Şimdi Ara

[[[ BLUETOOTH ÜZERİNDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET ]]] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.090
Cevap
1
Favori
107.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: uzunince

error:3.0.10:80/ yazıyo olmadı

bendede böyle bi hata "error:3.0.10:80" hacılar nası yapcaz bunu yav
    herşey oldu çalıştı bağlandı tele operada açılıyor fakat bi siteye ulaşmak istediğimde biraz bekliyor ve hata veriyor

bi yardım edin
  • bide bilgisarın ip si derken internet ip miz mi yani ben direkwww.whatismyip.com dan baktığım ip yi yazdım acaba ondan mı olmuyo??
  • quote:

Orjinalden alıntı: nayloon

bide bilgisarın ip si derken internet ip miz mi yani ben direkwww.whatismyip.com dan baktığım ip yi yazdım acaba ondan mı olmuyo??

Ordaki ip değil.
    Sağ alt köşede, saatin olduğu yerde ''Yerel ağ bağlantısı'' simgesi var, onu aç. ''Destek''e tıkla. Orada ''IP adresi'' yazan neyse onu yazacaksın proxy'e..
  • orda destek die bişey yokki

şuan usb modem kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G-dOG -- 9 Ekim 2007; 0:55:02 >
  • Arkadaşlar W700i ile kablo yoluyla bağlanabildim.yarın bluetooth ile deneyeceğim proğramların çalışabilmesi için telefon hafızasına yüklemeniz gerekiyor hafıza kartında yüklü iken programları açmıyor. taken21 arkadaşımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.Beni cep bilgisayarı almaktan kurtardı.Şu mübarek gecede Allah tüm dualarını kabul etsin bana cok yardımcı oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: titocx

quote:

Orjinalden alıntı: esmir

ya kusura bakmayın da, daha once bu konuyla ilgili ozturkmutlu isim uye tarafından verilmiş çok basit bi yöntem var yukarda anlatıldığı gibi program indirme ayarlama filan o kadar ıvır zıvırla uğraşmanıza gerek te yok. çok BASİT. önceki topicten aynen kopyalıyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: ozturkmutlu

BLUETOOTH İLE İNTERNET

SELAM ARKADAŞLAR BİR KÇ GÜNDÜR KULLANDIĞIM BLUETOOTH İLE ADSL İNTERNETİ SİZEDE ANLATAYIM
    KULLANDIĞIM BLUETOOTH YAZILIMI BLUESOLEIL versiyon 2.1

yazılımı kurduktan sonra ekranın sağ alt köşesine yerleşen bluetooth simgesini çift tıklıyoruz üst tarafata sıralı menülerden my services i tıklıyoruz açılan menüden properties i tıklıyoruz açınlan menüde personel area networking e geliyoruz access lan network u işaretleyip ethernet i seçiyoruz daha sonra cihaz eşleştirmesi yapıyor ve ardından ağ bağlantılarımı sağ tıklayıp özellikler diyoruz oluşan bluetooth bağlantısında internet seçeneklerinde ip nin otomatik olmasını sağlıyoruz ardından p990 nımıza geri geliyor
    ve internet hesaplarından yeni diyoruz gelen menüden blutooth yerel bağlantı pan ı seçiyor hesap adına istediğimiz ismi veriyoruz cihazlarda ise bilgisayarımızı bulup kaydet diyoruz ardından tekrar internet hesaplarından yeni bluetooth internet pan diyip aynı işlemi bunda da yapıyoruz gruplarda da önceliği bunlara veriyoruz aksi taktirde diğer alternatiflerden bağlanır ardından bir internet tarayıcısını çalıştırıyoruz p990 dan ve bluetooth ile bağlantısına izin ver diyoruz bu arada bilgisayar ekranın sağ alt köşesinde personel area networka bağlanıldı diyor ve mavi simge yeşile sönüyor artık internetteyiz interneti kullanan bütün programlarda bu yol ile internet bağlantısı sağlayabiliriz

------------------------ARKADAŞLAR BU BİR DEVRİM-----------------------------

ozturkmutlu arkadaşın dediğini yaptım aynen. ve bingo. bluetooth ile internete girdim.mükemmel hissettim.
    teli aldığımdan beri hep bunu araştırdım.elle tutulur bi sonuca ulaşamadım.

ozturkmutlu en PRATİK en BASİT yöntemi anlatmış eline sağlık ÇOK teşekkürler . herkes denesin cepten bedava internet keyfinin tadına varsın. sorunsuz çalışan bir yöntem.

İLGİLİ BLUSOLEİL PROGRAMINI BURDAN İNDİRİN
    [link]http://www.bluesoleil.com/download/download.asp?resoure=bluesoleil_edr_en[/link]
    kullanmak için dongel iniz olması gerekir 10 dolar filan.
    kapsama alanı cihaz özelliğine göre 10 metre ile 100 metre arası var.
    bu yöntemi denedim günlerdir P990i telefonumla bedava bluetooth ADSL internete giriyorum.

access lan network seçeneği aktif olmuyor telefon w810i.

DOSTUM acces lan betworkun aktif olmaması telefonun Modelinden DEĞİL, sendeki buluesoleil yazılımından
    kaynaklanır. Ben ilk mesajımda Bluesoleil 2.3 VERSİYONUN linkini verdim boşunamı VERDİM. onu indir kur ozaman
    göreceksinki accesl lan network seçeneği aktif olacak ve SEN ARTIK BLUETOOTH İLE İNTERNETE GİRMENİN
    NE KADAR KEYİFLİ OLDUĞUNU GÖRECEKSİN BENİM GİBİ. LİNKİ KOYULAŞTIRDIM YUKARDAKİ ALINTI DA

-----BLUETOOTH İLE İNTERNETE GİRMENİN EN KESİN VE BASİT YOLU BUDUR----İLAN EDİYORUM-----

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmir -- 9 Ekim 2007; 10:56:17 >

• BU arada opera mini hakkında bilgi veren arkadaşa tşkler, blutottan internete bağlanıp indirdim.

Ancak opera nete bağlanmıyo, telefondan (p990i) operanın yüklü sürümü internete kolayca bağlanırken opera mini beta java.io.IOExeption.simbianOS error=6562 filan diye bbi hata verdi
    bi fikri olan varmı

---ayarlarına bi girip baktım network bölümünde http yi seçtim programı kapatıp açtım düzeldi çalışıyor

çok güzel bi program tavsiye ediyorum. telefonumdaki önceki tarayıcı ile cache sorunu yaşarken,
    opera mini ile her türlü siteye rahatça girebildim donanim haber dahil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmir -- 9 Ekim 2007; 11:21:53 >
  • ne sağ altta bağlantı simgesi var nede bağlantı özelliklerinde desktek diye bişey var
    OPERA mini yi başlatıyorum bi site ismi yazıp girdiğimde iki saat uğraşıyo sonra geçerli bir ağ bağlantısı yok diyor
  • olmuo ya şunu en baştan anlatın beyler herkes faydalansın
  • Abi bu kadar zahmet çekip yan odadaki wireless modeme baglanmanın neresi eğlenceli onu anlamiyorum, evdeysem zaten pc'imi kullanırım niye kasayım ki küçücük ekrandan :D
  • kusura bakmayin bu ara pek giremedim nete. topic karısmıs iyice tesekkür eden arkadaslardan rica ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nayloon

ne sağ altta bağlantı simgesi var nede bağlantı özelliklerinde desktek diye bişey var
    OPERA mini yi başlatıyorum bi site ismi yazıp girdiğimde iki saat uğraşıyo sonra geçerli bir ağ bağlantısı yok diyor

senin bağlantı ayarlarında bi sorun vardır

opera mini şahane program ve çok hızlı
  • taken21 senin telefonun modeli nedir? Şunun için soruyorum; bende w810i var ve senin ilk mesajda verdiğin ayarlar şekil olarak bende yok. w810i de yapıp çalıştıran varsa ayarları birebir verebilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: asiboldon

taken21 senin telefonun modeli nedir? Şunun için soruyorum; bende w810i var ve senin ilk mesajda verdiğin ayarlar şekil olarak bende yok. w810i de yapıp çalıştıran varsa ayarları birebir verebilir mi?

Arkadaşım ben w700i de çalıştırdım. w810i de hayli hayli çalışır.biraz uğraş yaparsın.opera proğramı telefonun hafızasında yüklü olması gerek.ayarlar gayet açık.
  • bende S700i ve K750i var. verdigim ayarlar aslinda tam olarak S700i gibi eski teller için. K750i de menü daha farklı. ama ondada kurdum ben bu sistemi orda proxy adresi yazan yere benwww.google.com yazdim biliyorum cok sacma. oraya sayısal degerler girilmesi lazim ama oldu.
    bu arada opera 4 kullanan arkadaslar settings e girin en altta protocol var. protocolun yanındaki "socket" secenegini "http" yapin. çünkü bende socket secili olunca 2 sayfa aciyom gerisi acilmiyodu. belki sizdede aynı sorun olur.

• bende siz konu ile ilgili link vereyim az biraz ingilizce ile yapabilirsiniz sanirim ama orada gerekn programlar ve BT aleti icin bazi dosyalar var...hem resimli
    ilk once modelinizi kontrol edin gerisi resim ericsson ve s60 v1 v2 gibi telefonalr destekliyor deneme sansim olmadi..
    bende n80 var size kolay gelsin

http://web.singnet.com.sg/~kinston/Bluetooth%20Internet.htm
  • ya modemin illa wireless mi olması lazım..?
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratcen

ya modemin illa wireless mi olması lazım..?

Bu konunun wireless ile hiçbir alakası yok. Bilgisayarında bluetooth varsa tamamdır..
  • pohuman kardes benim olmadigim zamanlar forumla ilgilenmissin arkadasları bilgilendirmissin. tesekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: taken21

pohuman kardes benim olmadigim zamanlar forumla ilgilenmissin arkadasları bilgilendirmissin. tesekkürler

Önemli değil..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.