Şimdi Ara

[[[ BLUETOOTH ÜZERİNDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET ]]] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.090
Cevap
1
Favori
107.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • senin bluetooth cihazda bi sorun var o zaman. benim 30 metre kapsama alani var

nokialar içinde oluyo. google a yazınca cok rahat bulabilirsiniz. ben görmüstüm.
  • arkadaslar birkac screen shot koymak istiyom programla ilgili. ama elimde java tabanli bi screen shot programı yok. elinde olan veya adını bilen varsa lütfen yazsın. Tesekkürler
  • Port Name: (infrared device or COM... for bluetooth or cable)
    Maximum Baud Rate: 921600
    bu kısım çıkmıyor sadece com 1 com2 var
  • dosya ininene kadar telefondaki ayarlari yapayim dedim.. Bi süre sonra bi baktım bluetooth la dosya yollayamiyorum baskalarina gelen dosyayi aliyorum ama dosya yollayamiyorum.. Biri bi yardim edebilirmi acabaa

• ya şu 2. indireceğimiz şeyi kendin upload etsene bi türlü indiremedim ltf acil yardım et herşeyi yaptım bi bu kaldı bekliyorum
  • ilk verdigin link e ulasamıyorum. bunu yaptıktan sonra bu ozelligi benden baska biri girip kullanabilir mi? yanı sadece benim kullanmam icin sifre falan koymak gerekir mi? nasıl koyarız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzunince -- 6 Ekim 2007; 22:19:36 >
  • tmm ilk verdigin linke ulastım ama orda Windows Offline Installation, Multi-language yazan 2 secenek var 2'sini de indirecek miyiz?
  • s60 model telefonlarda bu işlem 7mb lık bir programla hallediliyor.
    Bizde şans olsa zaten 70mb lık program karşımıza çıkmazdı.
    Birde bu işin sonunda hüsrana uğramak var öf ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzunince

tmm ilk verdigin linke ulastım ama orda Windows Offline Installation, Multi-language yazan 2 secenek var 2'sini de indirecek miyiz?

kusura bakmayin yeni geldim eve. o 2 secenekten yüksek mb li olanini indirmelisiniz.
    haklısın erselyilgin kardes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 7 Ekim 2007; 0:05:07 >
  • bunlarda S700i ekranındandan cekmis oldugum amatör resimler
    kusura bakmayın java tabanlı screen shot programı bulamadagım için böyle yapmak zorunda kaldim

[[[ BLUETOOTH ÜZERİNDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET ]]]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 5 Ağustos 2008; 21:25:03 >

• error:3.0.10:80/ yazıyo olmadı
  • yha dostum olmasi lazim. telefonami baglanamadin yoksa telefona baglandigin halde opera da mi sorun cıktı?
  • baglandım connection proxy de telefonun resmi cıktı w810 COM4 le baglandı yazıyo device explorer dan opera mini yi calıstırınca telefonda opera mini calıstı orda karsıma ilk cıkan yazıya "ag baglantınızı denemek icin joystick'e basın veya gezinme tusunu ortalayın" tıkladım uygulamanın internet'e bilgi gondermesine izin ver secenegini evet dedim ama calısan bir ag baglantınız yok daha fazla bilgi icin opera mini nin adresini ziyeret edin fln dio en sonunda da error:3.0.10:80/ yazıyo
  • alla alla
  • ne yapacaz?? umarım bir fikrin vardır
  • şimdilik yok ama düsünüyorum kardes
  • opera mini 3.1 i indirdim ama o da fayda etmedi
  • internette error:3.0.10:80/ ile ilgili 1tane bile turkce site yok ingilizce almanca rusca vs. yarım yamalak ingilizcemle bir şeyler anlamaya calıstım ama faydasız farklı COM ları deneyin diyolar ama olmadı zaten olmayacagı da yazıyomus daha ilerleyen sayfalarda neyse sonuc olarak bi cozum bulamadım yabancı dili iyi olup bu konuyla ilgili yardım edecek arkadaslar arıyorm simdiden tesekkurler ama yok ben zaten bu işin cozumunu biliyorum diyosanız o daha da iyi olur
  • program süpermiş ama 75 mb kota katili hemde seri katil
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.