Bildirim
Wireless adaptör ile 2 ağa aynı anda bağlanma
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
connectify dispatch programını yükle wifi adaptör ve dahili wifisiyle aynı anda iki ağa bağlanabilirsin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır bağlanamazsın bunun için laptobunda 2 adet internet kartı olması gerekiyor. Yada usb den takılan internet kartları var onları araştırabilirsin. Yani iki anten takmak birşeyi değiştirmez.
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saasc -- 10 Şubat 2016; 17:50:29 >
quote:
Orijinalden alıntı: saasc
Kesin mi ona gore alacagim ?
@Toma Hawk
Zaten onu diyorum linkteki urun
http://www.hepsiburada.com/dark-150-mbps-nano-wps-soft-ap-802-11n-kablosuz-ag-adaptoru-dk-nt-wdn150nano-p-BD500750
@emre1551
Kesinlikle giremezsin. O ürünler sadece wifi adaptarü olmayanlar veya sinyal güçlendirmek için kullananlar. Ben sadece bir yerde görmüştüm usb ethernet kartı var mı yokmu bilmiyorum olsa bile türkiyede var mı orasını tam bilemiyorum araştırman lazım ama bence pahalıdır yani. Öyle senin dediğin gibi olsa benim bilgisayar 10-15 tane wifi ağı görüyor ve hepsine bağlansam daha neydi :) yani anlıcan bu ağları her birini işleyecek kart lazım dostum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Mümkün değil.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X