendi 2 gb mi kullanıyodum şehirdışındaydım. çekim kalitesi gayet iyi hiçbir ayar yapmadan sadece pin kodunu girip bağlanıyosun hotspot olması da büyük artı :) şimdi wifi ile takılmaya başladım sizinle aynı sorunu yaşadım leitz hoparlöre bağlıyorum.Bu arada dediğiniz güncellemeyi bulamadım link verebilirmisiniz? biraz uzun oldu kusura bakmayın.

Önemli değil. Dışardayım hangi linkten indirdim hatırlamıyorum ama upload ederim setup ını.
    İstersen aygıt yöneticisinden realtek wireless i bul oradan önceki sürüme dön yap düzeliyor yine. Sanırım windows güncellemesinden gelen surum bozuyor ben onu kurmuyorum

Düzeldi sağolasın.

• quote:

ozaman internet olmayacak :)

sorunu çözdüm
    1. realtek wifi güncllemesini eski sürüme çektim
    2. si internetten bulduğum güncellemeyi yükledim.

Dostum bende aynı sorunu bluetooth mouse ile yaşıyorum. Realtekin eski surumunede döndüm duzelmedi. İkinci maddedeki hangi programi indirdiniz?

• bir türlü fırsatım olmadı. aygıt yöneticisinden bluetooth radyoyu açıp ensonda ayarlarda güç tasarrufu ile ilgili tik var onu kaldırmayı denermisin.
  • quote:

bir türlü fırsatım olmadı. aygıt yöneticisinden bluetooth radyoyu açıp ensonda ayarlarda güç tasarrufu ile ilgili tik var onu kaldırmayı denermisin.

Onuda yapinca tabletin islemcisi windows 8.1 e yetmiyor ve kasmadan dolayi yine takiliyor malesef

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.