Şimdi Ara

Wireless adaptör ile 2 ağa aynı anda bağlanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yani laptopun dahili wireless var birde usb adaptör alacağım 2 sini aynı anda farklı 2 ağa ve aynı ağa bağlama imkanım var mı ? Tabiki 2sindende internet alacağım aynı anda

• connectify dispatch programını yükle wifi adaptör ve dahili wifisiyle aynı anda iki ağa bağlanabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır bağlanamazsın bunun için laptobunda 2 adet internet kartı olması gerekiyor. Yada usb den takılan internet kartları var onları araştırabilirsin. Yani iki anten takmak birşeyi değiştirmez.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saasc -- 10 Şubat 2016; 17:50:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saasc

Kesin mi ona gore alacagim ?
    @Toma Hawk

Zaten onu diyorum linkteki urun
    http://www.hepsiburada.com/dark-150-mbps-nano-wps-soft-ap-802-11n-kablosuz-ag-adaptoru-dk-nt-wdn150nano-p-BD500750
    @emre1551

Kesinlikle giremezsin. O ürünler sadece wifi adaptarü olmayanlar veya sinyal güçlendirmek için kullananlar. Ben sadece bir yerde görmüştüm usb ethernet kartı var mı yokmu bilmiyorum olsa bile türkiyede var mı orasını tam bilemiyorum araştırman lazım ama bence pahalıdır yani. Öyle senin dediğin gibi olsa benim bilgisayar 10-15 tane wifi ağı görüyor ve hepsine bağlansam daha neydi :) yani anlıcan bu ağları her birini işleyecek kart lazım dostum.

• Mümkün değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.