Şimdi Ara

[[[ BLUETOOTH ÜZERİNDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET ]]] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.090
Cevap
1
Favori
107.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: pohuman

quote:

Orjinalden alıntı: aLli_28

telefonun wireles'ının olması gerekiyor değil mi?

Hayır ne wireless'i. Bluetooth olması yeterli. Sadece profil ismini wireless yapıyorsun..

iyi o zaman deniyorum w810i'de
  • Orjinalden alıntı: taken21

Menü-> Ayarlar-> Bağlantı->İnternet Ayarları->İnternet Profilleri
    Şimdi "Yeni Profil" oluştur.
    Adı: Wireless
    Kullanılan hesap: (Önceden oluşturduğun "wireless" adlı data hesabını seç.)
    Internet modu: http
    PROXY Kulllan: evet
    PROXY-Adresi: 192.168.XYZ.UVW. (Bilgisayarınızın IP-Adresi.)
    Port numarası: 8080
    Kullanıcı Adı: boş
    Şifre: boş

Sonra bu profili kaydedin.

w810i de Wireless e girdikten sonra internetmodu, proxy kullanım, proxy adresi... seçenekleri yok

güvenlik, çerezler, şifreleri temizle, önbelleği temizle, imei gönder seçenekleri var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLli_28 -- 7 Ekim 2007; 19:36:46 >
  • Proxy Adresi yerine bilgisayarın IP adresini yazıyorsunuz. Mesla benim IP adresim 192.168.1.2 IP adresini öğrenmek için sağ alttaki internet simgesine(yerel ağ bağlantısı) sağ tıklayın, oradan ''durum'''a tıklayın, oradan ''destek'' ve ip adresi yazan yerde ne yazıyorsa proxy adresine onu yazın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: pohuman

quote:

Orjinalden alıntı: COrleone[TUR]

ben dün kontör gidiyor deidğimde profili wirelesse almayı unutmusum dedim zaten yahu adsl den çekiyoruz genede yavaş diye

Peki sonra ayarı wireless'e aldığında bağlanabildinmi?

Yok daha bağlanamadım yukarıda verilen hatayla bende karşılaştım
  • Ben herşeyi yaptım. Bi türlü bağlanamadım. Bilgisayarı baştan başlatım ve oldu... Sende bi baştan başlat..
  • w810 u olan bir yapabildiyse pm den bana ulaşsın.

Telefonu bilgisayara bağlayamıyorum bluetooth ile. Nasıl olacak. Bletoth ı takıyorum bilgisayara sonra açıyorum telden bluetooth u o kadar. connect diyorum" not connect " yazıyor.
  • yaptım ama 2. dosya inmio
  • iyi güzel baglanabilen arkadaslar oldu sevindim bazen bendede baglanmiyo. telefonu kapatip aciyom düzeliyo
  • Ceptemsn'de internete bağlanmıyor ve download'da yapılmıyor. Sadece sitelere girilebiliyor.. Bedava bu kadar olur zaten...
    Bilgisayardan başlattığınız uygulamayı telefondan kapatıp tekrar girerseniz olmuyor. Ama uygulamayı küçültüp başka bir uygulama açınca ikiside çalışıyor. Hatta 10 tane uygulama aç, hepsini küçült yine çalışır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pohuman -- 8 Ekim 2007; 0:41:14 >
  • opera nin yeni versiyonlarinda muhtemelen download edebilme özelliği olacaktir.

agile messenger ile msn e baglanma için aşagıdaki linkteki formu doldurup ve programı indirip msn girilebiliyo.

http://mis.j2me.am-im.net:8080/BetaProgram/RegisterUser

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 8 Ekim 2007; 10:19:56 >
  • Slm benim telefonumda BLUETOOTH var ama pc de BLUETOOTH yok yine de olur mu??Ayrıca telefonum NOKIA 3230 onun ayarları nasıl olacak?Yardımcı olur musun?
  • bilader nokia telefonlar için ayri programlar var. bu topicteki programlar nokialar ile uyum göstermezler. google dan cok rahat bulabilirsin nokia için olanlari. ama bluetooth un yoksa pc de, kablo ile baglanmak zorundasin. ama o da cok rahat olmaz.
  • Agile Messenger usename/pasword hatası veriyor.. 3 kere üye oldum. 3'ünde username/password dedi..
  • ya kusura bakmayın da, daha once bu konuyla ilgili ozturkmutlu isim uye tarafından verilmiş çok basit bi yöntem var yukarda anlatıldığı gibi program indirme ayarlama filan o kadar ıvır zıvırla uğraşmanıza gerek te yok. çok BASİT. önceki topicten aynen kopyalıyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: ozturkmutlu

BLUETOOTH İLE İNTERNET

SELAM ARKADAŞLAR BİR KÇ GÜNDÜR KULLANDIĞIM BLUETOOTH İLE ADSL İNTERNETİ SİZEDE ANLATAYIM
    KULLANDIĞIM BLUETOOTH YAZILIMI BLUESOLEIL versiyon 2.1

yazılımı kurduktan sonra ekranın sağ alt köşesine yerleşen bluetooth simgesini çift tıklıyoruz üst tarafata sıralı menülerden my services i tıklıyoruz açılan menüden properties i tıklıyoruz açınlan menüde personel area networking e geliyoruz access lan network u işaretleyip ethernet i seçiyoruz daha sonra cihaz eşleştirmesi yapıyor ve ardından ağ bağlantılarımı sağ tıklayıp özellikler diyoruz oluşan bluetooth bağlantısında internet seçeneklerinde ip nin otomatik olmasını sağlıyoruz ardından p990 nımıza geri geliyor
    ve internet hesaplarından yeni diyoruz gelen menüden blutooth yerel bağlantı pan ı seçiyor hesap adına istediğimiz ismi veriyoruz cihazlarda ise bilgisayarımızı bulup kaydet diyoruz ardından tekrar internet hesaplarından yeni bluetooth internet pan diyip aynı işlemi bunda da yapıyoruz gruplarda da önceliği bunlara veriyoruz aksi taktirde diğer alternatiflerden bağlanır ardından bir internet tarayıcısını çalıştırıyoruz p990 dan ve bluetooth ile bağlantısına izin ver diyoruz bu arada bilgisayar ekranın sağ alt köşesinde personel area networka bağlanıldı diyor ve mavi simge yeşile sönüyor artık internetteyiz interneti kullanan bütün programlarda bu yol ile internet bağlantısı sağlayabiliriz

------------------------ARKADAŞLAR BU BİR DEVRİM-----------------------------

ozturkmutlu arkadaşın dediğini yaptım aynen. ve bingo. bluetooth ile internete girdim.mükemmel hissettim.
    teli aldığımdan beri hep bunu araştırdım.elle tutulur bi sonuca ulaşamadım.

ozturkmutlu en PRATİK en BASİT yöntemi anlatmış eline sağlık ÇOK teşekkürler . herkes denesin cepten bedava internet keyfinin tadına varsın. sorunsuz çalışan bir yöntem.

İLGİLİ BLUSOLEİL PROGRAMINI BURDAN İNDİRİN
    http://www.bluesoleil.com/download/download.asp?resoure=bluesoleil_edr_en
    kullanmak için dongel iniz olması gerekir 10 dolar filan.
    kapsama alanı cihaz özelliğine göre 10 metre ile 100 metre arası var.
    bu yöntemi denedim günlerdir P990i telefonumla bedava bluetooth ADSL internete giriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmir -- 8 Ekim 2007; 13:24:44 >

• arkadaşlar bluetooth ile W810i a dosya gönderemiyorum tarattıgımda ikiside birbiriini buluyor ama çalışmıyor arkadaşlarımla dosya alıp verebiliyorum bluetooth cihazımda saglam K700 de uzaktan kumandası dahil canavar gibi çalışıyodu verdiginiz programa irda üzerinden bağlanıyorum ama my phone explorer de de aynı sorun var

acaba telefonun baglantı yada senkronizasyon ayarlarında mı sorun var çözemedim gitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: esmir

ya kusura bakmayın da, daha once bu konuyla ilgili ozturkmutlu isim uye tarafından verilmiş çok basit bi yöntem var yukarda anlatıldığı gibi program indirme ayarlama filan o kadar ıvır zıvırla uğraşmanıza gerek te yok. çok BASİT. önceki topicten aynen kopyalıyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: ozturkmutlu

BLUETOOTH İLE İNTERNET

SELAM ARKADAŞLAR BİR KÇ GÜNDÜR KULLANDIĞIM BLUETOOTH İLE ADSL İNTERNETİ SİZEDE ANLATAYIM
    KULLANDIĞIM BLUETOOTH YAZILIMI BLUESOLEIL versiyon 2.1

yazılımı kurduktan sonra ekranın sağ alt köşesine yerleşen bluetooth simgesini çift tıklıyoruz üst tarafata sıralı menülerden my services i tıklıyoruz açılan menüden properties i tıklıyoruz açınlan menüde personel area networking e geliyoruz access lan network u işaretleyip ethernet i seçiyoruz daha sonra cihaz eşleştirmesi yapıyor ve ardından ağ bağlantılarımı sağ tıklayıp özellikler diyoruz oluşan bluetooth bağlantısında internet seçeneklerinde ip nin otomatik olmasını sağlıyoruz ardından p990 nımıza geri geliyor
    ve internet hesaplarından yeni diyoruz gelen menüden blutooth yerel bağlantı pan ı seçiyor hesap adına istediğimiz ismi veriyoruz cihazlarda ise bilgisayarımızı bulup kaydet diyoruz ardından tekrar internet hesaplarından yeni bluetooth internet pan diyip aynı işlemi bunda da yapıyoruz gruplarda da önceliği bunlara veriyoruz aksi taktirde diğer alternatiflerden bağlanır ardından bir internet tarayıcısını çalıştırıyoruz p990 dan ve bluetooth ile bağlantısına izin ver diyoruz bu arada bilgisayar ekranın sağ alt köşesinde personel area networka bağlanıldı diyor ve mavi simge yeşile sönüyor artık internetteyiz interneti kullanan bütün programlarda bu yol ile internet bağlantısı sağlayabiliriz

------------------------ARKADAŞLAR BU BİR DEVRİM-----------------------------

ozturkmutlu arkadaşın dediğini yaptım aynen. ve bingo. bluetooth ile internete girdim.mükemmel hissettim.
    teli aldığımdan beri hep bunu araştırdım.elle tutulur bi sonuca ulaşamadım.

ozturkmutlu en PRATİK en BASİT yöntemi anlatmış eline sağlık ÇOK teşekkürler . herkes denesin cepten bedava internet keyfinin tadına varsın. sorunsuz çalışan bir yöntem.

İLGİLİ BLUSOLEİL PROGRAMINI BURDAN İNDİRİN
    http://www.bluesoleil.com/download/download.asp?resoure=bluesoleil_edr_en
    kullanmak için dongel iniz olması gerekir 10 dolar filan.
    kapsama alanı cihaz özelliğine göre 10 metre ile 100 metre arası var.
    bu yöntemi denedim günlerdir P990i telefonumla bedava bluetooth ADSL internete giriyorum.

access lan network seçeneği aktif olmuyor telefon w810i.

• arkadaslar opera mini 4 beta versiyonu cıkmıs. 3.1 versiyonu ile cok fark var arasinda. mesela sayfanin tamamini görmek mümkün fare imleci download edebilme özelliği ..... ve birsürü özellik eklenmis. ama bir türlü indiremedim. merak edenler için simülatörünüde koymuslar. bakın isterseniz. ve lütfen biri indirsin ben indiremedim
  • Az önce indirdim. mini.opera.com/beta telefondan buraya gir..
  • bilader benim tel gprs den baglanmiyo telefondan upload etme sansın varmi programi veya benim pc den wap adresinden indirme sansim?

my phone explorer da teldeki java uygulamasini pc ye upload etme secenegi var mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 8 Ekim 2007; 14:40:11 >
  • kendi bilgisayarımdan internet explorer ile mini.opera.com/beta sayfasına giriyorum bana anında 1 kb lik bisey cıkıyo karsima indirmem için. indiriyom hiç bi işe yaramiyo. nasil iş anlamadim. neden adam gibi download linki vermezlerki
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.